Столичната НАП продава хладилен камион и Ауди А4

Данъчните пускат на търг още три товарни автомобила
Обновена: 28 юни 2011 12:05 | 28 юни 2011 12:05,
7
Столичната НАП продава хладилен камион и Ауди А4
Снимка: НАП

НАП-София обяви търг за продажбата на един товарен автомобил влекач с хладилно ремарке с начална тръжна цена от 11 200 лв., още три камиона с различни цени и лек автомобил Ауди А4, оценен на 1600 лева.

Товарните автомобили са отнети с актове на Митница Югозападна и Окръжния съд в Благоевград заради това, че с тях е правен опит за контрабанда на цигари.

Четирите камиона са произведени между 1987 и 2003 г., а началните им тръжни цени започват от 11 200 лв. и стигат до 46 300 лв. за най-новия от тях. Товарните автомобили се намират в складовете на Митница Югозападна Благоевград и Митническо бюро Кулата и всички желаещи да участват в наддаването могат да им направят оглед до утре, 29 юни.

Лекият автомобил, чиято начална цена е 1600 лв., е отнет в полза на държавата с решение на Районния съд в Петрич и може да се огледа в складовете на Митническото бюро в Кулата.

Предложения за участие в търга се подават в сградата на НАП в София до 29 юни, като отварянето на офертите и продажбата ще се извърши на 30 юни.

За да бъдат допуснати за участие в наддаването обаче, кандидатите трябва да внесат депозит от 20% от първоначалната цена на вещта, за която ще наддават.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: НАПхладилен камион
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
упс, аудито вече го продавам за 5300, за контакти - знаете къде да ме намерите
6
0
 
3
 
! Отговори
аман преди 12 години
Конфискуваните коли са пълни ***. По-хубавичките и по-новичките заминават за ползване в държавната администрация, а за продан се изкарват останалите дараци, които години наред стоят без да ги палят и поддържат, свалено де що може от тях, всичко клеясало и нацепено - и после ауди А4 за 1600 лева - страшна далавера! Аз и 500 лева няма да дам за такава кола.
5
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Обявява се от днес за утре! Със сигурност не са конфискувани вчера. А какво е останало от тях, само митничарите си знаят. И много е ясно , кой ще ги купи.Такива търгове се правят само с определена цел.Ха за по интересно , който има време и възможност да отиде на място, да види какви играчки има, дали пък бат бойко е останал без ауди 4
4
0
 
4
 
! Отговори
БББ преди 12 години
Товарните автомобили се намират в складовете на Митница Югозападна Благоевград и Митническо бюро Кулата.....Предложения за участие в търга се подават в сградата на НАП в София....P.S. Що не ги подават в НАП Варна че поне ще е най далече от мястото за оглед....
3
0
 
3
 
! Отговори
Вярвам преди 12 години
Щом е стигнало до нас, значи за нищо не стават!Бил съм на такъв търг.
2
1
 
2
 
! Отговори
Давайте я тая А4 преди 12 години
да я грабя за 1800 и готовооо :)
1
0
 
12
 
! Отговори
crus преди 12 години
а дали вече не са разпределени към своите хора тия автомобили ? чиновниците рядко изтърват нещо свястно ей така... има си ред все пак