Външната политика на България не е причина за атентата

Не сме имали сигнали за готвен атентат, подчерта Николай Младенов
19 юли 2012 11:09, Красимир Ангелов
61
Външната политика на България не е причина за атентата
Снимка: Булфото

Външната политика на България е изключително балансирана и няма как тя да бъде причина за атентата, обяви външният министър Николай Младенов в коментар пред bTV.

Той бе категоричен, че българските власти не са пренебрегнали и неглижирали опасностите и сигналите за евентуален атентат.

"Напротив, винаги се е работило по сигналите, които съществуват и сътрудничеството между службите на двете страни е много добро", смята Младенов. Според него обаче такъв атентат е трудно да бъде предотвратен.

"Винаги, когато има израелски туристи, нашите служби ги охраняват с особено внимание, обръща се внимание на всеки един сигнал за евентуална заплаха", подчерта външният министър.

По думите му и в Израел не е имало информация за възможен готвен атентат.

"Това е първият подобен инцидент в историята на страната ни и ще бъде много внимателно анализиран", категоричен бе в заключение Младенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
този е голям лицемер
51
0
 
1
 
! Отговори
до 36 преди 12 години
Ти не разбра ли,че Мосад не е дал предупреждение и старото е вдигнато преди 2 месеца.
50
0
 
3
 
! Отговори
цезар преди 12 години
Чудя се как може човек който до вчера не знаеше от къде се влиза във външно министерство да стане министър на ВнР Дипломацията е цяла наука и лесно се не учи Трябва да имаш пипе талант
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Какво точно правихме в ИРАК ??Какво точно правим в Авганистан ?Наши войски на територията на чужда суверенна държава, Това ако не е ОКУПАЦИЯ здраве му кажи.
48
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Моля ви сложете снимката на приятеля от Катар дето ни посрещна по джапанки.
47
0
 
4
 
! Отговори
Баба преди 12 години
ВЪНШНАТА НИ ПОЛИТИКА НЕ ТРЯБВА ДА Е УСЛУЖЛИВА. РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА Е ПРИЧИНА ЗА АТЕНТАТА. ТОЕСТ МЛАДЕНОВ Е МН.ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНСКОТО ПОНЯТИЕ ДИПЛОМАТ
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да бе нещастнико, хич не е причина! С това близане на европейските *** и с навирането на езикът ти в американските такива - хич не сте виновни, да ви е.а майката герберастка!
45
0
 
2
 
! Отговори
... преди 12 години
Niki... Mladenov... Za da provejda edna strana vynshna politika, to tq trqbva da ima diplomaciq, razuznavane i armiq. Kyde sme nie?...
44
0
 
5
 
! Отговори
666 преди 12 години
Айде бе!Не била причина!А кой подг*зува на американците?!Дори и англичаните не им се подлагат, колкото Ти.Защо не попитате народа дали искаше да умират българи в Ирак, дали одобрява отношението Ти към Иран; дали иска да пазим наркоинтересите на САЩ в Афганистан?Има още много въпроси, които показват, че външната политика която водиш ТИ, не е в интерес на българския народ, а само на една малка част от него.
43
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Айде бе!Провеждахте ли съвместни правителствени заседания с Израел? А колко такива направихте с Палестина? Или може би това е резултата от тези заседания.
42
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 12 години
Otsega natataka,vsicki Terorist parvo da zvaniat na Niki Mladenov
41
0
 
6
 
! Отговори
коци преди 12 години
Кой беше този Младенов
40
0
 
10
 
! Отговори
Жорката преди 12 години
външаната ни политика е, че сем подлизурковците на САЩ а, а те ще се сбият с ИРан, които са ядрена сила. ние сем по средата. това е нашата външна политика.
39
0
 
9
 
! Отговори
ТТТ преди 12 години
Шибаният ни и продажен щеф на дипломацията е първиат , заради когото умират евреи в България(негови сънародници)! Педерастът направи заложници България , българският народ и неговата сигурност с абсолютният си непрофесионализъм и работейки за интересите на Израел!!! Колко още кръв е необходима , за да го изритат?!!
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Малкия, вземи се скрий някъде, не ръси простотии...Ние нямаме външна политика.
37
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Приятели на Сирия? Не знам къде сме тръгнали с народ, колкото един град и ние. Я да си гледаме нашият двор. Кой с еинтересува от такава малка и бедна държавичка? И за какво сме им?
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
e zaradi *** kato toq i solomon4o pasi..6e go otnasqme nie
35
0
 
11
 
! Отговори
kireza преди 12 години
до 9Не съм съгласен че взрива е бил внесен от вън.Трябва да се анализира и може да излезе че е от гръмналите складове.Много неща скриха взривовете в оръжейните складове на частните мутренски фирми,уж за утилизация!Бомбата може да е направена в България и да е предадена на "човека от САЩ"!"Приятели на Сирия" ааааааааа???????????????Шляят се из Родината както им скимне,всичко им осигуряват....Може да е някой "сирийски приятел" на Младенов?А Мосад трябва да се позаинтересува и от Младенов,а???
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами да, то нямаме време да следим криминалните типове, ние следим нашите хора. Що писали статии например в чужди списания, за наказание сами да си купуват, за да работят. Ех, вие.....все виждате врагове там, където нямате, затова с епродавате и за жълти стотинки, но което е по-лошо продавате потенциала на нацията. А всичко го правите за лична изгода!
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
сутринта соломон паси по нова тв , мнооого добре обясни фактите, за което едно голямо благодаря, а младенов верно е голям ***