Юнайтед смачка звездите на МЛС. Бербатов бележи

"Червените" дяволи стигнаха до 4:0 срещу Бекъм, Анри и компания
Обновена: 28 юли 2011 07:40 | 28 юли 2011 07:39,
26
Юнайтед смачка звездите на МЛС. Бербатов бележи
Снимка: Reuters

Английският шампион Манчестър Юнайтед демонстрира, че се намира в наистина страхотна форма, след като постигна впечатляваща победа с 4:0 над сборен отбор от звездите на американската Мейджър Сокър Лийг.

В състава на домакините личаха имената на Дейвид Бекъм и Тиери Анри, които направиха много сериозно име в световния футбол през годините.

Българският нападател на Юнайтед Димитър Бербатов пък излезе като титуляр за своя тим и остана на терена 61 минути, преди да бъде заменен от Майкъл Оуен.

Той реализира първия си гол по време на американското предсезонно турне в САЩ, след като в миналите мачове не успя да се разпише.

Срещата между двата тима иначе се игра в Ню Джърси и бе наблюдявана от изключително много хора, които претъпкаха стадиона.

Двубоят започна горе-долу равностойно. В 6-ата минута на срещата Дейвид Бекъм имаше добра възможност да реализира, но далечният му удар мина на сантиметри от страничната греда.

В следващите минути Юнайтед напипа своя ритъм и натисна своя противник. Логичното се случи в 20-ата минута, когато "Червените дяволи" откриха резултата чрез Андерсон.

В ситуацията Бербатов и Руни си размениха подавания пред наказателното поле на противника и българинът се надяваше да бъде изведен от английския национал сам срещу вратаря.

Вместо това обаче бившият ас на Евертън намери Андерсон, който с удар от точката за изпълнение на дузпата даде преднина на Юнайтед.

В 45-ата минута южнокорейската звезда на "Червените дяволи" Парк удвои преднината на тима и на практика до голяма степен уби интригата в мача.

Азиатецът проби в наказателното поле, измъкна се от упеката на двама защитника на домакините, и със силен удар вкара доста красиво попадение.

В 52-ата минута дойде ред и на Бербатов да намери името си сред голмайсторите. Той бе изведен на добра позиция, след което прехвърли стража на домакините.

Топката обаче удари напречната греда, но бившият капитан на България изпрeвари бранител на противника, за да стигне пръв до нея, и при добавката я вкара.

Крайното 4:0 в мача оформи Дани Уелбек в 68-ата минута. Той отправи тежък удар от 15 метра, който рикошира в тялото на футболист на домакините, и топката влезе във вратата.

Така на практика Манчестър Юнайтед успя да постигне победа с 4:0 в срещата.

Видео от срещата вижте в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Бербо, жив и здрав!! преди 13 години
Най-вероятно е повторение от мин. год. Д.Б. извлече (в буквалния смисъл на думата) М. Ю. през първата половина на сезона. Втората половина не можаха да го възстановят. Докато вдигнат Рууни на крака след Африка бая зор видяха. Аналогично -Чичерито сега. С.А.Ф. обяви че малкия ще е аут няколко седмици!!! Причината "паднал леко" на тренировка. Капките на Астерикс и Обеликс действуват по няколко месеца. След това... на стиснати зъби.Това не се казва на тъпандури и ***.
25
1
 
1
 
! Отговори
Браво Берба преди 13 години
Браво на Бербатов!!! Много се радвам, когато българи успяват да постигнат нещо. Нима не осъзнавате, каква реклама е това за малката ни страна и как увеличава шанса на други млади футболисти. Жалко че футболните ни ръководители за алчни и прости и не знаят, как да се възползват от това в момента, за да привлекат капитал в спорта. Много жалко...
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много си ***.Парите и банковите му сметки няма да слязат на терена и да отиграят някоя топка , като хората.Само се опслушва за шастливи рикушети и избити топки.От 5 години лежи на късметлийския си сезон в Тотнъм.
23
1
 
1
 
! Отговори
korias преди 13 години
До 21.Братле,нещо си презобил.Смени си дилъра или сините очилца.
22
1
 
