Вадят на търг "Каваци" – 9 млн. лв. за 35 декара

Собственик е скандалният бизнесмен Николай Банев
14 юли 2010 16:30,
59
Вадят на търг "Каваци" – 9 млн. лв. за 35 декара
Снимка: В. "Черноморски фар"

Публична продан вади имоти на мастития приватизатор и бизнесмен от 90-те Николай Банев.

Частният съдебен изпълнител от Бургас Тодор Мавродиев слага на тезгяха 35 декара от къмпинг "Каваци".

Цената на парцела до морето, от която евентуалните кандидати ще започнат наддаването, е 8 732 362 лева.

В началото на годината Мавродиев обяви на публична продан 2475 квадрата пак от къмпинг "Каваци".

Тогава, след като не се явиха кандидати, съдебният изпълнител свали цената на парцела с около 80 000 лева.

Първоначално имотът, собственост на Банев и фирмата му "Хелио – Тур-С", беше оценен на 478 502 лева.

През тази пролет в социалната мрежа Facebook се надигна вълнà на недоволство срещу Николай Банев, който в кризата вдигна цените за поставянето на каравана на къмпинга на 5000 лева за сезон.

Николай Банев и ръководството на неговия холдинг са подсъдими в десетки дела за умишлен банкрут на над 100 приватизирани предприятия.

Срещу него са заведени и искове от граждани на Созопол за узурпиране на частно имущество и неправомерното му използване.

Съдебни дела се водят и за неизплатени заплати на работници и служители в многобройните му фирми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Може да е просто съвпадение на фамилия. Не вярвам дясната Кулезич да е комунистка. То е все едно някой да каже за Бойко Борисов, че е комунист.
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Кое от двете твърдения е вярно?
31
2
 
1
 
! Отговори
rumi преди 14 години
wqrno e za kulezi4
30
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Не е вярно, поне това за Любо Кулезич. Нейната майка е сръбкиня и се казва Елица Янкович. Баща и е хърватин - проф.Раде Богатич.
29
1
 
10
 
! Отговори
Наистина ли, щщщ 23? преди 14 години
Не знаех за Люба Кулезич. А тя се прави на лют опозиционер и борец за демокрация. Май всички са от едно котило. Също като при евреите. Казват за тях, че е обичайно навсякъде по света нарочно да се разпределят по различни партии и след това уж много сериозно спорят, борят се помежду си, но...само привидно. За пред глупавите гои. Тайничко си се разбират отлично и са обединени около две неща: пари и влияние.
28
1
 
2
 
! Отговори
АКО.. преди 14 години
Ако на граничния отряд в гр. Любимец му казваш Гърция много лошо..
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
мисля никой няма да има против ако го намерят тоя на някое дърво на каваците с краката на доло,особено хилядите пострадали от некадърността и крадливостта му,бати дивия ***,"хай-лайфа на България".....с онази кифла жена му,пълен смях....абсолютен селски дис
26
0
 
21
 
! Отговори
eeeerrrrrrrr преди 14 години
и Каваците, и Смокиня и Дюни са заграбени от този и такива като него- недосегаемиизмамници и мерзавци
25
0
 
23
 
! Отговори
смъртта преди 14 години
Да се обеси веднага тоя лапач.
24
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Борисови са от същото котило. Както и Цветелинови. По друг, независим от Борисови клон. Както се казва - 2 в 1. И все наши приятели - ДС-ченгесари, мутро-милиционери. Предният отряд на БКП/БСП. А може би пушечното месо на Столетницата?
23
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Защо този е Банев не го скопят?Само така ще започнем да се оправяме.
22
1
 
25
 
! Отговори
щщщ преди 14 години
Баневи са една от стоте наблюдавани от Политбюро на ЦК на БКП фамилии. Според мълвата, която упорито се носи сред кадрите на ДС, през 1958 година е изготвен секретен списък на сто фамилии, чиито наследници трябва да се стимулират по всички възможни начини, за да растат нагоре и да останат верни на партията. Сред тях са Станишеви, Пръмови, Корцанови, Баневи и т.н. Същите тези фамилии, казват, били получателите на прословутите червени куфарчета с пари в зората на демокрацията.Бащата на Николай - Йордан Банев, е най-младият официално признат активен борец против фашизма и капитализма в Хасковско заради яташката му дейност, започнала от 14-годишна възраст. Логично след Девети септември станал разузнавач, работил в Гърция. Неговата сестра - Янка Банева (също активен борец против фашизма и капитализма), е майка на телевизионерката от Нова тв Люба Кулезич.
21
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Къмпинг'Каваците" преди 20 години беше най-престижното място за къмпингуване по южното черноморие.Имаше голям ресторант и дискотека на която младежи всяка вечер от бургас ходеха до там.Плажната ивица и природата около нея е направо невероятна.Това беше гордоста на южното черноморие.Сега е така занимарено че прилича повече на *** катун а не на къмпинг.
20
0
 
27
 
! Отговори
Е-банеф преди 14 години
Дано тикнат този хубавец в кауша.
19
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Голямото разграбване на Черноморието започва след 10 ноември. Тогава магистрати, политици, депутати и криминални фигури започват да крадат големи парчета от баницата.Мирослав Севлиевски, още незавършил география, човек без висше образование, е назначен за шеф на ЕАД Слънчев бряг... Прихванати са от службите със СРС-та разговори и се вижда, че Мирослав Севлиевски раздава по списък хотели. Един на Георги Илив от ВИС, друг - на СИК, въобще все на известни имена. Този списък се пазеше в документите. В него над 200 хотели за една нощ са били раздадени на силовите групировки. От интервю на Маргарита Михнева.
18
0
 
19
 
! Отговори
Справедливитя преди 14 години
ФАКТИ:1) Свадбата на Др. Банев. Брака го сключи тогавашният баш Кмет на София. След като честити на младите каза пред камерите(да отбележат свадбата на един от най-големите индустриалци) : "И за да няма спекулации после. Аз няма да мога да присъствам на тържеството но Цветелина ще бъде. " 2) 1действие на вече баш Министър председателят беше срещу една заменка на гора на к-г Златна рибка. Там заменителите бяха разбили бунгалата на Банев. Заменителите на прокурор а Банев що чини в държавна гора
17
1
 
13
 
! Отговори
paraskov преди 14 години
Майката на господин Николай Банев-г-жа Мария Банева търси млади и по стари пичове за интимни ласки и особенно за взаимна френска любов,гарантира взимност и удоволствие,На73 години но е подържена и финна жена с маниери,,стегнат крак и дупе и разкошни големи гърди .
16
1
 
13
 
! Отговори
моренцето преди 14 години
оняден се върнах от Каваци. Не е добро положението там. Ама и по-добро едва ли ще стане. В този момент пари могат да извадят само руснаците, а ако те го направят, смятайте че най-много на някой селски аквапарк да стане хубавия плаж там. :((((
15
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Понеже виждам, че си от Пожарникарския фен-клуб, искам да те попитам нещо. Мислиш ли че в Развъдника за милиционери в Симеоново приемаха антикомунисти. Бъди здрав!
14
2
 
32
 
! Отговори
някой преди 14 години
Тоя с помощта на държавата е отмъкнал 5 пъти повече от Симеон, ама никой не го стяга чепика за това. Всички реват Симеон та Симеон да връща заграбеното. А това *** Банев унищожи южното черноморие и разказа играта на всички любители на къмпингарското море. Дреме ми за горите на Симеон - нито ми влизи, нито излиза, ама за южното ни море се пукам от яд и този го ненавиждам. Макар, че не луд, който яде зелника...