Вълна от възмущение в Русия заради разгул съпругата на Песков

Татяна Навка отговори на критиките отново с пост в Instagram
23 авг 2022 18:00, Нели Христова
363
Вълна от възмущение в Русия заради разгул съпругата на Песков
Снимка: БГНЕС

Службата на прессекретаря на Кремъл Дмитрий Песков беше подложена на критики, след като съпругата му беше заснета да троши чинии по време на почивка в Гърция. Родената в Украйна бивша олимпийска фигуристка Татяна Навка, на 47, е омъжена за Дмитрий Песков, на 54, прессекретарят на руския лидер Владимир Путин и заместник-ръководител на администрацията му в Кремъл.

Още по темата

Бившият руски модел премахна видеото от Instagram заради многото критики, които получи. Първо тя е била на почивка в Турция в град Ефес, а след това в гръцки курорт, пише „Дейли Мейл“.

Руски и украински критици описаха поведението й като неподходящо във време, когато в Украйна има война, където цивилни, особено деца, биват убивани. Мнозина не можеха да повярват, че съпругата на Дмитрий Песков се държи толкова непринудено в страна, която открито подкрепя Украйна и която Путин определи като "враждебна".

Съпругата на висш държавен служител трябва да се държи по-скромно. Нейната позиция не предполага ли това? Тя е едва ли не първата дама на страната“, се казва в коментарите.

Мнозина яростно коментираха как са я пуснали да влезе в Гърция – страна от ЕС.

„В Украйна умират не само украински, но и руски мъже. Само си представете за момент как би се почувствала майката на мъртвото момче, когато види вашето видео. Синът й прави Бог знае какво в Украйна, а тук виждаме руския истаблишмънт да чупи чинии, защото обичат да се забавляват“, гласи друга остра критика.

Преди това видео Татяна публикува снимки от Турция. Там тя се снима с прозрачна рокля на плажа, а критиките в коментарите просто не спираха.

„Атина? Артемида? Афродита? Как мислите, коя визия ми отива повече?", пита съпругата на Дмитрий Песков в поста.

„Това не е подходящият момент“, „Засрамете се“, „Нямате срам, всички сте убийци“, „Как може да публикувате тези снимки“… - са само част от последвалите коментари.

Не е известно дали Дмитрий Песков прави компания на жена си на почивката.

Самата Татяна отговори на нападките с дълъг, но леко прикрит пост в страницата си в Instagram.

"Тези, които ме познават от дълго време знаят, че когато пътувам, обичам да научавам нещо ново и интересно", пише съпругата на Песков. "Идвайки в различни градове, се опитвам да се запозная с културата на региона, както съвременна, така и древната. Винаги се опитвам да споделям интересна информация с вас.

"Този път, намирайки се на брега на Егейско море от турския бряг, се потопих в културата на народите, които някога са обитавали този регион. А това са: лидийци, фригийци, спартанци, перси, македонци, римляни, византийци и гърци. Невероятно готино е, че на територията на една държава можете да се запознаете с културата, традициите и обичаите на различни народи", обяснява Навка и добавя послепис: "Често посещавам Турция както по работа, така и с цел туризъм. Искам да отбележа, че благодарение на руските туристи наблюдавам положителна тенденция в развитието. Както в обслужването, така и в опциите за свободното време. Става по-интересно, по-вкусно, по-разнообразно."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


363
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
3
 
26
 
! Отговори
Сълза и смях преди 2 години
Навка си прави яка *** с руския *** народ!
202
2
 
40
 
! Отговори
гостенка преди 2 години
До До Укро феновете страната й нападна мирна държава, страната й воюва, ако не от друга поне към руските майки да е солидарна, но чуждата мъка не е споделена... Украинка! Женена за руснак, трябва да скърби и за двете страни! Веселила се, добре, ама защо се хвали? Уродливо!
201
8
 
59
 
! Отговори
Лечител преди 2 години
Защо не отиде на море в Крим? Екстрадиция и забрана да посещава ЕС докато е жива!
200
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 233, да де, тя не е отишла в Гърция (упаднала западна държава) да се весели, а да им чупи инвентера. За цялата си почивка е изпочупила поне 100 чинии, два дивана и е наскубала поне две лехи цветя. Изпикала се пред кметството и е навикала хубаво поне една дузина местни, след което е влязла в кратка схватка с местната полиция. Всичко това не е след употреба на алкохол. Хак да им е на гадните западно европейци.
199
17
 
