Мъж отне живота си на Асеновата крепост

Радослав се е запалил в колата си
Обновена: 18 яну 2020 13:27 | 18 яну 2020 13:15, Петя Славова
213
Мъж отне живота си на Асеновата крепост
Снимка: БГНЕС

32-годишен асеновградчанин се самозапали в колата си рано тази сутрин на пътя между селата Лясково и Яврово над Асеновата крепост, съобщава "Дарик".

Сигнал за случая е подаден в 07.20 часа сутринта на спешния телефон 112 от 46-годишен ловджия, който пътувал с джипа си по пътя за село Яврово.

На отбивката край пътя ловджията видял лек автомобил, от който излизал дим. Човекът спрял, за да помогне, но в същия момент предната врата се отворила и от мястото на шофьора излязъл мъж, който веднага пламнал. Ловджията се опитал да го загаси с пожарогасител, но мъжът починал от изгарянията.
 
На мястото пристигнал екип на полицията, който само установил смъртта.

От пресцентъра на Дирекцията на полицията в Асеновград съобщават, че това е 32-годишен асеновградчанин, работил като охранител и със сигурност става дума за самоубийство.
 
Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, отбелязват от пресцентъра.
 
Според близки на загиналия той е имал проблеми с приятелката си, с която живеели на семейни начала от началото на годината. Според друга информация двамата сключили брак този месец. Местни жители твърдят, че момичето сутринта получило прощален SMS.

Все още тече разследване относно причините за самоубийството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
14
 
7
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Единственото самоубийство пред което съм бил безмълвен съм се възхищавал е това на самурая!!!Това са хора на честта!Представяте ли си, ако един японец експерт беше предизвикал водната криза в Перник, и беше предизвикал това неудобство и потенциална хуманитарна криза???Казах ви селяни прости, ако не може да бъдете като японците, поне се научете да работите като немците!И те са хора като нас, и те имат чувства и емоции, и теглото на мозъка е едно и също, само разликата е в гънките!Колдеман!ЦРУ
54
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ЧукундурНе може да се каже, че българките са красиви.... 98 % от българките са тежко нагримирани и неестествени, силиконки и татуирани травестити. Малко са ,уви, естествените и свястни, възпитани и добри български жени ( и млади и стари)
53
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И дъщерите, и майките - всичко. В България при американското партньорство и демократичния просперитет работа няма, затова и дъщери и майки си предлагат услуги на Запад.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 57Браво на жена ти, а още по-голямо браво на тебе!Какво искаш да кажеш?
51
6
 
2
 
! Отговори
Василев преди 4 години
И бирата вече не ми помага!Най хубаво ми става, когато има заседане в министерски кабинет в събота с пресконференция и се дава по всички медии, как ще се справим с кризата с водата и ще копаме каналм от Белмекен!Не е ли прав Иво Христов, за поговорката с втория акъл на българина, където му идва?Сега смятам да отворя една бутилка червено вино, и тя няма да ме оправи, но поне да си повдигна настроението!А вярно ли е, че алкохолиците имали всички психични проблеми, и има ли алкохолици?Джон!ЦРУ
50
9
 
15
 
! Отговори
Няма как преди 4 години
Планът трябва да се изпълнява. До 2050г. България трябва да падне под 5 милиона. Иначе ще има глоби.
49
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво на жена ти, а още по-голямо браво на тебе!
48
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самоубийството е нещо ужасно, това води до ада. Тези, които посягат на живота си злепоставят не само самите себе си, но и цялата си рода, защото позорно е за семейството, ако сред тях има самоубиец/ самоубийца.Така, че каквото и да ви се случва, НЕ се самоубивайте! И жена ми ми се оплаква от свекървата, защото майка ми не я уважава. Но жена ми просто търпи майка ми (не сме живеели с родителите ми, а аз и жена ми си живеем сами отделно от години на квартира) и не й обръща внимание.
47
2
 
16
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Василев ти си се сдухал тотално!Отивай да пиеш бира!
46
9
 
