Газова бутилка избухна в жилище в столичен квартал

Няма пострадали хора, щетите по апартамента са леки
Обновена: 17 окт 2015 11:43 | 17 окт 2015 11:41, Петя Славова
16
Газова бутилка избухна в жилище в столичен квартал
Снимка: Булфото

Възпламеняване на газова бутилка причини леки щети на жилище на столичния бул.”П.Ю.Тодоров”, съобщи bTV. Инцидентът е станал тази сутрин в жилищен блок.

Сигналът за аварията е получен в 8:53 часа. По първоначални данни, няма пострадали.

Газовата бутилка не се е взривила, като това е спасило жилището от по-сериозни щети. След инцидента то е със счупени прозорци.

На място пристигнаха екипи на пожарната и спешната помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: газова бутилкапожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
0
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
няма контрол , колко от вас са обърнали внимание ,че на маркучите има дата на годност , същото се отнася за редуцир вентила ,който предпазва именно от връщане на пламъкът в бутилката , на колко от вас им проверяват уредите .... като се сетя ,че в БГ сам си закачих газовото и после само платих 20 лв да ми сложат една лепенка , късмет е че не такива инциденти не са ежедневие
4
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До TulskiПич, газта е за газените лампи. Казва се газа, мъжки род. Още требе да учиш български.
3
10
 
9
 
! Отговори
Св преди 8 години
И тоя спести 10 лв. на година ... Като гледам тъпите ми неграмотни комшии как си изнасят "бомбите" да ги носят за зареждане ме лови страх. Те самите са с отрицателна интелигентност, съответно състоянието на бутилките е такова. Как имат право да им ги зареждат не знам. И колко ще спести, като иде и се върне с колата от бензиностанцията, ще аде 2-3 лв за гориво и почти толкова ще спести и от тока. Ако инвестира в енергоспестяващи уреди ще са по - малки щетите от това в статията.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди години в съседния блок една сутрин се чу мощен взрив. Оказа се че беше гръмнала бутилка Пършинг от 50 литра на тераста пълна с 30 литра пропан бутан според собственика. За късмет той е бил в хола, а не в кухнята, а бутилката пробива плочата на горния апартамент. Беше зловещо. Изпочупи прозорците на 10 метра нагоре по блока
1
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както се казва - чисто, евтино, екологично гориво!