Ticketsream стартира резервации на билети онлайн за София филм фест

Ticketstream ще поддържа схеми на седящите места в различните кинозали и всяка покупка или резервация на билет ще се отразява в реално време, което прави невъзможно дублирането на места
2 мар 2006 15:54,
Ticketsream стартира резервации на билети онлайн за София филм фест

За първи път в България любителите на филмовото изкуство ще могат онлайн да резервират билети за прожекции от предстоящия 10-и Международен София Филм Фест. Новата услуга се осигурява от Ticketsream Bulgaria – първата професионална тикетинг система в България, предлагаща билети за културни, спортни и други обществени прояви.

От 1-ви март Ticketstream предоставя възможността предварително да се запазват билети за филмите от програмата на София Филм Фест. След като резервацията се активира, всеки клиент ще получава напълно безплатно уникална парола, с която по всяко време може да се закупи желания билет от местата за продажба на универсални билети Ticketsream.

Ticketstream ще поддържа схеми на седящите места в различните кинозали и всяка покупка или резервация на билет ще се отразява в реално време, което прави невъзможно дублирането на места. За удобство на клиентите Ticketstream предлага и доставка на билети с куриер.

Системата Ticketstream стартира през октомври миналата година с продажба на билети за концерта на групата Paradise Lost в София. Освен стандартните билети, тя предлага опция за закупуване и на Електронни билети (E-tickets) чрез кредитни и дебитни карти.

Чрез услугата Eлектронен билет всеки, осъществил разплащане чрез Интернет, може да разпечата билета си на най-обикновен принтер на работното място или от къщи.

До момента Ticketstream Bulgaria продаваше успешно редица значими музикални събития, сред които концертите на Ъпсурт, Свен Вет, Барбара Хендрикс, Tiesto, Helloween, Soulfly, Fun Lovin`Criminals и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание