ЦСКА може да прати Левски в Европа

Това може да стане при обединение на "армейците" с Литекс
Обновена: 18 юни 2015 14:06 | 18 юни 2015 10:49, Красимир Ангелов
24
ЦСКА може да прати Левски в Европа
Снимка: Булфото, архив

"Левски" е единственият клуб, който има лиценз за участие в Европа, ако се стигне до промяна. Но на този етап не можем да говорим за неща, които не са се случили, обяви финансовият директор на "сините" Константин Баждеков.

По думите му има много неясноти около това какво се случва с ЦСКА и когато има становище, “Левски” ще вземе отношение, ако има какво да каже по темата с ЦСКА”, допълни финансовият директор на “Левски”.

“Левски” си е осигурил ресурсите, свързани с подготовката на отбора по плана на треньора и спортния директор.

Следващата седмица ще се направи съвместна среща между Управителния и Надзорния съвет. След нея ще има доста повече информация за това какво ще се случва с финансирането и бъдещето”, разкри Баждеков за финансовото състояние и чаканите промени.

Усилено се говори, че Тодор Батков сдава властта на Иво Тонев.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: ЦСКАЛевскиЛига Европа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Петър преди 9 години
Адолф е предвидил обединението между двата отбораmeemsy/v/34910
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не замесвайте името на Левски във вашите свински интригиУспех във Ловеч, В група или там където се намирате.
15
7
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 9 години
Фк Уефски е милиционерска икона! Каква Европа, кви 5 лева, да си седят в Подуене, че тъкмо им бяха позабравили гафовете заради които им лепнаха прозвището : ***! И защо едни ритнитопковци все още се кичят с името на Апостола и така сквернят това велико за България име! Да се пише и чете ФК Уефски!
14
4
 
5
 
! Отговори
Само Левски! преди 9 години
Левски още от Царско време е бил шампион на българия. Левски една икона и един които комунистите дълги години се опитаха да погазят и усквернят. Годините минават, власта се мени, силните на деня се сменят, но любовта на хората към Левски е вечна. Левски винаги е бил и винаги ще Бъде отбор на народа!Само Левски!
13
0
 
4
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Каква е разликата между български футболен фен и чуждестранен? Българския фен няма да подкрепя своя отбор в труден момент, а ще седи и ще плюе, ще храни и ще псува по чуждия отбор. Не случайно я има приказката: "Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле". Това в България е максима! Българският клубен фен ще отиде на мач на националния отбор и пак ще си пее клубните песни и ще псува по вечния враг. Ето това е българския фен, в тази пародия наречена български футбол. Радвайте му се.
12
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако чоорбата имаше и капка достойнство, сега щеше да играе в В-групите, но не... свалят *** и се дупят на всеки, които им го подава.Времената са тежки, но Левски се бори с достойнство и играе по правилата.
11
3
 
6
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
по-добре в Я група отколкото спасени от Левски !
10
14
 
14
 
! Отговори
за Свинекомплекс 23 преди 9 години
Когато Левски стъпи на теренацеска-лисекс 23 сваля *** до колена...??аман от тъпата чорбарска ***, развалиха хубавата песен.
9
3
 
9
 
! Отговори
Иртиша преди 9 години
Пак ще има шоу.
8
14
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Левски не заслужават да играят в Европа. Само ще ходят да излагат България.
7
4
 
9
 
! Отговори
Столичанин староседе преди 9 години
До Анонимендо 3 : ,,Ботев,,Враца и ,,Берое,, и те ли бяха ,,червени комунисти,, , когато заради сините милиционери бяха извадени от ,,А,, ...?
6
20
 
18
 
! Отговори
цска преди 9 години
Това е целта на БФС !!! Да уредят ,,ЛЕФФСКИ,, в Европа...
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преименуване, а не обединение!!!
4
8
 
20
 
! Отговори
Петърчо преди 9 години
Каква вина има Левски за това че ЦСКА дължи над 30 милиона лева? Едно е някой да е фен на ЦСКА и да му е мъка че любимия му отбор е в такава ситуация но да обвинява тези които нямат нищо общо с ситуацията на ЦСКА е напълно несериозно. Нали знаете че ако не можете да ударите магарето ще ударите самара? Така и тук вместо да се обединят феновете и да изгонят виновните в ЦСКА те взели да плюят и обиждат феновете на другите отбори. Ако е така тогава честито Б група!
3
14
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
2 ЧЕРВЕНИ ПЕРАЛНИ -НАЙ-ГНУСНИТЕ - ВЕДОМСТВЕНИЯ КЛУБ НА БКП С ЧЕРВЕНИТЕ ПЕТОЛЪЧКИ И ЛОВЕШКАТА ПЕРАЛНЯ- ТОВА Е НАЙ-ГНУСНАТА СВАТБА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ
2
16
 
17
 
! Отговори
s преди 9 години
То това е парадоксален абсурд, дето само у наше село може да се наблюдава. ГМО отборчето на Цлитекс, Ласека или каквото е там, понеже беше малко смешно и абсурдно, дай сега да пуснем в ЕКТ и СЕДМИЯ в класирането на убитата ни А група, и същия отбор, който бе поставен в ролята на колективен *** от храбрите Моряци, и бе изнасилен пред почти пълен със свои фенове стадион. Е, кажете сега, де е логиката? Толкова закони и правила бяха зачеркнати заради шопските сини и червени трупове, че е гнусно.
1
8
 
30
 
! Отговори
скептик преди 9 години
И к'во от това? Нали не си мислите, че Левски ще почне да мачка наред? Същите куци коне са като ЦСКА.