Дани Алвеш остава з затвора, Неймар няма да му плати 1 млн. евро гаранция

Осъденият имал само 70 000 в сметките си
22 мар 2024 15:13, Петър Бойчев
48
Дани Алвеш остава з затвора, Неймар няма да му плати 1 млн. евро гаранция
Снимка БГНЕС

Бащата на футболната звезда Неймар обяви, че семейството му няма да плати 1 милион евро, необходими за освобождаването на Дани Алвеш под гаранция от испански затвор. Там бившият бразилски национал чака резултата от обжалването на присъдата му за изнасилване.

Неймар да Силва Сантос каза в изявление от името на семейството си, че са подкрепили финансово Алвеш по време на процеса срещу него, но че няма да го правят отново сега, след като бившият играч беше признат за виновен в изнасилването на жена в нощен клуб в Барселона през 2022 г.

„За нас, за моето семейство, този въпрос приключи. Точка“, каза Неймар-старши.

40-годишният Алвеш беше осъден на четири години и шест месеца затвор. Той е задържан в затвор край Барселона. Той не успя да излезе от ареста в сряда въпреки издаденото разрешение от Съда на Барселона временно да бъде освободен. Причината е невъзможността му да плати гаранцията си от 1 милион евро.

Според адвоката на Алвеш, той има в сметките си около 70 000 евро и е в "трудна икономическа ситуация", тъй като всичките му рекламни и клубни договори са прекратени след повдигнатото срещу него обвинение в изнасилване на млада жена в нощен клуб в Барселона.

С издаването на присъдата от 4,5 години, която се обжалва от жертвата и прокуратурата, е платил и 150 000 евро обезщетение.  

Сметките на Алвеш са замразени, както и имуществото му заради бракоразводното дело, заведено от съпругата му - моделът Динора Сантана. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
3
 
! Отговори
Испанеца преди 1 месец
До края на годината е пуснат . Излежал е над 12 месеца в ареста и има още 10 . Другите ще са му условно . А парите - кой знае в коя банка са . Иска да мине метър защото испанските закони са малко смотани . Дават на жената големи правомощия . Ама той ако е знаел предварително , бас ловя че са в някоя офшорка . Сега ще полежи малко в затвора и после ще го пуснат и без 1 милион гаранция .
45
0
 
2
 
! Отговори
До От матрицата преди 1 месец
Аз казал ли съм, че ходя на дискотека ? Ама аз като ти казвам, че си *** ти не ми вярваш. Хайде сега те оставям и със здраве.
44
0
 
2
 
! Отговори
До От матрицата преди 1 месец
Ааааа добре. Значи си в меката на клошарите. Принципно хора като теб, които обясняват колко добре живеят в чужбина и колко са напред с материала са точно тези, които живеят в най-голяма мизерия.Че си нещасте е видно, това няма какво да се коментира.Остава само да се напиеш и да се молиш някой да ти го сложи и на теб. Иначе си обречен.
43
2
 
0
 
! Отговори
От матрицата преди 1 месец
Абе лудия *** това, че си бил в казарма а сега на стари години си по дискотеките сериозно ли си мислиш , че е постижение ? Я чезвай хахаха кой знае на каква химия си
42
1
 
2
 
! Отговори
До От матрицата преди 1 месец
Направих си труда да ти прочета коментарите и мога само да кажа - направи услуга на света. Спри да хабиш ресурси и да паразитираш. Самоубий се за доброто на човечеството.
41
2
 
1
 
! Отговори
От матрицата преди 1 месец
До лудия в коментарите , напиши в Гугъл Окланд,Ню Лунн Нова Зеландия. Бачках сега съм тук, ти ще си в студентски град с твойте сълфетки и кючеци .Успех хахаха
40
1
 
2
 
! Отговори
До От матрицата преди 1 месец
Това,че живееш на улицата и миеш тоалетни не означава, че трябва да мразиш всички. Има и добри хора... е ти няма как да го знаеш, но го приеми на доверие.Сега извади студената ракийка и отивай да припаднеш, че скоро ще ти заемат пейката в парка. ;D
39
2
 
