Глутница кучета нахапаха млада жена в кв. "Младост"

"Екоравновесие" се хвали, че намалили популацията им в квартала
18 дек 2013 10:42,
108
Глутница кучета нахапаха млада жена в кв. "Младост"
Снимка: архив, Булфото

Млада жена е била нападната и нахапа от глутница кучета в понеделник вечерта.

Нападението на бездомните четириноги над нея станало на бул. "Александър Малинов" около 9 часа вечерта, когато тя се прибирала от уроци по народни танци.

"Първоначално не се уплаших, но в следващия момент усетих как едно ме захапа за десния крак, при което аз започнах да тичам и да крещя, да плача, те тичаха след мен и ме хапеха, нямаше обаче хора", разказа за ужаса си тя пред bTV.

Прибрала се вкъщи, а оттам отишла в спешен кабинет, където й обработили раните и й поставили инжекция против тетанус. От днес пък започва ваксинацията й против бяс.

Жената разказа, че кучетата ги вижда от близо седмица. По думите й сега ходи с огромен страх на работа, защото излиза рано сутрин, а заради строежа на метрото улиците не са добре осветени, а са и разбити.

От "Екоравновесие" били запознати със случая и винят строителите на метрото, които хранели бездомните кучета и си ги отглеждали за пазачи.

Оттам обещали днес да изпратят екип, който да разговаря с отговорника на обекта и да го помоли псетата да бъдат премахнати или пък предадени на грижите им.

От "Екоравновесие" твърдят още, че популацията на кучета в столичния комплекс "Младост" е намаляла - от 375 през миналата година бездомните животни по улиците са спаднали до 211, повечето от тях били кастрирани и под контрола на екоинспекторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
герб = лобизъмОбщината не се МОЛИ, тя премахва кучетата, които са ухапали човекТакъв е законът - засегаЩото ако Герб бяха на власт щяха още беззакония да превърнат в техните си лобистки закончетаАко кметското внуче беше пешеходец и него щяха да го хапят кучета по улиците, ама сега няма как кмета да знае какво им е на софиянци, като за нея се грижат като за кралица
95
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Любим политик - фандъковна
94
0
 
7
 
! Отговори
ушеф преди 10 години
Кметът фъндъкова има поне три доживотни присъди затвор......А тя дори не е от град София!!
93
2
 
9
 
! Отговори
Иван Барабан преди 10 години
От 200 кучета може да стане много месо. Хем ще се нахранят бедните, хем ще се реши проблема. Кожите, костите - също ще се намери приложение... Има куче, има проблем, няма куче няма проблем.
92
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Оттам обещали днес да изпратят екип, който да разговаря с отговорника на обекта и да го помоли псетата да бъдат премахнати или пък предадени на грижите им.да го ПОМОЛИ!?!?!?
91
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как така в мегаполиси, с налесение повече от колкото цяла българия, намя кучета, а тук толкова се спекулира с това и не може да се реши един такъв среиозен поблем. Всичко започва с това, че масово хората не регистрират домашните си любимци, не плащат данъци и ги разхождат както и къдет оси поискат, като се родят малки, просто ги изхвърлят навън, като ненужна вещ, безхаберно и безотговорно. Когято няма ред и правила, няма как неата да са добре. Гледай си дом. любимец, но го гледай отговорно!!!
90
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ot Varna sum, wqrvaite dokato si izwadq pistoleta i kuchetata bqgat kato ludi, nqmam vreme dori da se prizelq.Sigurno sa gurmeni ta znaqt za kakwo stawa duma.Ako chovek izvadi plastmasov pistolet ili gazov dali kuchetata ste naprawqt razlika?
89
0
 
12
 
! Отговори
ицо преди 10 години
Те като почнат пак от екоравновесие да ходят да обират трупове на така безценните за тях *** по кварталите,дано малко се усетят ама едва ли!Нека пак дори и за малко да вземем нещата в наши ръце.....
88
0
 
20
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 10 години
Хора, забравихме ли вече проф. Ботев, който с разкъсани крака от кучетата умря в страшни мъки? Не е изтекла и 1 година още...Жал ме е за бездомните кучета, но за хората ме е много повече жал.
87
4
 
6
 
! Отговори
mo преди 10 години
Дали верно са били кучета или...сирийци?!?
86
1
 
6
 
! Отговори
ha,ha преди 10 години
сега е момента да кажете как се готви месо или салам с антифриз, или как се пълнят салами с рибарски кукички, чул съм, че пумиярите много "кълвяли" на такива примамки.
85
0
 
14
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
на содомити, малцинствени престъпни групи, ислямисти емигранти и бездомни ***. За сега ни остава да се самоорганизираме и да се отърсим от завета на комунистическото си минало да чакаме на държавата която позволяваше само тя да има власт и да взима решения. Който от вас има проблеми с бездомните кучета в неговия квартал да ги нахрани като преди това сложи стабилна доза отрова в храната и проблема е решен. Има куче - има проблем, няма куче - няма проблем.
84
1
 
19
 
! Отговори
Иван-Драган преди 10 години
Екоравновесие получават пари докато кучетата са живи за да се "грижат" за тях. Всеки национален предател работещ за екоравновесие трябва да бъде арестуван и съден за престъпление срещу държавата и обявен за враг на народа а всичките му имоти и финансии конфискувани в полза на държавата. Това обаче е работа за едно по-добро и достойно правителство от сегашното а и миналите които ги е страх да пръднат без разрешение от ЕС и "северноатлантическите" и юдейските ни "партньри" първи защитници
83
0
 
11
 
! Отговори
Водач на МПС преди 10 години
Да се вкарат 500 виетнамци и да им се даде зелена зона за деиствие.За всяко куче касова бележка за пред НАП и ДАНС .
82
2
 
20
 
! Отговори
жана преди 10 години
Защо кастрирате кучетата? Те не ни е***т, те ни хапят!
81
2
 
24
 
! Отговори
незнайко преди 10 години
Въпрос към знаещите: Ако те ухапе и разкъса кастрирано куче по-малко ли боли от некастрирано?
80
3
 
19
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
Ние сме малък, но изключително глупав народ.
79
1
 
20
 
! Отговори
р преди 10 години
аз ако съм на мястото на съпруга и отивам купувам силна отрова омесвам я с кайма и я расвъргвам и квартала,и въопще не ме интересуват,четрилапи или които и да е а на само далаверата да си гледат и да се прават на защитници,бях в един албански грат и ми направи впечатление че не видях никъде бездомни кучета и питах един колега що няма,казами че дирекно ги стрелят няма това и онова, но у нас и от това намериха начин как да крадат пари та затова ще си патиме
78
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Милото куче, какъв ужас е прецивялоВеднага да се настани в приют и да се осъди тази жена, как е могла да му причини такова нещо!Възмутена съм
77
3
 
23
 
! Отговори
Илю Минантов преди 10 години
Така е в България при новия световен ред - кучета, роми, гейове, мусулмани, жени са с предимство, пред хора, българи, християни, мъже.