Зеленски: Виждаме с вас, че убиец отива на избори

Тези, които ще гласуват за Путин, трябва да разберат, че избират убиец, каза той
17 фев 2024 12:27, Нели Христова
202
Зеленски: Виждаме с вас, че убиец отива на избори
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Владимир Зеленски заяви, че смъртта на Навални в Русия само потвърждава, че Путин е убиец и хората, които ще гласуват за него, трябва да разберат, че избират убиец. Той каза това по време на общата пресконференция с френския президент Еманюел Макрон.

"Виждаме с вас, че убиец отива на избори. Хората, които ще гласуват за него, трябва ясно да разберат, че гласуват за убиец и ще изберат убиец за свой президент. Хората, които имат икономически отношения с този човек днес, трябва да знаят, че правят кървави пари, защото имат договори с убиец", каза Зеленски, цитиран от "Украинская правда".

Той отбеляза, че лидерите, които ще поздравят Путин след изборите, трябва да знаят, че са легитимирали убиец.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
18
 
2
 
! Отговори
16.02. Св. Навални преди 3 месеца
КРЕМЪЛСКАТА АЗИАТЩИНА ПАК СГЛУПИ ! СЪЗДАДОХА ОЩЕ ЕДИН ХРИСТИЯНСКИ СВЕТЕЦ Св. Алексей Навални !
157
14
 
1
 
! Отговори
азиатски коментари преди 3 месеца
СМЪРДИ НА АЗИАТСКИ КОМЕНТАРИ ! ТОВА Е КОМПЛИМЕНТ ЗА УКРАИНЦИТЕ ! ЗДРАВО ОЗЕМЛЯВАТ В РЕАЛНИ ГРАНИЦИ НЕКАНЕНИТЕ ПИЯНДУРНИЦИ, ОТИШЛИ ДА ПЕЧЕЛЯТ ЗА СМЕТКА НА ЕДИН СВОБОДОЛЮБИВ НАРОД ! ДВОЙНИКЪТ НА УМРЕЛИЯ ПРЕЗ 2022г. путин УВОЛНИ КОМАНДИРА НА РУСКИЯ ЧЕРНОМОРСКИ ФЛОТ ЗАРАДИ ПОРЕДНИЯ ПОТОПЕН РУСКИ КОРАБ ! НОВИЯТ КОМАНДИР ДА СЕ ГЛАСИ ЗА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ПЕНСИОНИРАНЕ, АКО НЕ И ЗА ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ВЪЗНЕСЕНИЕ ! АКО МУ Е МИЛ ЖИВОТЕЦЪТ, ДА СИ ПЛЮЕ НА ПЕТИТЕ И ДА БЯГА В ТУРЦИЯ, ТАМ ОФЕЙКАХА МНОГО РУСНАЦИ !
156
14
 
2
 
! Отговори
Кремълските жаби преди 3 месеца
НЕ ТЪРПЯТ ЛЕБЕД В БЛАТОТО
155
26
 
4
 
! Отговори
Кремъл се страхува преди 3 месеца
ЦЯЛ СВЯТ ГИ НЕНАВИЖДА, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОБРАЗОВАНИТЕ РУСНАЦИ ! 2024 Е ГОДИНАТА НА РАЗПАДА НА РФ ! ПЪРВИ ЩЕ СЕ ОТЦЕПИ ПЕТЕРБУРГ И ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ЕВРОПА ! СИЛИКОНОВИЯТ СУРАТ ? ГОРЕЩИЧКО МУ Е ! ПАРИ ПОД КРАЧЕНЦАТА МУ ! ОРЪЖИЕТО ОТ НАТО НАВЛИЗА В УКРАЙНА И НЕЗАВИСИМО ОТ МАРТЕНСКАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМЕДИЯ В РУСИЯ, УКРАЙНА ЗАПОЧВА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ И КРИМ Е ПРЪВ !
154
2
 
28
 
! Отговори
Жалък клоун преди 3 месеца
Това е Зеленски. Рано или късно ще го съди не някой друг, а украинците.
153
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До фена на Кремъл - натовско оръжие вече спря да влиза в украина. Просто няма откъде да дойде. Свърши!!! И фантазиите ви скоро ще се свързват със самолет и билети за САЩ.Ама и там няма! Не ви искат! Така че, на фронта, да громите Кремъл. И много ти е ситен шрифта. Не ти се разбира...
152
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой проведе разследването, че установиха убийство и убиец? Аз знам за един Зеленски, който хвърли народа си на вълците и продължава да разстрелва хора, които отказват да отидат в месомелачката.
151
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зиленски знае, че е следващият
150
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичко е минало, няма нужда да се хабите повече.. Преди 2 години се раздафоха картите и играта вече е изиграна.. Анти-европейската политика на щатите отново даде резултат, Европа отново са големите губещи а САЩ и Китай са големите печеливши.. Това не е мнение а резултат от ВСИЧКИ (без изключение) макро-икономически показатели!
149
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сирски - Едва удържаме линиите на север и изток от коксовия завод.Зеленски - Задръжте линиите на всяка цена!Залужни - За друг вид линии става въпрос господин президент..
148
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
При положение, че са изоставили на милостта на руската армия хиляди ранени и гладни войници при бягството през полето, това изявление не е коректно.
147
2
 
22
 
! Отговори
Fena преди 3 месеца
Въпрос на гледна точка. За повечето българи паметника на съветската армия беше паметника на освободители. За ято ястреби от СОС обаче това бяха поробители. Сега за същото ято Зеленски е велик, а Навални (бог да го прости!) е герой. Е да, ама за другите българи Зеления е дroгиpaна пионка на злото, а Навални беше платена пионка на злото. Какво ще кажат хората след 30 години? Никой не знае.... И Шиши беше зло, но днес е главният стожер на морала у нас.
146
1
 
23
 
! Отговори
тоя бу р сук преди 3 месеца
праща вече и жени на фронта срам няма
145
1
 
15
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
Нито сме украинци нито руснаци те се бият по между си
144
0
 
8
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
Господ да пази от всичко зло
143
0
 
6
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
И на мен ми е много тревожно на моменти зорлем гледат как да ни уморят ей много лоши хора има
142
0
 
4
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
Да гледаме да се оправяме колкото може повече и това е парите са много важни за оцеляване без тях не може
141
0
 
18
 
! Отговори
Диана преди 3 месеца
"Крадецът вика: Дръжте крадеца!", значи..Зеленски е единствената причина за смъртта на стотици хиляди руснаци и украинци с войната, която води с Русия под палката на жалки надежди да се впише в Запада..И..точно той е седнал да говори за убийци!..Точно той, от когото единствено зависи да спре тази сеч в Украйна..Трагедия!..Между другото, научих, че още по времето на Октомврийската революция Украйна е искала да се отцепи от Русия!..И...явно през всичките тези 100г. от тогава, те си имат тази цел
140
0
 
3
 
! Отговори
Теди преди 3 месеца
Голяма патаклама е в Украйна спор няма и кой знае какво ще стане в бъдещето Владимир Путин не е българин ние сме само наблюдатели на международния конфликт кой знае какво ще стане
139
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя защо четеше вчера ,май някой му е написал Ко да чете за навални