Руски удари убиха петима в Украйна

Ранени са 19 и са повредени множество сгради
26 окт 2024 12:45, Стела Стоянова
103
Руски удари убиха петима в Украйна
Снимка БГНЕС

Руски ракетни удари убиха трима души, включително дете, в украинския град Днепър, а тийнейджърка и още един човек загинаха при нападения в Киев и околностите му, предаде АФП.

При нощните удари по Днипро са ранени още 19 души и са повредени множество сгради, заяви Сергий Лисак, губернатор на централната Днепропетровска област.

По думите му е разрушена двуетажна жилищна сграда.

Снимки, споделени от Лисак, показват спасители, работещи в купчина отломки, а на друга се вижда болнична стая с изпочупени прозорци.

„Трима души са загинали в Днепър, включително едно дете. 19 души са ранени, 4 от тях са деца. 8 от тях са настанени в болница“, каза Лисак.

При отделни нощни нападения в столицата Киев и околните региони загинаха двама души, включително тийнейджърка, която според регионалните власти е била убита при удар с дрон. | БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от Русия
Какво може да направи ООН, ако Северна Корея се включи във войната в Украйна?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
10
 
! Отговори
Ада на Укросвинете преди 3 часа
Селидово вече е обкръжен и Украинските свiне изнемогват. Украинските Телеграм канали обвиняват военното командване, че са допуснали голяма грешка като са баталясали толкова бригади на Курск вместо да се използват за отбрана. Преди часове Руснаците взеха още един населен пункт Александрополь. Кервана си върви неолибералните кучета си лаят а Руснаците спукват от бой Украинските свiне. Ред е на Селидово, Покровск, Торецк и Часов Яр да бъдат освободени.
56
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
На Путин много му отива костюмче!Но раирано,повече!
55
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Войната няма да завърши докато НАТО не влезе и измете ор ките от Украйна.Санкцийте няма да откажат Путин да спре "СВО",а и те се заобикалят. Нито една диктатура не е паднала поради икономически проблеми, освен това Русия има нефт.Не мислете и, че Русия ще успее да окупира Украйна. Поне няма да е лесно и скоро.За това това трябва много по-голяма армия и оръжие. Руснаците не искат да служат, повечето военните заводи отдавна са затворени. А, производството на съвременно оръжие не както преди 70г
54
7
 
2
 
! Отговори
Хора на Които Лидера преди 3 часа
е Урсула - се Присмиват на Руснаците - Жалка Картина!
53
2
 
2
 
! Отговори
Тя преди 3 часа
Бре,бре,бре, де са се заврели ,пък и дали е истина никой не може да каже ?!
52
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Днес Путин прави избори в Грузия!Утре у нас!
51
2
 
5
 
! Отговори
Цънци преди 3 часа
Възраждане и ИТН са в една лодка....
50
4
 
5
 
! Отговори
Млати Млати ги преди 3 часа
Путин, щото на ЕвроАтланта - Главата му е Куха и Разбира само от Насилие - рано или късно и до техните Деца - ще стигнеш - бавно и систематично - така се унищожават - Вредителите!
49
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Руските удари не са за убиване на цивилни. Иначе ще е глупаво да хабят ракети и да има толкова малко жертви. Удрят инфраструктура.
48
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До 34,35,36 Крадеца вика дръжте крадеца! Заград отрядите ги гледа целия свят на видеа,още преди 2г. те са руски,винаги са били руски и ще си останат руски!
47
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Преди 1939,България,Чехия и Полша са по-развити от Холандия,Белгия,Дания...
46
5
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 3 часа
Видният руски дупедавец и талибан Костадин Копейката пак ще е 4-ти на изборите, ако ще ГЗ да си одере от лъжене и мажене.
45
3
 
8
 
! Отговори
до Зозо преди 3 часа
Никой няма да разреши да се удари Русия с далекобойни ракети първо. Второ далекобойните ракети вече не вършат работа защото Руснаците си преместиха авиацията за нанасяне на удари извън обхвата това го заяви лично американски военен. Шолц твърдо заяви, че няма да предостави далекобойни ракети на Украйна защото конфликта би ескалирал много същото го заявиха и американците. Така, че няма да има удари с далекобойни ракети измисли нещо друго.
44
8
 
4
 
! Отговори
Русофил преди 3 часа
32: явно засегнах купеният Митрофановски спамер. Нищо, ти ще си платиш като Копейкин за да може да ближеш на Путин задния вход след като Кадиров го е разбил.
43
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Кви пробиви бе руски!? Пак си гледал онзи грозник-загубеняк Юрий от "време напред";)))
42
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Най-голямата грешка на запада е,че спаси СССР от Хитлер и обрече източна Европа!
41
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Всяка сутрин ставам доволен,че руските окупатори са станали по-малко,от колкото са били вчера,а войната едва сега започва.
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
На побъркания,минусите не хващат!
39
9
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 3 часа
Тука некъв руски талибан пак бълнува за пробиви, победи...... Смешна работа :)))))))))))))))))))))))
38
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Русофобиииииии там на фронта украинските войници не измират за ВАС, Урсула, Байдън и фюрера си в Киев, а ЗАРАДИ, ВАС, УРСУЛА, БАЙДЪН И ФЮРЕРА СИ В КИЕВ!!!