Съдът не помилва Робиньо, ще лежи 9 години

Бразилецът е осъден за изнасилване
Обновена: 24 юли 2024 11:16 | 24 юли 2024 11:14, Петър Бойчев
19
Съдът не помилва Робиньо, ще лежи 9 години
Снимка БГНЕС
Съдът отхвърли молбата на бившия футболист на испанския Реал Мадрид и на бразилския национален отбор Робиньо за намаляване на присъдата му в затвора, съобщава "Globo Esporte".

Защитата поиска от съда да признае престъплението, за което беше осъден футболистът, като обикновено, а не тежко.

През ноември 2017 бразилският нападател беше осъден на девет години затвор за изнасилване. Инцидентът се случи в Милано през 2013, когато Робиньо и още петима изнасилиха 22-годишно албанско момиче. Към момента на произнасяне на присъдата футболистът живееше в Бразилия, която няма споразумение с Италия за екстрадиране на престъпници. През март 2024 най-висшият съд на Бразилия постанови, че Робиньо може да излежи присъдата си в родината си.

40-годишният Робиньо е играл за бразилските Сантос и Атлетико Минейро, за испанския Реал Мадрид, за английския Манчестър Сити, за италианския Милан и за китайския Гуанчжоу. Нападателят е двукратен шампион на Бразилия и Испания, а по веднъж е печелил първенствата на Италия и Китай. Футболистът има 100 мача и 28 гола за националния отбор на Бразилия, с който спечели два пъти Купата на Конфедерациите и един път Копа Америка. Последният клуб на Робиньо беше турският Истанбул, за който той изигра 15 мача през сезон 2019/2020.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още по темата: помилваробиньо9 години
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хах Робиньо ще го правят Робиня
13
1
 
5
 
! Отговори
Ха ха!!! преди 1 месец
Долу за го написали много правилно. Ако една жена в днешно време реши да се "сети" че е била изнасилена преди години и реши да ви съсипе живота, няма какво да направите. И трябва много да се внимава. Особено с жените в Америка примерно. Там е тотален ад от към връзки и отношенията мъже - жени.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Харесвам жените, но от чуждите искам само ръчна
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Жалко за човека, но съдът вече е решил и не може да сме му касационна инстанция. Тази албанка е получила обезщетението си, то тава е била и целта. Навярно е била жрица и точно това хитро е търсила. Внимание за всички мъже. Не си струва за една слива такива премеждия.
10
0
 
4
 
! Отговори
до1 Малко с му дали преди 1 месец
с пожелания да ти случи подобна случка с някоя магистралка или кифла очакваща да й кихнеш повече, и решава да писне. Даже и тук ще влезеш в панделата да си припяваш малко са ми дали макар да казваш на съдията и следователи ама нямате доказателства че съм я изнасилил. Аман от плиткомислещи формирани от общество и медия
9
5
 
3
 
! Отговори
До 10 преди 1 месец
Не, тва мяза на червената армия в Берлин 45а
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До :-)В новината пише че той и още 5-*** са изнасилили момичето.Според мен няма феминизъм тука.
7
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да не се беше занимавал с това момиче. Значи има пари, като футболист и си мисли, че всички момичета искат да правят секс с него защото има пари. Има такива които искат, но има такива които не искат.
6
5
 
19
 
! Отговори
:-) преди 1 месец
сега всеки секс може да стане изнасилване със задна дата. За това са виновни феминистките закони с широките и мъгляви определения за насилие, изнасилване, секстормоз и десетилетна давност.
5
4
 
11
 
! Отговори
често истината е преди 1 месец
друга. В случая може да е имало уговорка да й се плаща на 22 момиче или жена. В тези ситуации често съдии пропускат факти когато "потърпевшите" се оплачат често това се случва даже преди десилетия, много често в хотелски стаи където момата сама е дошла. Почти всяка е наясно какво може да очаква с друг мъж и или мъже когато от заведение отиват там. Също много често няма следи от съпротива, всичко е нормално, но на сутринта често има съжаление че се е отпуснала и писва на момента или след години
4
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя безмозъчник спокойно може да си изкара едно 15-20 години в кафеза!
3
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тва е расизъм !
2
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малко им е на подобни гадове. Да изгният по затворите.
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Малко с му дали нали е известен.Обикновено е 15 -ска.