Маккартни: Бракът ми с Милс е грешката на десетилетието

Музикантът обясни, че единственото хубаво в него е дъщеря му Беатрис
11 дек 2009 08:27, Петя Славова
17
Маккартни: Бракът ми с Милс е грешката на десетилетието
Снимка: БГНЕС

Пол Маккартни заяви, че бракът му с бившия фотомодел Хедър Милс е една от главните грешки в неговия живот и най-сериозната грешка за последните десет годни, пише британското издание Mirror, което се е оповавал на интервю с музиканта в списание "Q".

Маккартни добави, че не иска да критикува Милс и се старае да й мисли само доброто. Положителната страна на неудачния брак била единствено появата на дъщерята Беатрис.

Още по темата

Пол Маккартни и Хедър Милс сключиха брак през юни 2002 г. През май 2006 г. музикантът подаде молба за развод.

Сред причините за разтрогване на брака били сложните взаимоотношения и постоянните конфликти между двамата. Ключова роля към раздялата изиграла и участието на модела в порноснимки.

Бракоразводния процес завърши през 2008 г. като бе един от най-дългия и шумен звезден развод. Хедър Милс получи 25 милиона лири.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
първия хит на ролинг стоунс е написан от Бийтълс - I wanna be your man. В биографичната книга за стоунс дори пише, че мениджъра им е измислил тази тактика да бъдат "лоши момчета" в противовес на "всеобичните рошьовци". а за пърпъл, юрая и сабат - тя сами признават, че са се учили от бийтълс. така че пикльовците на по ментална възраст 13 години да прочетат малко история преди да се "изкажат"
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
вие виждали ли сте хедър милс, че говорите за "модели и и т-н" тя е далеч от понятието за модел, или поне от сегашните модели, отделно че е с един крак. пол не я взе заради красотата и, а просто от някакво съжаление и престорено мило държане от нейна страна.
15
0
 
0
 
! Отговори
21грама преди 14 години
Днес БГ, днес вече просто се о*рахте. "Оповавал" грешен правопис, а и който е съчинил нещастния текст явно няма представа какво изобщо означава глаголът "уповавам (се)".
14
0
 
0
 
! Отговори
вк. ритъм преди 14 години
музиката и текстовете от 60-те са велики. има разбира се и изкючения, но в днешно време музиката е изключение
13
0
 
0
 
! Отговори
вк. ритъм преди 14 години
хайде сега пак спора бийтълс и стоунс. когато бийтълс са забивали по цяла вечер в клубовете на хамбург стоунс са свирили на учлищни вечеринки. истината е че музиката се продава от имиджа, бийтълс бяха добрите момчета, стоунс лошите - за всеки по нещо. иначе кийт и мик заедно нямат толкова дрога и алк колкото джон е консумирал. на пол грешката е че имаше изключителен брак с линда и търсеше пак [love].няма кво да ги съдим и те са хора като нас, а не това което медийте представят. иначе като цяло
12
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 14 години
Била участвала в порно снимки...ха, нима това не би зарадвало и трогнало до сълзи всеки един британец!Що за стренджър е тоя Пол...
11
0
 
0
 
! Отговори
Боратко Батков преди 14 години
До Номер 8 и 9:Едно уточнение: Пърпъл, Юрая Хийп са 5-6 години след Бийтълс. Това първо. Второ: 60-те години има 4 велики групи, които стоят на най-високото стъпало на рок-музиката, от тях произлиза всичко след това. Това са: Бийтълс, Ролинг Стоунс, Дъ Кинкс и Дъ Ху. Така че не се отнасяйте пренебрежително към титаните на музиката!
10
0
 
0
 
! Отговори
JUDAS преди 14 години
Макартни, жалък лигльо, скрий се. Никой не се интерусува от теб и смешната ти музика.
9
0
 
0
 
! Отговори
до 8 преди 14 години
да, и според мен БИЙТЪЛС са еднии лагиви глезльовци на съдбата. Има къде къде по-стойностни групи. Не зная с какво толкова са били известни. Може би защото в България е било комунизъм тогава и не е имало никакви групи. Аз поне си го обяснявам така. Музиката им никак не ме вълнува. Виж РОЛИНГ СТОУНС, ЮРАЯ ХИЙП, ДИЙП ПЪРПЪЛ и БЛЕК САБАТ все от същото време, са нещо коренно различно.
8
0
 
0
 
! Отговори
Мик Джагър преди 14 години
Това е един измислен музикант. Истинската група на въпросното време се казва РОЛИНГ СТОУНИС. Бийтълсчетата са *** зализани пенделчета. Нещо като днешната чалгарчета.
7
0
 
0
 
! Отговори
ПТУРС преди 14 години
Няма за какво да съжалява. Жив е,здрав е,свири си хитовете. Да си спомним къде са сега Джон и Джордж,вечна им памет.Парите са куп хартийки,с които не можеш да си купиш любов,както пееха Бийтълс .Can`t buy me love!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Мъжете винаги са харесвали *** стига да не са женени за тях.
5
0
 
0
 
! Отговори
Съседа преди 14 години
Браво на Милс - истинската жена е длъжна да отсече дърво, да разруши дом и да отгледа дъщеря.
4
0
 
0
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 14 години
ВИЦ Попитали радио "Ереван" Кога Пол Маккартни ще ....помъдрее?Отговор - Когато слезе от Жълтата подводница и започне да ходи....пеш.
3
0
 
0
 
! Отговори
късоумник преди 14 години
Аха,значи се кефим на порното,ама на други жени,така ли!?А пък ако твоята е вътре-не може!Язък му за годините на тоя!:)
2
0
 
0
 
! Отговори
Мартин преди 14 години
Така става, като повечето мъже имат за идеал порнозвезди и манекенки, кефят ги ку***** ама не ги кефят ку********* номера. Аз съм си щастлив с моята неизвестна женичка :Р
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Еххх.. Пол, така е не помъдря... Гледаш цици и айдее... бе човек, как може да верваш на ***?! Те не са с вашия морал.. Айде 4 годинки и 25 милиона чао