17
 
! Отговори
Бай Дрън преди 2 години
Е те жените на украинските запасняци се натискат по плажовете, какво остава за тая. Лично аз съм против ил на всякакви подобни изяви в медиите, дори без войни. Против о ми е да гледам, как няоой се напил, дрогирал, заприличал на шимпанзе, а след това публикувал снимка в соц медия.
198
1
 
2
 
! Отговори
Е и преди 2 години
До Е и....Само дето от години е забранено..
197
77
 
45
 
! Отговори
До Укро феновете преди 2 години
Удобно забравяте че госпожа Зеленска се снима гола за известни модни списания а финландската министър председател се натиска групово с непознати мъже ужким танцува. И това според двете и вас не е никакъв проблем. Обаче се възмущавате че Татяна Навка празнувала в ресторанта !? Вие никога не сте се веселили. И тя няма право на това. Така ли ?
196
29
 
34
 
! Отговори
Слава на Русия преди 2 години
А украинката с голия *** на плажа в Гърция дали се засрами?
195
20
 
27
 
! Отговори
N1GeL преди 2 години
значи в такъв случай, целия свят спира да се забавлява няма да се правят никакви мероприятия и нищо и обявяваме дни на траур в целия свят докато не свърши войната и всички да си стоят в тях и да слушат само радио.
194
7
 
17
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Тази украинка е живяла и тренирала 15 години в Ню Джърси САЩ, има американско гражданство. След това украинката се е състезавала дълги години за Беларус и има беларуско гражданство. Накрая украинката се е състезавала за Русия и е получиала руско гражданство.
193
17
 
25
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Жената е родена в Украйна. Във вътрешността на Украйна.. Не е родена в Донбас, Луганск или Крим. Тя си е украинка родена в Днипро, четвъртия по големина украински град. Разбирам, че е модерно да се плюе по руснаците, но фактите са си факти, не могат да се изтрият.
192
14
 
15
 
! Отговори
Е и.... преди 2 години
Какво е станало... че то ако в Гърция не трошиш чинии, къде!!! Чупетето на чинии в гръцки ресторанти и барове е протокол, задължение!!
191
29
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мис Пиги Зеленска никой не и се възмущава на екскурзиите и курортите, на които ходи докато мъжленцето и се крие по бункерите и праща украинци да умират с лъжи за победа
190
57
 
43
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Кремълската върхушка обяви,че Русия си има всичко.Обаче вместо в Сочи е на почивка в Гърция.Друго си е в цивилизацията.
189
53
 
23
 
! Отговори
Ами тя преди 2 години
Отишла да троши чиниите на враждебно настроена нация ! Значи дори трябва да я наградят !
188
12
 
25
 
! Отговори
Явен преди 2 години
Сана Марин се извини на публичността, въпреки че нямаше за какво. КраставатаРушляма ще се извини или на новите руски царе им е през оная работа за всичко. Нали знаете какво следва при такова поведение, 1789 във Франция и 1917 в Рушлямско са само два примера!
187
3
 
21
 
! Отговори
Катанов преди 2 години
Страната лидер в света? Ей туй рушкофоните сте големи шмесници. Токаев отново взе Путин за мезе. Оня ден се прегръщаха, а днес Казахстан провежда съвместни военни учения със САЩ. Путин пък му спря отново нефтопорвода, обаче Токаев пак ще го изцака с импортозамещението, че много руски фирми разчитат на това и нефта отново ще тече.
186
16
 
26
 
! Отговори
19141914 преди 2 години
А украинците напуснали Украйна през последните 6 месеца,лежащи по българските,гръжките и турските плажове вече половин година,защо не се критукуват?
185
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не се прави на отворена, че ше я пръжнат като Дугина!
184
17
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че в България нямаше толкова руснаци тази година. Догодина да си зная обаче, посрещане с бой, хляб и сол ше си ядат вкъщи тяхнатаМамаФашистка!