Разпра в Люлин: Мъж с отхапан нос, нападателят се издирва

Неизвестният замерил автомобила с яйца, а причината?
Обновена: 22 ное 2019 08:50 | 22 ное 2019 08:50, Петя Славова
113
Разпра в Люлин: Мъж с отхапан нос, нападателят се издирва
Снимка: Кадър, Нова тв

Отново агресия на пътя. Доставчик на храна е пребит жестоко след скандал с пешеходец. Случаят е от столичният квартал "Люлин" пред голяма верига магазини. Пострадалият е с няколко шева на носа, а нападателят все още се издирва.

Пострадалият е бил на работа. Предстоят му две пластични операции. Липсва 2 см от носа му. "Докато пътувах чух много силен удар по колата. Дадох аварийки, отбих, за да видя какво се случва. Оказа се, че по автомобила е хвърлена кора с яйца. Видях един господин, който ми се пъчеше и го попитах каква е причината да направи това. Тогава започна да ръкомаха и ми посегна. Отвърнах му, стана бой и накрая ме захапа за носа.", разказа пострадалият Андрей Куртев пред Нова тв.

"Видимо не беше пиян или дрогиран. С тези негови действия обаче мисля, че не беше нормално мислещ човек. Не зная защо този мъж реагира така. Възможно е да има някаква причина. След свадата изкоментира нещо за пешеходна пътека. Може би не съм му направил път, не знам. За мен в 21 век права не се заявяват така ", допълни Куртев.

Мъжът още е с неизяснен произход. Всичко се случва на много оживено място в столичния квартал. Андрей Куртев описва човека като едър, около 40-годишен, с черно яке и дънки. След инцидента нападнатият не е извикал полиция, а се е отправил към болница, тъй като е имал силна кръвозагуба.

Предполага се, че нападателят си е закупил от намиращите се в близост магазини яйца и полицията може да провери по камерите и открие самоличността му.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У багажника освен нож 25 см имам щанга и ключ за гуми които се разтяга!Готов съм за войната на пътя спръведливоста ще възтържествува
10
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо се приема за нормално отнемането на предимството на пешеходец на пешеходна пътека?Че даже и уж не си спомня, че не е направил път и репортерката също някак с пренебрежение го споменава?Разбира се, че не одобрявам саморазправата, но шофьорите се отнасят по някаква незнайна причина с огромно пренебрежение към останалите участници в движението.Предполагам в Европа са по-ниски и от тревата, щом наближат пешеходна пътека, но тук на мутренско-милиционерската територия са много самоуверени.
9
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мене ми се случи свада с един където си разхождаше кучето!Кучето му лаеше старата ми майка която се опасяваше да не я захапе а той седи и гледа. Казах му викни го или ще му бия един шут а той скочи и се затича и замахна да ме удари!Старата ми майка застана между нас и той се спря и започна да крещи защо се крия зад нея!
8
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кагато държавата липсва хората вземат закона в свои ръце и го прилатгат така както го разбират. 100 хиляди полицаи си бъркат в носа всеки ден и за туй скоро държавата ще се напълни със ловци на глави, които залавят неспиращите на пешеходни пътеки и им отхапват носовете.
7
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имах един такъв подскачащ съсед, голям биткаджия. Веднъж като му се отплесна ключ 36 и го удари по голямата уста, му останаха само венци. От тогава е много мил и вежлив. Жена му адвокат и тя.
6
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гледах по новините шофьора с отхапания нос, беше с една глава по-нисък и 5 кила по-лек от слабичката репортерка...и слезнал от колата да се бие с пешеходеца... Късмет е извадил, че не са го отхапали до кръста :)))
5
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Миналата седмица на малката уличка до хита един с Мазда 6 отхапа ухото на друг защото не бил пуснал жена му да завие първа въпреки, че не е с предимство.
4
8
 
33
 
! Отговори
Хайде бе? преди 4 години
Не знаел за какво...Сигурно е щял да го отнесе на пътеката, а на направената забележка е скочил на бой. Само че не си е преценил възможностите. Сега тръгнал да реве.
3
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тошо построи "Люлин", за да докаже нагледно, че и на запад хората живеят зле.
2
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Люлин е малкия Перник
1
3
 
28
 
! Отговори
Асана преди 4 години
Ханибал Лектър на свобода!