След засичане и гонка: Жена нападна мъж на пътя

Нападателката - от известно семейство
30 дек 2019 09:12, Петя Славова
133
След засичане и гонка: Жена нападна мъж на пътя
Снимка: Кадър, Нова тв

Поредна агресия на пътя, този път от млада жена, която напада и удря шамари на мъж след засичане на ключово кръстовище в Русе.

Екшънът се разиграл на кръстовището при Пантеона, което е едно от най-натоварените в крайдунавския град. Свидетел на конфликтната ситуация разказа пред Нова тв, че преди нея е имало гонка.

Нападателката е от популярно семейство от Русе и затова никой от свидетелите не пожела да застане пред камера, за да разкаже подробности за случката.

"На това кръстовище има много камери за видеонаблюдение. На 20 декември Община Русе прие визуализацията и монтажа на новите камери, които влизат в употреба. Те са разположени на 30  кръстовища и дават много широка представа за това, което се случва на тях", обясни заместник-кметът на града Димитър Недев.

За случая е уведомена и полицията.

"Установени са участниците в този инцидент. Работи се по случая. Извършва се проверка. Сигналът е подаден от потърпевшия. Полицията ще си свърши работата спрямо закона", коментира началникът на Първо РПУ в Русе.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още по темата: полицияРусегонка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
0
 
2
 
! Отговори
Русенец преди 4 години
Тя пасе крави в едно село до Русе, защото никой не иска да работи за тези ***. Продават мляко в центъра, веднъж купих - *** като тях - обезмаслено и със странен вкус на химикал. Имаха имото ама с кредит - всичко им го продадоха на съдия изпълнител.
89
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много свитки малко акъл...всеки ден се срещаме с такива хора....само да ми беше паднала тая ***....
88
3
 
6
 
! Отговори
Пилота преди 4 години
Ами щом комунист стана кмет на тоя град, ще берат ядове. Аз отивам да направя един полет, това умея, нищо друго.
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тая, ТраЕна, май са и сбъркали името! Никак не си трае! Дайте повече инфо за това "популярно" семейство, което за България в повечето случаи се разбира мутри или далавераджии или и двете!
86
3
 
1
 
! Отговори
тиквонтии преди 4 години
До АнонименКойто е пък приятел на тиквата
85
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Траяна Чернева, гадже на Кристиян Танов, който пък е пръв приятел на известния наркотрафикант Чикагото.
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Измeт на снимката, измeт на улицата. Голяма измeт се е развъдила
83
19
 
13
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
В Русе всичко е възможно , щом комунист стана кмет.
82
1
 
9
 
! Отговори
Пенсионер преди 4 години
Навъдиха се едни жени мани, мани. И моята е същия пустиняк.
81
1
 
17
 
! Отговори
Август Траян преди 4 години
Това е липса на възпитание и деградирала ценностна система, копирана от родителите във семейството и от средата на живот!! Това са 70-80% от Българите, вкл. други етноси! Децата Ви са същите и така създавате " Спиралата на деградацията на обществото". Държавата и институциите не са Ви виновни, че сте БЕДНИ ДУХОВНО И ПАРИЧНО! Семейството като институция не съществува при тези 70-80%. Честито РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО.
80
2
 
5
 
! Отговори
Tundjata преди 4 години
RUSE v ROMANIA!!!
79
21
 
5
 
! Отговори
Запознат преди 4 години
1во не от страх не се говори за семейството, а от това, че просто не са толкова известни колкото се казва 2ро Траянка си е дива и откачена от край време, но всеки си намира майстора рано или късно, 3то ако толкова говорите и вдигате шум за 1-2 шамара значи найстина не е добре работата и скоро няма да се оправим разбирам да беше бой с палки и бухалки окей ама да обръщате толкова внимание за 1-2 шамара.. 4то оплювате я яко, но недай си боже той да беше отвърнал коментарите щяха да са против него..
78
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така изглежда феодално-племенния строй, към който една нова партия ви тика с мажоритарния вот.
77
0
 
19
 
! Отговори
дрън дрън преди 4 години
И шо не напишете името на великата известна русенка ве дир? И на вас ли ви търмъччат терлиците свисше м?
76
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво означава "популярно семейство"? По дефиниця популярно е явление което е ценено и достъпно за обшеството?Според мен тук става въпрос за известни бандити. Бандити биха били популярни ако са голям брой известни, които се съревновават за пулично удобрение, например.
75
0
 
30
 
! Отговори
Victimized преди 4 години
"*** краварка от русенско село, Траяна Чернева, а "великото" семейство е на Орлин Танов, вече покойник. Свързани са с БСП."...................................."Танов бе общински съветник в Русе от 2007 г. досега, като в първия случай влезе с мандат от Народняшка земеделска партия "Никола Петков", а във втория - от ПП Земеделски съюз "Александър Стамболийски". Той бе кандидат и на последния местен вот от името на ПП "Българска социалдемокрация"."
74
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тая с-виркаджийка извън Русйе дали ги прави тия мурафети, а?
73
0
 
6
 
! Отговори
123 преди 4 години
До Съпруга на жената - а ти под чехъл ли си или амеба
72
1
 
17
 
! Отговори
някой си преди 4 години
Попаднала на хрисим човечец, дето без да иска я засякъл. Да беше попаднала на някой непукист като мене, че да се види в чудо, пък ако ще и държанка на "тиквата" да е! Тези *** за много велики се взеха. Пък за някои по-отворени бабаитчета имам държа брадва и метална тръба в багажника! Така е- заради такива, като тази, се увълчихме здравата!
71
1
 
30
 
! Отговори
Русенец преди 4 години
*** краварка от русенско село, Траяна Чернева, а "великото" семейство е на Орлин Танов, вече покойник. Свързани са с БСП.