Кандидат-милионер сви 450 лотарийни билета

Мъжът е отмъкнал ценни хартийки за 1300 лева
8 фев 2016 12:44,
28
Кандидат-милионер сви 450 лотарийни билета
Снимка: Dnes.bg, архив

"Кандидат- милионер" е откраднал на 450 лотарийни билети от търговски обект в Шумен, съобщават от местната полиция.

По данни на охранителната фирма, която пази обекта, това е станало около 02.20 часа на 7 февруари.

Все още неизвестният извършител разбил входна врата на магазина на ул."Дедеагач", влязъл вътре и взел билети на стойност 1 300 лева.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
1
 
! Отговори
Неа преди 8 години
Ги познава и казва че в действителност са спечелили и са им неплатили сумата . Мисля бе за 50 хил става дума , но все пак да не те подведа .... Просто е голямо изключение да спечелиш . Повечето белите са с по 2-3 лева колко да се зарибиш .
21
1
 
1
 
! Отговори
Неа до 24 преди 8 години
Значи до колкото разбрах ...( понеже и аз гледам рекламата на която всички изглеждат лоши артисти ) , та разбрах че когато спечелиш можеш да избереш дали да те снимат или да изиграят други хора твоята история . Незнаех , че имаш избор . Голяма част не печелят абсолютно нищо !!! Аз съм изумена какъв брой хора купуват билети , колко пари дават за това удоволствие. Познавам една жена която спечели 200 хил ., и знам за едни роми , мисля че миналата година спечелиха . Не ги познавам . Една приятелка
20
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ООД Е ЧАСТНО ДРУЖЕСТВО С КАПИТАЛ 5 ХИЛЯДИ ЛЕВА И НЯМА НИЩО ОБЩО С ДЪРЖВАТА!СОБСТВЕНОСТ Е НА ИЗМАМНИКА И КРАДЕЦ ВАСИЛ БОЖКОВ ЗАЕДНО СЪС 6 ОТ 47 КЪДЕТО ДОСКОРО ТЕГЛЕХА ЧИСЛАТА СЪС АНИМАЦИОНЕН КЛИП!АБСОЛЮТНА ЛЪЖА СА ПЕЧАЛБИТЕ В НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ ДЕТО ГИ ДАВАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА И ПЛАЧАТ ЗА ЕДНА РЕВИЗИЯ А БОЖКОВ ЗА ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА МНОЖЕСТВО ИЗМАМИ НЕ САМО С ХОЛДИНГ ПЪТИЩА АД!
19
0
 
4
 
! Отговори
ТВ преди 8 години
До това води рекламата по телевизията!
18
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен все ми се струва, че спечелили няма. А тези които показват по телевизията са част от рекламна постановка. Като прибавим и факта, че тази Национална лотария е на Пеевски, струва ми се нещата стават още по съмнителни. Ако някой има близък и познат, който лично му е потвърдил, че е спечелил по крупна сума, не говоря за такива с по 50-100 лв., нека сподели. Повтарям , от Националната лотария, не тези от тото пунктовете, те са друга лотария!
17
1
 
6
 
! Отговори
програмист преди 8 години
Ще дам на българите едно приложение Милионер и да пращат sms, за да видят дали печелят един милион лева.
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кандидат милионера не е избрал подходящ начин да стане милионер.Поне да си беше взел едно шише алкохол, да се успокои а да крадеш хартийки които за нищо не стават незнам каква е логиката.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези лотарии по замисъл се правят, за финансиране на спорта в дадена държава.Така и не разбрах какво са финансирали тази лотария.Печелившите ги дават но това какво финансират не дават ако не финансират спорта а терористите примерно , тогава ясно защо няма информация.Та за какво е тази лотария така и не разбрах.
14
2
 
8
 
! Отговори
Неа до 8 преди 8 години
Да , нали така го хванаха онзи , който спечели 20 хиляди от краден билет и сега не може да си ги вземе ..... Няма смисъл серийните номера се записват ...и кой в кой обект отива
13
9
 
4
 
! Отговори
Разбирачи преди 8 години
Ейййййййййййййй, много разбирачи бе.....ама много... няма да има печалба, защото не е регистрирал билетите...тинтири-минтири..... в колко пощенски станции въобще не маркират и после какво, няма печалба.....в бутки и магазинчета ти дават билета без да ти го маркират, но после си взимаш печалбата.......като сте скръндзи и не ви се дават пари за талончета, не говорете глупости, тъй като има реални печалби.......аман от разбирачи,аман......
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше ги минал и през касовия апарат на обекта можеше да има нялалъв шанс хаха :)
11
0
 
8
 
! Отговори
Мечо Прах преди 8 години
Ако леля ти Добринка от село Доброславци ти е партийка, ще се намери врътка ;)Много ме съмнява lafka-джийте да са направили система за следене на кой серийни номера на билетите, в кой пункт се намират.
10
2
 
20
 
! Отговори
Иван преди 8 години
Ако не сте наясно на "Кой" са билетите, които си купувате от Лафка продължавайте да търкате. За тези, които не са разбрали - "национална лотария" не е държавната лотария.
9
1
 
13
 
! Отговори
? преди 8 години
Елементарни и лоши рекламни трикове са тези статии, много пари обраха от хората с тези глупави търкащи се билетчета, но вече хората се усетиха и идва края на тази законна измама !
8
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 8 Абсолютно никакъв шанс няма да вземе пари !
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко наивни хора има по този Свят! Ами нали се знае кои са серийните номера на билетите в този пункт и веднага ще го хванат в момента, в който се опита да осребри. Най-много да вземе дребни парици, преди да го хванат. Големи печалби няма как да вземе.
6
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българи престанете да купувате билети с огромна надценка.
5
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За направата на един билет отиват жълти стотинки и после този билет се продава за няколко лева. Поне да беше за 50 стотинки.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голямо търкане ще падне, ама зян ще е това е 100% сигурно.
3
0
 
12
 
! Отговори
не разбрах преди 8 години
И какво е спечелил ? от 450 билета