"Славия" се готви да си върне стария боен дух

"Белите" проведоха първата си тренировка за 2021 г.
8 яну 2021 21:52, Петя Славова
4


"Славия" направи първа тренировка за 2021 година, предава Bulgaria ON AIR. Президентът на "белите" Венцеслав Стефанов обяви, че трябва да се върне старият дух на отбора, който осигури бронзовите медали на "столичани" през изминалата кампания.

"Славия" представи три нови попълнения - Ерол Дост, Костадин Велков и Петър Вуцов.

Четирима са напускащите състава, като двама от тях са Филип Кръстев и Янис Карабельов. Президентът на клуба заяви очакванията си от предстоящия сезон.

"Трябва да се промени основно характерът на футболистите. Да се върне старият боен дух, да започнат да мислят само за победа, да изпълняват стриктно тактическите указания на треньора, да бъдат дисциплинирани. Имайки предвид какви футболисти има в "Славия" като качество, аз съм убеден, че пролетният дял ще бъде много по-успешен", коментира Стефанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славия ще си върне ,,бойният дух'' единствено когато на трибуните се изправят истинските собственици от Израел.Но този боен дух е нищо пред волята на Левски.
3
2
 
0
 
! Отговори
pinko преди 3 години
До Анонименкакво достойнство при тия умрели кучета левски и цска ???? нали ако не е бойчето бяхте закрити цял живот далавери
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Славия отбора на ******! Никога в тях не е имало национално достийнство както при Левски и ЦСКА. Дори и борците им се продадоха за пари на времето.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първа тренировка - първо надпиване с водка.Нали бензинаджията е решил да се прави на руснак, взе си руски треньор, носи Путин на шкембето си. молодец.