Почина велосипедистът, блъснат край ст. "Локомотив"

Шофьорът, който го ударил, все още се издирва
Обновена: 24 окт 2019 15:27 | 24 окт 2019 15:17, Веселина Йорданова
20
Почина велосипедистът, блъснат край ст. "Локомотив"
Снимка: Facebook

Велосипедистът, който беше блъснат при кръстовището на стадион "Локомотив" в София, е починал тази нощ.

Това съобщиха негови близки в социалните мрежи. Починалият Константин е баща на две малки деца.

Още по темата
Тежкият инцидент стана към 8.20 часа на 21 октомври на бул. "Рожен", близо до кръстовището с ул. "Петър Панайотов".

Шофьорът, блъснал мъжа, е избягал и го е зарязал ранен на пътя. Той все още се издирва от органите на реда. Близките на Константин също призоваха за информация, която да помогне да бъде намерен.

Вчера от СДВР съобщиха официално, че апелират хората, станали свидетели на инцидента или разполагащи с информация за водача или за автомобила, да подадат сигнал на тел.: 112, 02/982 0516 и 02/982 0069.

Анонимността им е гарантирана.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да прости човекът!
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв бок.ук трябва да си, за да блъснеш човек и да избягаш! ООН публикува разни лоши прогнози колко ще са хората в БГ след 20-30г , но никой не казва колко ЧОВЕЦИ ще останат тук! Такова оскотяване никога не е било.
14
7
 
1
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Ако беше много умен и отговорен, при две малки деца нямаше да си рискува живота, а между другото карането на колело в София може да ви докара и сериозни дихателни проблеми.
13
5
 
0
 
! Отговори
Шоп преди 4 години
Откъде изобщо знаете, че някой го е блъснал, щом няма свидетели?
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом до сега не се намери свидетел, ще трябва МеВеРе-то да се размърдат. Може и да ни учудят, знае ли се? Щото има поне пет начина да си съставят списък на заподозрени, за които се сещам на прима виста...
11
1
 
24
 
! Отговори
GHT преди 4 години
Думи нямам. Тотално оскотяване на населението. Как може да праскаш минуси на коментар, който призовава за по-бързо намиране на убиеца?! Абсолютни ***.В друг сайт пише, че автомобилът е бил такси. Извинявайте, ама кръгът съвсем е стеснен и не мисля, че е толкова трудно да се открие коя кола е била в този район.
10
0
 
31
 
! Отговори
Георги преди 4 години
Жалко...Вчера станах свидетел в препълнен автобус 204 в София как едно момче удря един друг човек. Първият слезна и избяга. Две спирки след това човекът припадна. За щастие успя да се съвземе и си тръгна. Звънях на 112 да им опиша ситуацията, с най-малките подробности. В тези нови автобуси има камери, на бул. България пак има камери. В крайна сметка насочиха да ходя да подавам писмено сигнал. Това не е сериозно! В тази връзка не виждам смисъл МВР да призоват да им се звъни на посочените тел.
9
0
 
14
 
! Отговори
T преди 4 години
До анонименНе страх, ами елементарна човещина нямат. Дори да те закачат, ще избягат и даже ще се изкефят, че са претрепали един "***". Това е нивото тук.Ето вижда се от настоящия случай.
8
2
 
24
 
! Отговори
GHT преди 4 години
В 8:20, понеделник сутринта, там е било пълно с автомобили. Толкова ли не са го видяли този мерзавец с автомобила?!От полицията да не се ослушват, ами да изискат от мобилните оператори всички данни за този период. Айде да не се правят на луди, ама като имат интерес много бързо локализират по IMEI.
7
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
аз също карам колело имам и специално облекло светлоотразително и каската е такава въпреки че се виждам от километър минават на 10 см.от мен дупки ли избягват незнам как не ги е страх че може да залитна и да ме закачат
6
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 5Шофьора е избягал, бе! Това го превръща във виновен, моментално!
5
0
 
10
 
! Отговори
Discovery преди 4 години
До 2:прав си..., ако се предаде и покае, ще му лепнат условна и така... тука имаш ли зъб на някого, просто го згаси с колата и ще се отървеш с условна, а пък издебнеш ли го някъде извън тротоара дет е забранено пресичането, и пари ще ти дадът...
4
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бог да прости загиналия!Но... има ли преден светлоотразител, има ли странични светлоотразители, звънец, подавал ли е сигнал с ръка при промяна на посоката на движение, пресичал ли е бутайки колелото пешеходна пътека?Стига все шофьорите виновни без изясняване на ситуацията. Законите важат за всички.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧакамТи първо го хвани, пък тогава да лежи.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съветвам избягалия да се предаде сам и да се покая
1
3
 
48
 
! Отговори
Чакам преди 4 години
Познавах го. Уникален човек, грижовен баща и съпруг. Остави две малки деца и всичко това заради пълното безхаберие на държавата. Ако такива като този убиец с кола лежат по 30 години в затвора, нещата щяха да са по-добри.Бог да го прости.Дано някой, който е видял инцидента, се престраши и се обади в полицията