Дъщеря търси баща си - няма го втора седмица!

56-годишният мъж прибрал кравите, сам се "изписал" от болница
9 юли 2018 14:35,
46
Дъщеря търси баща си - няма го втора седмица!
Снимка: Facebook

56-годишен мъж е обявен за национално издирване, след като е в неизвестност от 1 юли вечерта, съобщиха от полицията. Милен Панов е от хасковското село Узунджово и е изчезнал, докато прибирал кравите си от паша.

За последно мъжът е видян в района на Ходжова чешма край Хасково, като е вървял в посока стрелбището. Местността била обрасла с гъста растителност и е трудна за претърсване.

Преди това да се случи, Панов сам е напуснал болница, без да е изписан от лекар. В здравното заведение се е лекувал от лаймска болест, след като е бил ухапан от кърлеж.

Дъщерята на издирвания мъж е подала сигнал, че е в неизвестност. "Получихме сигнал, че баща ми е забелязан край с. Клокотница днес", коментира Венеса Панова.

По информация на момичето, което живее в София, баща й е облечен с пастирски дрехи и зелено яке. Тя споделя, че вече била намерила работа и дом за баща си в столицата.

Приятели на Венеса и доброволци й помагат в търсенето на Милен Панов. "Сега искам да си го прибера жив или мъртъв", казва през сълзи момичето пред Haskovo.info.

Ако някой има информация за мъжа, може да съобщи на спешния тел. 112, да се свърже с полицията или близките на телефон 0897 542 094.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко ве, отишъл е да клати чуждо!
16
3
 
36
 
! Отговори
Пази Боже!!! преди 6 години
Дано да намерят човека жив и здрав. Номер 1 и 2 - капка човещина не е останала у вас. Засрамете се!! Утре вие може да попаднете в тази ситуация.До номер 9 - потребителските ти навици нямат нищо общо с темата. Млякото от магазина е толкова мляко, колкото и ти столичанин!!
15
4
 
31
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Дано да го намерят човечрцът жив.
14
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отдавна имах подозрения, че в този герберастко-прасешко-тиквен сайт коментират основно селяни и такива с образование, не по-високо от това на Вожда, но като гледам плюсовете и минусите, вече си затвърдих окончателно мнението.
13
9
 
11
 
! Отговори
Еднозъб ром преди 6 години
До Важен Столичанин,Брях, кой знае от кое село си се дотътрузил у София!?...в някой тесна гарсониерка я в Дружба я Подуяне, а *** се писъл "Важен Столичанин".
12
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма да е далече, да претърсят района между селото и там където е видян за последно. Да използват кучета... Дано се намерят и повече доброволци, че да го открият по-бързо. За съжаление няма как да е жив, паданал е там някъде и е починал.Много съжелявам, съболезнования на дъщеря му. Животът е такъв, не се знае кога и къде ще ни намери смъртта.
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коментарите 1 и 2 са от някой "столичанин в повече".Докато истинските градски хора уважават труда на селскостопанския работник,то тези като 1 и 2 пасли до вчера козите по баирите като дойдат в голям град стават точно ***.
10
4
 
32
 
! Отговори
!!! преди 6 години
Незнам какво им става на коментиращите тук, но лаймската болест не е шега работа - удря по сърце, периферна нервна система, на всяко по-слабо място на болния. Лечението непроведено на време може да е продължително и сложно. Дано човекът все пак се намери жив и в добро състояние
9
60
 
6
 
! Отговори
Важен Столичанин преди 6 години
Аз си купувам млякото от магазина. Не ми е нужен някой вмирисан селянин да ми го дои и да ми го продава. При това без да е минало каквито и да е било хигиенни норми.
8
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И Сашка Васева, Дупнишката примадона навремето се оплакваше по медиите, че баща й й се разсърдил дето се снимала гола и я заплашил, че повече няма да й дои козите.21-ви век, България ...
7
4
 
80
 
! Отговори
no name преди 6 години
И кое е смешното - че човека е кравар??? От село? Кое точно ви потресе и ви разсмя по-долу пишещи мизерабли? "Изписал" се е от болницата сам, защото няма нужда да седи там за лаймска болест и да чака да му изтече клиничната пътека, с която болницата източва здравната каса и защото ако не отиде да си прибере стадото ще остане без препитание. Те затова! Да се подиграваш на изчезнал човек, че е от село и пасе крави е толкова долно, че нямам толкова обидни думи, с които да ви нарека. Дано го намерят
6
55
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крави, овце, напълни се България със селяни за съжаление.Лошото е че превзеха вече и градовете, че чак и Столицата.
5
5
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 1Ха-ха, прибрал кравите.Това изречение ме потресе истински.Мен ме потресе твоята глупост!Какво лошо има в това човек да гледа животни?Нали все точите сополи, че животновъдството умирало?До кога селянин ще бъде обида?
4
4
 
52
 
! Отговори
WTF? преди 6 години
1 и 2 - коравосърдечни отвратителни хора. Без способност за съчуствие. Вие не сте хора всъщност. Дори и животни не сте.
3
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Жабата от гьолаАбе озлобени ***. Как не остана нещо добро и жалостиво във вас?! Във всяка болница можеш да си тръгнеш когато пожелаеш и по собствено желание стига да разпишеш съответния документ. При лаймска болест специално няма смисъл да лежиш в болницата.
2
52
 
8
 
! Отговори
Жабата от гьола преди 6 години
Как така селянинът вместо да си пасе кравите се самоизписва от болницата.Та той не е лекар, а обикновен кравар.
1
62
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха-ха, прибрал кравите.Това изречение ме потресе истински.