5
 
! Отговори
fffff преди 13 години
Много смешно е да взимаш по 5 млн евро на година. Пък ти продължавай да си мизерстваш.
21
19
 
2
 
! Отговори
Барби мисирката преди 13 години
Тоя флегматичен мързел само от упор на празна врата може да вкара.няма такава жалка ***.Вече и гаргите се напикават от смях , като го гледат.
20
0
 
1
 
! Отговори
yaro преди 13 години
на снимката русия пич май не може да се измъкне от "У"пеката на наш Митко :)за пореден път си показвате неграмотността ,журналистчета...:)
19
2
 
8
 
! Отговори
Някой преди 13 години
Браво, Бербоо!! Страхотен гол, типично в твой стил! Страшен!!! Продължавайй в същия дух! Истинските фенове и разбирачите от стойностен футбол сме с теб и те подкрепяме!! Успехи! :-)
18
2
 
15
 
! Отговори
Dez преди 13 години
В България само комплексирани хейтърчета ли преобладават? :)Бербатов и от центъра да вкарва голове всеки мач вие пак ще го плюете..
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
"В състава на домакините личаха имената на Дейвид Бекъм и Тиери Анри, които направиха много сериозно име в световния футбол през годините."Това от американския сайт ли го преписахте ? Некадърници смотани, ако някой има нужда да му се обяснява кои са тези футболисти нямаше да чете жалката ви статия
16
2
 
24
 
! Отговори
:) преди 13 години
БЕРБО, УНИКАЛЕН СИ! С ТЕБ СМЕ!!!!!!!!!!
15
4
 
3
 
! Отговори
haha преди 13 години
American Major sUcker Leaugue :D
14
4
 
15
 
! Отговори
СТАЛИН преди 13 години
ХЕЙ ПРОДАЖНИЦИ ,,ЛЕВСКАРИ''МНОГО МРАЗИТЕ ТОЗИ БЕРБО .АКО НЕ ИМ ТРЯБВА НЯМА ДА ГО ДЪРЖАТ. ТАКА МРАЗЕХТЕ И СТОИЧКОВ. ТАКА КОМУНИСТИТЕ МРАЗЯТ БОЙКО БОРИСОВ.
13
1
 
15
 
! Отговори
13 преди 13 години
За Манчестър Юнайтед няма "големи" и "малки" отбориНе сте ли го разбрали все още?Явно разбирате от футбол колкото магаре от военна музикаЕ...няма нищо,по-лесно е да плюешВместо да се зарадвате,че е българин и НАИСТИНА Е УСПЯЛСигурно вие не сте успяли досега в нищо и просто му завиждате
12
1
 
31
 
! Отговори
Иван преди 13 години
Хеттрик срещу Ливърпул първия от 64 години на сам. 2 глави и 1 задна ножица... Това е феноменално постижение, което ще се споменава при всеки мач МЮ срещу Ливърпул още дълги години напред ! ! !
11
1
 
25
 
! Отговори
ИВан преди 13 години
Браво ! ! ! Продължавай да ни радваш ! Имаш много фенове на затъналите в злоба и завист не обръщай внимание.
10
2
 
30
 
! Отговори
darcas преди 13 години
Бербатов колкото и да го плюем, миналия сезон има 7 гола, които решават изхода на мача и носят 21 точки на Юнайтед за титлата. Вие преценете малко или много са.
9
1
 
22
 
! Отговори
Боце преди 13 години
Браво Бербатов.Имаше нужда от гола и малко самочувствие за по-нататък...
8
8
 
4
 
! Отговори
vc преди 13 години
Пичове, какво мерило за представяне може да е сборна формация на МЛС звезди? Никаква! + срещата е приятелска...Относно т.нар. "малки отбори" само да кажа, че големите са Ливърпул, Сити, Челси, Арсенал и Тотнъм (с много въпросителни). Е, ВЛ на Англия има 38 мача...махнете "големите" и сами направете сметката, колко са "маловажни" мачовете срещу "малките" отбори...
7
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да