Борисов налива 2 млн. лв. в БНТ за родната "А" група

Правата за излъчване на футболното първенство все още не са продадени
28 юли 2011 17:40,
63
Борисов налива 2 млн. лв. в БНТ за родната "А" група
Бойко Борисов. Снимка: БТА

“1,8 млн. лв. ще преведем на БНТ, за да може да излъчва футболното първенство”, заяви премиерът Борисов при сключването на договор за домакинството на България на тенис турнира на шампионките догодина.

Правата за излъчването на родната А група все още не са продадени. За тях наддават няколко медии, сред които TV7, Bulsatcom, БНТ1. Според слуховете с най-сериозни шансове е TV7.

Първенството трябва да започне първата събота и неделя на август, но докато не се изясни кой ще излъчва срещите, няма да се уточнят датите на мачовете.

Премиерът добави още, че средствата за домакинството на страната ни по време на тенис турнира на шампионките са осигурени.

“Държавите, които инвестират в спорт и съоръжения, винаги биват толерирани от спортните федерации. Когато едно правителство е имало куража да го направи, то бива толерирано”, каза още Борисов, визирайки новата многофункционална зала Арена „Армеец“.

“В условията на финансова криза ние инвестирахме в съоръжение, които, първо, с времето ще се изплати и второ – носи слава на българските спортисти и им дава възможности да се изявяват в спорта”, допълни премиерът.

Залата ще бъде открита в събота с приятелска среща между волейболните национали на България и Сърбия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
15
 
! Отговори
blabla преди 13 години
Добър момент да харчиш пари за пияници, след като Гърция е на път да обяви частичен фалит, а Америка е на път да създаде още една криза. Ако тея са още един мандат ще отида да помия и аз чинийките някъде навън.
37
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само ТИКВАТА може да реши да налива в българското корумпирано и некадърно първенство. По-добре ги дай за култура ТИКВО.
36
3
 
11
 
! Отговори
obi-wan преди 13 години
ave ubiite go toq s kamuni, pisna mi ot posredstveni hora s kusmet!
35
2
 
14
 
! Отговори
Кориас преди 13 години
Бате Бойко,моля те спри българският футболи пусни нигерийски.Той е много по интересен :)Кой ще ги гледатези некадърници,не знам.Но поне по БНТ 1 ще имсепълнипрограмата
34
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ужас аман от тия управници правят всичко против нормалните бьлгарски семеиства ..Аз си чакам мартенската заплата от около 400 лв..... а тои раздава милиони... Имам семеиство деца... Боико Борисов е срам за Бьлгария. Изобшо тия партии трява да бьдат забранени и да ни управлява експертно правителство избрано директно от хората които имат поне основно образование... А А група трява да е от не повече от 10 отбора.
33
1
 
12
 
! Отговори
............. преди 13 години
не стига, че първенството е тъпо, ами трябва да слушаме и свешковците от бнт как ***, ужас, добре че има други телевизии и зруги пъвнества
32
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бариш манчо,само така, брато, кат нема бачкане и леб, барем на ритнитопковците да се кефим. Я сакам, обаче, и него да го дават като рита, па белким нацьоналите ни да прифанат нещо от "великия".
31
0
 
14
 
! Отговори
? преди 13 години
Новия шеф на Черното Тото.
30
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
чужди пари лесно се арчат, *** не е луд лудия, лудите сме ние, дет си траем
29
1
 
9
 
! Отговори
BOIKOVISTAN преди 13 години
horata nqmat rabota, nqmat pari, darzavata potyva, kriza blagodarenie na GERBama za 4algari i ritnikotopkovci PARI IMA !!!GLASUVAITE ZA GERB !! URAAAA
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ей хора, със свещ посред бял ден да го бяхме търсили този премиер нямаше да го намерим! Ха ха ха, то не бе спорт, то не бе магистрали, то не бе хвалби, то не бе раздаване на милиони, като че ли вади стотинки от малкия си джоб!Българийо, майчице мила, как никога не случи на управници!
27
10
 
3
 
! Отговори
бариш манчо преди 13 години
браво за лук ойл и браво за това че бнт ще излъчва първенството!ей се га псувах че не мога да гледам мачовете днес защото нямам булстаком.емо браво на Борисов.когато нещо е добро,добро си е ;)два дена две добри дела.за цялото му управление няма толкова;)
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
браво!
25
1
 