9
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Няма човек в света, който не е бил изправен пред психични и деприсивни състояния!Когато се затваряш в себе си, ти не репаваш проблема!Тука селяни прости има роля самата държава, защото трябва да се води профилактика и образователна политика!Това един селянин *** гербер, никога няма да го разбере, че превенцията и подготовката е 99% от успеха и победата!Ама няма как да победим комунистическата диктатура, когата само следваме процесите и големия маркуч на пожарникаря вече се сви!Роджър!ЦРУ!
45
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Средновековието животът станал толкова нетърпим, че много хора решили по собствено желание да се пренесат в другия свят - в Рая, защото в истинския свят претърпели много страдания. И започнали масови самоубийства. Църквата и господарите се уплашили, че остават без работна ръка и взели мерки. Обявили повярвалите силно страдащи хора за престъпници и забранили да ги погребват в общото гробище. Днес обявяваме страдалците автоматично за луди, за слабаци - удобно..Истински мъртъв или ходещ мъртвец?
44
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"при социализма имаше безплатно здравеопазване и хора, които имаха някакви психични проблеми се водят на диспансер , грижеха се за тях и се следеше състоянието им!"Много често грижите за психично болните се свеждаше до тяхното физическо скриване от обществото. В нета циркулират много клипчета по въпроса, имаше цял филм за издевателствата върху психично болни деца по комунизма.
43
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Изумен съм как един случай на самоубийство се политизира. Какво са виновни ГЕРБ, Русия, Тръмп и който и да е друг, че човекът се е самоубил? Или за вас няма значение каква е новината, важното е да си напишем дежурните реплики, за които ни плащат!Изумен съм. Хубаво щеше да бъде, ако беше проведена дискусия как да се помогне на такива хора, какво е довело до решението му, как да разпознаем суицидни мисли и т.н.
42
12
 
7
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Това е българската младеж , бих казал вече , че това са вече мъже на по 30 години!!!Мекушави, хленчещи, вечно оправдаващи се и не търсещи причината за провалите в себе си!Виждате ли го как е втзпитан Пол Фрийман, да направя един аналог, той е на почти същите години!Тегли ножа на един българин, не му мигна окото и не съжалява,излежа 12 години, направи всички в правосъдната система сандър след като стана защитник на затворниците, излезе и пак е готов за битки и не му пука от нищо!Балтаджар!ЦРУ!
41
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата още от малки трябва да учат в училище колко лошо е било здравеопазването при социализма за да знаят колко добре живеем днес при американското парньорство.
40
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Да какво са виновни жените, че има мъже с лабава психика. Жени колкото щеш, друга и толкова. Жената нито го е пребивала нито го е "спуквала" от бой. Сега тя ще се чувства виновна, че гламака му превъртели шайбите."---Тъкмо наскоро имаше статия за Яворов. Хайде да направим аналогия с него, с живота му и как постъпва сам със себе си. И дали въобще е видял и една десета от проблемите на съвременните мъже, че жените масово станаха лекички поради християнски ценности.
39
3
 
8
 
! Отговори
а при демокрацията преди 4 години
най-болни, най-бедни
38
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименРусия е ненадмината в специалните производства - ВПК, атомни технологии за мирни цели, добивни технологии, космически технологии. Например, ако Русия не беше дала концепцията и опита, проектът МКС нямаше да го има.
37
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"при социализма имаше безплатно здравеопазване и хора, които имаха някакви психични проблеми се водят на диспансер , грижеха се за тях и се следеше състоянието им!"Много неточно казано. При социализма имаше здравеопазване, което не във всяка специализация беше добре развито. Особено недоразвито беше по отношение на психичните заболявания. Да не говорим, че тази наука тогава все още дори в цивилизования тогава свят не е била достатъчно позната. Както на запад, така и у нас лечението беше лe ш!
36
3
 
17
 
! Отговори
Лошо преди 4 години
Да някой не може да живеят в Държавата на живите мъртви и си отиват.