Зеленски: Виждаме с вас, че убиец отива на избори

Тези, които ще гласуват за Путин, трябва да разберат, че избират убиец, каза той
17 фев 2024 12:27, Нели Христова
202
Зеленски: Виждаме с вас, че убиец отива на избори
Снимка: БГНЕС

Президентът на Украйна Владимир Зеленски заяви, че смъртта на Навални в Русия само потвърждава, че Путин е убиец и хората, които ще гласуват за него, трябва да разберат, че избират убиец. Той каза това по време на общата пресконференция с френския президент Еманюел Макрон.

"Виждаме с вас, че убиец отива на избори. Хората, които ще гласуват за него, трябва ясно да разберат, че гласуват за убиец и ще изберат убиец за свой президент. Хората, които имат икономически отношения с този човек днес, трябва да знаят, че правят кървави пари, защото имат договори с убиец", каза Зеленски, цитиран от "Украинская правда".

Той отбеляза, че лидерите, които ще поздравят Путин след изборите, трябва да знаят, че са легитимирали убиец.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зеленски, Путин е убиец, вярвам ти, но и Байдън е убиец, убива за една дума срещу него в САЩ.Ти също си такъв, избихте много хора в Украйна, дето не са с вас.
117
2
 
15
 
! Отговори
тя преди 3 месеца
Който уби Скрипал ,те убиха и Навални !Най -малко интерес от това има Путин ,така че не е той !
116
2
 
13
 
! Отговори
Нане Вуте преди 3 месеца
Ей , зеленясал наркоман. Не можеш даже да кажеш нещо смислено, а само каквото ти подхвърлят господарите! Путин няма абсолютно никакъв зор да убива наваления петел точно сега. Той добре си седеше в колонията. За какво му е на Путин да го убива? А между другото една от присъдите на наваления е за финансови машинации!!! Не е много трудно да се достигне човек/ ако иска,де/ с чий финанси е разполагал!!
115
2
 
15
 
! Отговори
тя преди 3 месеца
Зелка, по-голям убиец от тебе на 500 хил мъже -няма !
114
1
 
12
 
! Отговори
маалатъ преди 3 месеца
Щом и Кървавоту Клоун съ включи у пропагандатъ, яснъ е работатъ.... Ся, разбрахте ли кой утрепа Навалнякъ, бе??? Има ли още съмнения!?
113
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Спокойно Зеленски. И ти си същия. След време двамата с Путин ще делите килия когато слезете долу пли Луцифер
112
2
 
9
 
! Отговори
Гоце преди 3 месеца
Има една стара българска поговорка: "Да би мирно седяло, не би чудо видяло". Мисля, че е време да спреш да шмъркаш бело, може и да ти просветне пред очите.
111
2
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 3 месеца
И така да е , но не е убит е един, но е починал... ти убиваш всеки ден стотици , а за миналата седмица са 5000 украински войници. А терористичните актове над Белгород, Буча, Донецк, Крематорск, загинали все цивилни? А онези твои диверсанти стреляли в гръб по 8 годишни деца и ранили едното?
110
1
 
9
 
! Отговори
Скрит нейде в Полша преди 3 месеца
Избил Дяволът половин милион мъже украинци, изправил се в зелените си дрехи и казал: - Виждаме с Вас, че Бог е планирал да ме убие! Бог е убиец и не трябва да е ваш избор!
109
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Все ми се струва, че Навални е убит от западните англосаксонски агенциите. Избори идват в Русия и всячески искат бунт в държавата. Но няма им мине номера и Путин ще бъде избран пак и после следва тотална война срещу Украйна.
108
3
 
7
 
! Отговори
Дам... преди 3 месеца
Ами *** и ти бре, обаче ги отмени вашите при това съвсем "демократично" и в такт с евроатлантическите ви ценности, каквито и да са те!
107
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Даря Дугина от естествена смърт ли умря? А, верно, Путин ги убива всичките наред
106
2
 
8
 
! Отговори
??? преди 3 месеца
А ти къкэв си бе зеленясал? Кой уби цяла държава? Кой праща хиляди да гинат абсолютно БЕЗСМИСЛЕННО??? Кой прекрати преговорите преди година и половина и колко умряха за това време? Всички предатели заслужават куршум, и ти и навални - това е положението!
105
2
 
11
 
! Отговори
Лукчо преди 3 месеца
А в Украйна няма да има избори за президент при изтекъл мандат..
104
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази новина е само за международния обмен на атлантическата общност. Не интересува никого нито в Ракия, нито в Украйна
103
3
 
14
 
! Отговори
Всъщност преди 3 месеца
А Ние виждаме че Истинският убиец от Киев е забранил всякакви избори в Украйна и убива всеки който критикува фашисткия режим на Зеленски. Справка : американския журналист Гонзало Лима който беше убит в затвора в Киев само защото си позволи да разкаже истината за нацистите дошли на власт в Украйна.
102
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
НАВАЛНИ Е УБИТ ОТ ПУТИН! ПУТИН Е УБИЕЦ И ДИКТАТОР !МЛАДИТЕ ХОРА В РУСИЯ ХАРЕСВАТ НАВАЛНИ! НАВАЛНИ Е ГЕРОЙ!!! ПУТИН Е УБИЕЦ!ЗНАЯТ ВСИЧКИ ЗНАЯТ СВЕТЪТ ЗНАЕ ЧЕ ПУТИН УБИ НАВАЛНИ ! ЕДИНСТВЕНИЯТ КОЙТО МОЖЕШЕ ДА ПРОМЕНИ РУСИЯ КЪМ СВОБОДАТА Й! БЕЗ ПРИЧИНА ГО ВКАРАХА В ЗАТВОРА! ТРОВИ ГО. НАЙ НАКРАЯ ГО УБИ. ПУТИН УБИ НАВАЛНИ
101
3
 
12
 
! Отговори
Хм... преди 3 месеца
Крадец критикува убиец ...... Баааго. А оня журналист които писа за имотите на Зленски в Египет и УМРЯ от куршум в главата, за него какво ? Нищо ли ? Или то щом няма възможност да се обвини Путин, значи всичко е наред.
100
3
 
11
 
! Отговори
Гост преди 3 месеца
Живеем като хората във филма "Ъндърграунд" на Кустурица - налагат ни информационно затъмнение, а медиите ни пускат само контролирана и лъжлива информация. Скоро песента "Вятърът на промяната" на Скорпиънс ще е пак на мода, този път на запад ...
99
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Може би, преди да се грижим за гражданските права в Русия, да погледнем дереджето на собствената си държава? Иначе, ще се превърнем в Зеленски. Къщата му гори, а той се загрижил за Русия!