18
 
! Отговори
С преди 13 години
ПО ВРЕМЕ НА КРИЗА ВИ ЗАМРАЗИХ И ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСЙИТЕ. ЩЕ ВИ ЗАМРАЗЯ И ВАС. ЩЕ СИ СТРОЯ СПОРТНИ ЗАЛИ СТАДИОНИ С ВАШИТЕ ДАНЪЦИ ТАКСИ ГЛОБИ И КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ. АЗ СЪМ ТАРИКАТ ПИЧ. КАКВО СИ МИСЛЕХТЕ ЧЕ КАТО МЕ КАЧИТЕ НА ВЛАСТ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ДОБРЕ ЛИ? НЯМА КАК ДА СТАНЕ. ИМАМЕ ПРАВО ДА ЖИВЕЕМЕ САМО НИЕ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ И МУТРО-***. СЛОЖИХ ДАНЪК БАРАКА.ЗАЩОТО ТЕЗИ СЪС ВИЛИТЕ И ЯХТИТЕ СИ ПЛАЩАТ КЕШ. А БЕДНЯКА НЕМА ПАРИ КЕШ И ШЕ СИ СЪБИРА СТОТИНКИТЕ ЗА ДАНЪКА БАРАКА. ПАК ДА МЕ ИЗБЕРЕТЕ. ЕИ!!!!!!!!!!
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А какво е да тичаш срещу Бойко и да викаш "Дръпни се ,ще те блъсна".-Смелост!:D:D
23
1
 
18
 
! Отговори
Герберски номера преди 13 години
Ех този Бойко бе. Сигурно е бил много послушен докато е разтривал ушите на Тошо. Научил е всичките му тарикатлъци.
22
2
 
21
 
! Отговори
Калин преди 13 години
типичен ПСИХИЧНО БОЛЕН .. не случайно гадже на златев и гоце:)
21
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво е смелост?Да тичаш срещу Бойко и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна".
20
2
 
16
 
! Отговори
Герберски номера преди 13 години
Светла Петрова: bTV е подложена на нечовешки натиск, огромната част от медиите у нас са отвратителен и жалък слугинаж на власттаРаботя в bTV от десет години, но през последната една година нещата се промениха драматично, призна пред БНР журналистката Светла Петрова, която доскоро бе част от екипа на bTV. По думите й частната телевизия е подложена на нечовешки натиск. Петрова е убедена, че преместването на публицистичното й предаване Сеизмограф в по-ранен час е станало под политически диктат. Според водещата огромната част от българските медии осъществяват отвратителен и жалък слугинаж на властта и това се вижда от темите, които се подбират. С поведението си медиите предават българското общество. Толкова жалък слугинаж, такива манипулации в полза на управляващите, такива грозни и гнусни поръчки за злепоставяне на журналисти, които са дръзнали да критикуват властта, не помня, заяви Петрова.Тя припомни, че преди няколко месеца премиерът Бойко Борисов спомена поименно в сутрешния блок на bTV предаванията, които го критикуват Шоуто на Слави, Сеизмограф и Отпечатъци с Мира Баджева. Малко по-късно Мира беше запратена в 8 часа в неделя, аз вече не съм в bTV, а за Шоуто на Слави има натиск да се отдаде изцяло на развлекателния жанр, коментира Петрова.В момента българските медии, особено частните, както и цялата българска държава се управляват чрез шантаж и чрез рекет, бе категорична Петрова. По думите й при частните медиите това става чрез собствениците, за които се търси начин на въздействие, тъй като те обикновено имат и друг бизнес и е лесно да бъдат рекетирани или облагодетелствани. Водещата посочи, че знае за случаи, в които са рекетирани и журналисти, и мениджъри. Тя заяви, че този натиск чрез икономически интереси е много по-ефективен от идеологическия натиск, характерен за периода преди 1989 г.Не мога да направя директна връзка между някакъв натиск на Красимир Гергов и това, което се случва в bTV, каза Светла Петрова. Тя обаче разкри, че откакто лидерката на Движение 21 Татяна Дончева определи пред БНР Гергов като правешки олигарх, се оказало, че тя е нежалана в bTV. Оказа се, че заради една такава лична квалификация към него Дончева е нежелан гост в bTV, заяви доскорошната водеща на Сеизмограф.Писна ми да слушам как ГЕРБ нямали алтернатива.Това е абсолютна глупост. Всеки българин, всеки честен професионалист по икономика, финанси, право или в някаква хуманитарна област е алтернатива на тази безпросветност, на тази посредственост и на тази помиярщина, която се е настанила в българската политика, каза още пред БНР Светла Петрова.Припомняме, че журналистката напуска bTV, след като от ръководството на телевизията поискаха да преместят публицистичното й предаване Сеизмограф в по-малко гледан часови пояс за сметка на развлекателното шоу Море от любов.
19
0
 
8
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 13 години
Макар,че по смисъл коментара ми ще е подобен на предишните бих попитар Днесбг - защо манипулират хората с такива заглавия? Абе вие найстина тоя човек ще го изкарате Бог - няма въпрос,който да не може да реши,но дали е така.Ставате смешни другари - или може би е умряла *** за хвалбите!