Зеленски поиска Тръмп да покаже плана за край на войната

Искаме да знаем има ли риск за независимостта ни
4 юли 2024 15:25, Инна Ангелова
125
Зеленски поиска Тръмп да покаже плана за край на войната
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Украинският президент Володимир Зеленски заяви, че Доналд Тръмп трябва да представи своя план за бързо прекратяване на войната с Русия. Той предупреди, че всяко предложение трябва да избягва нарушаването на суверенитета на страната.

"Ако Тръмп знае как да приключи тази война, трябва да ни каже още днес", заяви Зеленски в интервю за телевизия Bloomberg. "Ако има рискове за украинската независимост, ако загубим държавността си - искаме да сме готови за това, искаме да знаем", подчерта още той.

Тръмп, който води в социологическите проучвания пред президента Джо Байдън преди изборите през ноември, обяви, че ще сложи край на войната до встъпването си в длъжност през януари. По време на телевизионния дебат миналата седмица Тръмп разкритикува милиардите долари, похарчени за отбраната на Украйна, като заяви, че Киев "не печели войната".

Цялата статия може да четете на Bloomberg TV Bulgaria.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
2
 
13
 
! Отговори
75 преди 3 месеца
Тоя мисир пак иска.Ей гадино уКрайна остава без териториите ,които отиват към Русия ,а да не говорим ,ако натресеш НАТО под носа на Русия ша ядете хурката и ти и натовските ти господари.
59
2
 
12
 
! Отговори
Кифла преди 3 месеца
Зелената Кифла пак се е барнала. То за маркови дрешки с псевдо-военен вид отиват пари сигурно колкото за издръжка на скъпа държанка. А жена му на Кифлата какви пари харчи... Злите езици разправят, че си купила бугати за 4.5 милиона еврака, докато се разходиха до Франция за отпразнуването на Десанта в Нормандия. Бая голям гардероб явно има с скромната стаичка на Кифлата в бункера в Киев. Скромната стаичка със спартанско обзавеждане, която показаха в едно интервю. :)
58
2
 
17
 
! Отговори
хаха преди 3 месеца
Ами той Тръмп беше пределно ясен бре просяк нагъл! Ти се държиш като търговец, който успява да изкопчи от деменциото милиарди и така ощетява САЩ. Това каза Тръмп и на това ще бъде сложено край, когато той поеме властта! Това е планът!
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Мандата на зеленски изтече на 20.05.2024г. По-коректно е да се назовава : "бившият украински президент" или "узурпаторът по настоящем на поста президент".
56
6
 
3
 
! Отговори
дончУ белината преди 3 месеца
ще види белият дом опят, ама друг път. Той е едно обикновено човешкоНедоразумение.
55
2
 
3
 
! Отговори
Ром'с преди 3 месеца
Има сведения ,че в Украйна имало тих преврат ...крилото на Азов . сваля генерала Солдо(май тъй се казваше) преди 1-2 седмица след Като се скарал ч някакьв чин на Азов или Кракен ли бе.. В Украйна управлява Зеленски,да ама не,той е представително лице за навън с малка власт в Украйна , а Тя се управлява от Ермак ,той коли ,той сваля генерали,той назначава(по Данни на американска медия)
54
1
 
11
 
! Отговори
Така е, но преди 3 месеца
До Кифла: Не е луд този, който яде по два зелника, а този, който му ги дава. Стара поговорка, но вярна.
53
2
 
12
 
! Отговори
зад граница преди 3 месеца
Планът не е много сложен - военната помощ от САЩ спира (не и продажбите на оръжие) и остава само Европа да плаща сметката, която веднага ще каже на президента с изтекъл мандат да сяда на масата и да приема новите граници (докато Украйна не се е смалила още повече); за да не го утрепят на улицата, на президента с изтекъл мандат ще му дадат постоянно убежище в САЩ, както и на неговите довереници; фалирала Украйна ще гледа и НАТО и ЕС през крив макарон, а сума ти западни фирми ще се намърдат там
52
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
руснаците в украйна ги чака руско иго!
51
2
 
6
 
! Отговори
Кифла преди 3 месеца
Чак Тръмп беше възхитен от Зелената Кифла, която се връща с пари навсякъде откъдето се връща.
50
2
 
11
 
! Отговори
FMC преди 3 месеца
Руският ВПК се доказа като по-добър от американския ВПК. Очакваме скоро поръчките на чертежи от САЩ, да се превърнат в поръчки на военни изделия от Русия. За несъгласните има и безплатни Сармати.
49
2
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
а ти му представи списък за закупените имения коли яхти за сметка на избититемлади хора и почернените семеиства
48
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Алцхаймера е заразен, този си мисли че е независим. Нито руснаците нито Тръмп имат интерес войната да спре точно сега така че си подвиваш опашката и само ще скимтиш.
47
1
 
8
 
! Отговори
Павликени преди 3 месеца
Как може да имаш за герб вилица, що за закусвалня е тази окрайна ?!
46
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зеленски поискал? Кой си ти бе льоло да искаш каквото и да било, камо ли от американски кандидат-президент? Иде ти краят гадинно гнусна, която погуби толкова много живот.
45
1
 
5
 
! Отговори
пожелавам преди 3 месеца
На всички приятели на кака Зеля, колкото се може по-скоро да им се наложи да бранят земя, семейство и живот. Да нямат поддръжници, на които да се надяват, а трети да ги осмиват, докато си гледат мача.
44
12
 
1
 
! Отговори
пожелавам преди 3 месеца
На всички приятели на Путин, колкото се може по-скоро да им се наложи да бранят земя, семейство и живот. Да нямат поддръжници, на които да се надяват, а трети да ги осмиват, докато си гледат мача.
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зеленски - президент на САЩ!
42
2
 
9
 
! Отговори
Хаха ха преди 3 месеца
Да не изнервя бай дончо - че вместо пари ще му прати - белина против ковид да пие
41
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Защо пита Тръмп? Да пита БоДжо, нали оня искаше просто да воюва.