Вадят на търг "Каваци" – 9 млн. лв. за 35 декара

Собственик е скандалният бизнесмен Николай Банев
14 юли 2010 16:30,
59
Вадят на търг "Каваци" – 9 млн. лв. за 35 декара
Снимка: В. "Черноморски фар"

Публична продан вади имоти на мастития приватизатор и бизнесмен от 90-те Николай Банев.

Частният съдебен изпълнител от Бургас Тодор Мавродиев слага на тезгяха 35 декара от къмпинг "Каваци".

Цената на парцела до морето, от която евентуалните кандидати ще започнат наддаването, е 8 732 362 лева.

В началото на годината Мавродиев обяви на публична продан 2475 квадрата пак от къмпинг "Каваци".

Тогава, след като не се явиха кандидати, съдебният изпълнител свали цената на парцела с около 80 000 лева.

Първоначално имотът, собственост на Банев и фирмата му "Хелио – Тур-С", беше оценен на 478 502 лева.

През тази пролет в социалната мрежа Facebook се надигна вълнà на недоволство срещу Николай Банев, който в кризата вдигна цените за поставянето на каравана на къмпинга на 5000 лева за сезон.

Николай Банев и ръководството на неговия холдинг са подсъдими в десетки дела за умишлен банкрут на над 100 приватизирани предприятия.

Срещу него са заведени и искове от граждани на Созопол за узурпиране на частно имущество и неправомерното му използване.

Съдебни дела се водят и за неизплатени заплати на работници и служители в многобройните му фирми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
35
 
! Отговори
HONDA преди 14 години
Банев е *** само КИТАИСКИ съд щте се справи с казуса.Екзекуционен взвод БУМ и краи с лешояда.
12
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Тоя дължи пари на половин България всичките му фирми и предприятия са затънали в дългове. Да видите какво нещо е когато дадете пари на един некадърник, как може да ги пропилее за нула време по яхти и ферарита и гуляи, от където е минал всичко е затрил.Смятайте щом съдия изпълнител му разпродава земите, кви дела пак е изгубил и как са го осъдили да връща пари. Дори футболен клуб Берое се опита да унищожи,но не успя. Берое е единственото отцеляло след управлението на Банев, защото зарали го спряха
11
7
 
24
 
! Отговори
кк преди 14 години
бАнев е приятел на всички премиери --стига с червеночугунените вопли --видиш ли ББ бил виновен, че не го осъдели--ми тоя е близък с масона ГОЦЕ триперо щото е комунист по душа --демек КРАДЕЦ .те разбират така икономиката --в ПОЛЗУ ДЖОБУ:)))тоя *** БАНЕВ цифката и жена му минка свирката по малко от 300 година нетрябва да пада
10
1
 
36
 
! Отговори
Потърпевш преди 14 години
Дано най-накрая го тикнат в затвора-там му е мястото. Само се чудя как досега не се намери някой да го гръмне. Лъжец и мафиот от класа! Фалира сума ти предприятия, като преди това ги източи до дупка! Хиляди хора заради него сега тънат в мизерия , а на колко народ дължи пари от неизплатени заплати! Дано получи това, което заслужава!
9
0
 
30
 
! Отговори
димов преди 14 години
Измамник от висока класа!Рано или късно ще си намери майстора и той!
8
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Ще му таковате на таковата - всичко е медиен прах и пушилка. Защото приятелите на Премиера (а Банев е един от тях) са НЕДОСЕГАЕМИ.
7
0
 
40
 
! Отговори
киро преди 14 години
що само банев!??еми другарите разрешили му да краде и да делят печалбата !???САМО другаря КАЛАШНИКОВ може да реши този заплетен КАЗУС;)))
6
3
 
28
 
! Отговори
зелено преди 14 години
Айдеееее и това местенце ще го провалят! ДА НИ Е ЧЕСТИТО! Ще се ходи на платки в Гърция!!! После питайте защо родният туризъм се гърчи като настъпен червей!!!
5
0
 
44
 
! Отговори
rainbou1 преди 14 години
До Гошо - защото не е от ранга на тия. Банев е бизнесмен, колкото аз съм ватман. На Банев единствения успех беше, че успя през приватизационния си фонд да придобие много активи, само че не знаеше после как да ги управлява, и ги съсипа. Защото както се казва - "Трябва и акъл". Би го гръмнал само някой изперкал от глад работник от някой от заводите му.
4
0
 
65
 
! Отговори
Справедливият преди 14 години
Много умен излезе другарят Николай Банев. Взе предприятието "Хеило-Тур-С" (демек созополският балкантурист) през 2000г. срещу обещания и компенсаторни записи. Продаде де що може. Прибираше печалбата 10 години (там където имаше такава) и сега .. ами държавата продава доскоро нейното си имущество на търг. А НАКАЗАНИЕ ЗА ДАЛАВЕРАДЖИЯТА, ЧЕ ЦОЦА ДЪРЖАВНО ИМУЩЕСТВО 10 ГОДИНИ ? НАПРИМЕР ДА ПОЛЕЖИ МАЛКО В ЗАТВОРА ? То кой ли е лежал, че и Банев да легне. АМА, ЧЕ СЪМ ГЛУПАВ ха ха ха
3
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
МММММ КА ИМ ЧЕРВЕНИ КРАДЦИ ЗАРОБИЛИ БГ НАРОДА.
2
0
 
73
 
! Отговори
GOSHO преди 14 години
Банев е стар комунистически *** откраднал парите на комсомола.Олицитворение на мафиот.Между другото се чудя как още не е отишъл да прави компания на Илия Павлов, Кюлев, братята Васил и Георги Илиеви, Доктора и Галев
1
0
 
55
 
! Отговори
ъ преди 14 години
хехехе, боли го шапката този червен мафиот банев...... що народ е заробил този *** гнусем.. от най гнусните бели чкички комунистически е този