1
 
! Отговори
От матрицата преди 1 месец
И последно до лудия в коментарите ти си част от оВчеството , не бъркай понятията , хайде тичкай да хвърляш сълфетки и да се хлъзгаш на повърнато от такива фекалии като теб.
38
1
 
2
 
! Отговори
До От матрицата преди 1 месец
Казало магарето и се облизало под опашката. Така хубаво ми става на душата като знам как живея аз и как живееш ти. Красота
37
1
 
1
 
! Отговори
От матрицата преди 1 месец
До лудия в коментарите , пич не те съжалявам ти си си избрал съдбата, дали ще припаднеш в тоалетна на дискотеката или на някоя улица пт алкохола и химията , няма нужда да се прави статия . В Америка такива бол там ги хвърлят за да изчистят улиците с трактори.
36
1
 
2
 
! Отговори
До От матрицата преди 1 месец
Ахахахахах значи който пие трябва да го изнасилват? Е.аси колко си прос.
35
2
 
1
 
! Отговори
От матрицата преди 1 месец
До дрогирания в коментарите - пич ти си евтината работна ръка и потребител , не само че си роб , а и харчиш за фалшив алкохол , фалшиви приятели и жени по дискотеките. Ти си приключил . Поздрави от Нова Зеландия.
34
1
 
2
 
! Отговори
До От матрицата преди 1 месец
Това,че баща ти те е насилвал като малък и другите са те "подминавали" не означава, че цялото общество трябва да си затваря очите за престъпленията на тъжни комплексирани момчета.
33
1
 
2
 
! Отговори
До От матрицата преди 1 месец
Ама ти за нормален ли се мислиш. Човек , спешно да посетиш психиатър. Явно ограниченото ти чалгарско съзнание не може да си предстви как приятели ходят и се забавляват по дискотеките без да се друсат. Вероятно за теб пръцкането и на маса и лоченето на ракия е много по-достойно.Коло тъжно...
32
2
 
0
 
! Отговори
От матрицата преди 1 месец
Някакъв Фатмат в коментарите дивее , явно е пазач на блудниците в дискотеката където работи и/или жена му също е такава следователно се бори да ни направи съпричастни с неговата гибел. Няма как да стане всяка стария на подобни трябва да се подминава.
31
0
 
1
 
! Отговори
До Deep Zone преди 1 месец
Гаранция съм чел повече книги от теб. В казармата такива като теб ги ползвахме за тоалетна.Ти сигурно си наясно обаче... човешки к.***.
30
2
 
2
 
! Отговори
От матрицата преди 1 месец
До 28 коментар Аз не оправдавам всяко изнасилване, а казвам че в нощните клубове бродят всякакви , които професията им е колко на час . Да може да не са всички , но никоя нормална не ходи. Как да знаете вие като мисията на живота ви е да пиянствате по дискотеки , и най-вероятно да употребявате разни химични вещества. Защо ние нормалните трябв да св трогнем от вашият край ?
29
1
 
2
 
! Отговори
До До От матрицата преди 1 месец
Ахахахахахах къде си бе човешка клоака. Естествено, че няма да излизаш. Малка, мека п.шка.
28
1
 
2
 
! Отговори
До От матрицата преди 1 месец
Аха лъсна с интелектуален потенциал. Изнасилвания не се случват само по нощни клубове, а това, че си спрял за живота и няма с кого да излизаш е друг въпрос. Самият ти си *** в човешки образ, така, че слава на бога, че не излизаш. Такива като теб обикновено са редовно отхвърляни от жените и съответно озлобени. Иначе е ясно,че теб няма кой да те изнасили ( не се надявай).
27
2
 
1
 
! Отговори
Deep Zone преди 1 месец
Повече разбирам от достойнство, отколкото жена, която се продава за пари :) Говорим си тук обаче за Алвеш, който под въздействие на алкохол, вероятно и дрога, насилва момиче (приемаме че е факт, не фейк- допуска голяма грешка) и е осъден на 4 години затвор. Ако си съпруга на такъв човек, предполага се, че сте женени в църква, дали сте обети, обичате се ИСТИНСКИ и т.н., какво ще направиш като човек? Не виждам друг вариант, освен да го подкрепиш, ако не си там за парите. Седни прочети Достоевски..