Ако някой те обича

Още един български филм на София Филм Фест
11 фев 2010 09:22, Петя Славова
5

Снимки: София Филм Фест

 

Следващият нов български филм, част от София Филм Фест, е лиричната комедия „Ако някой те обича” на режисьора Киран Коларов.

Още по темата
10 фев 2010 12:12
5

Филмът е разказ за несподелената любов на ученичка с учителя й по пиано.

По сценарий ябълката на раздора е Вера (Мария Каварджикова), която има тайна връзка с колегата си Паскалев.

От ревност една от ученичките (Фани Коларова), влюбена в него, скришом влиза в дома му и се снима гола, за да го злепостави.

Във филма участват още Стоянка Мутафова, която играе аристократичната баба на ученичката, и Йосиф Сърчаджиев. Оператор е Емил Христов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
LOL преди 12 години
Според мен във филма има вложен много смисъл.На мен подобни филми ми харесват по принцип,защото не е само играта, (която тук бе сравнително добра) а и самото изразяване на такива емоции.Филма много ми хареса,гледах го два пъти и мисля че историята е измислена много добре.xoxo :)
10
0
 
4
 
! Отговори
Емо преди 13 години
Напиши че ти е харесал или не ти е харесал филма! Кажи че си го усетил или не! Но не го определяй като хубав или лош за да покажеш колко си елементарен или ***! "В България никога няма да има гражданска война".
9
0
 
3
 
! Отговори
Зрител преди 13 години
Филмът е много силен. Най-точното му определение е именно психологическа драма. Препоръчвам го горещо на всеки.
8
2
 
4
 
! Отговори
old spice преди 13 години
Що се отнася до Фани, да дъщеря му е и какво от това. Ако аз имах дъщеря снимала с Жан Рено, Лиам Нийсън, имаща успешна артистична кариера в Париж естествено, че ще я взема. Дори да не ми е никаква това е актриса доказала се там където шуробаджанащината НЕ ИГРАЕ. А ако можеше да гледаме на хората около нас с повече уважение и по-малко завист живота на всички ни щеше да има повече обич, по-малко горчивина. И на края ако гледате филма със сърцето си ви пожелавам да разберете дали някой ви обича.
7
0
 
4
 
! Отговори
old spice преди 13 години
Да, няма динамика, но явно освен сериали и холивудски "екшъни" друго не ви е по силите. Това се казва психологическа драма. Тя е за хора с поне средна интелигентност и нормална чувствителност. Кинематографията отново показа, че Киран Коларов е истински творец, който търси свои пътища, успява да е оригинален, точен и неповторим в творческия си изказ. Що се отнася до изпълнителите, не мога да разбера какво ви дразни! Едни от най-добрите актьори, които се справят чудесно. Благодаря за разбиране
6
5
 
2
 
! Отговори
След премиерата преди 14 години
Филмът беше изключително зле, няма динамика, няма действие, няма нищо, което да те грабне... разбира се, най-хубавото на филма бяха финалните надписи и симпатичната актриса :)
5
0
 
3
 
! Отговори
аха преди 14 години
няма значение чия щерка е, важното е да има талант. Ще я видим:) Навсякъде е така, не само в България. Можеш ли да уредиш роднините си, го правиш.
4
0
 
4
 
! Отговори
pesho преди 14 години
ami estestveno 4e ste vzeme dushteria si (fani kolarova), tia pone si e dokazala 4e e super aktrisa! i to daje izvun predelite na nashta malka durjavichka!
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
аа татко пак си взе щерката да му играе, шурободжанащинаа
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
то си пише, фани коларова - режисьор е баща й
1
0
 
2
 
! Отговори
мейс преди 14 години
а мацката с русата коса коя е? сладурана е, напишете й името.