Мъж отне живота си на Асеновата крепост

Радослав се е запалил в колата си
Обновена: 18 яну 2020 13:27 | 18 яну 2020 13:15, Петя Славова
213
Мъж отне живота си на Асеновата крепост
Снимка: БГНЕС

32-годишен асеновградчанин се самозапали в колата си рано тази сутрин на пътя между селата Лясково и Яврово над Асеновата крепост, съобщава "Дарик".

Сигнал за случая е подаден в 07.20 часа сутринта на спешния телефон 112 от 46-годишен ловджия, който пътувал с джипа си по пътя за село Яврово.

На отбивката край пътя ловджията видял лек автомобил, от който излизал дим. Човекът спрял, за да помогне, но в същия момент предната врата се отворила и от мястото на шофьора излязъл мъж, който веднага пламнал. Ловджията се опитал да го загаси с пожарогасител, но мъжът починал от изгарянията.
 
На мястото пристигнал екип на полицията, който само установил смъртта.

От пресцентъра на Дирекцията на полицията в Асеновград съобщават, че това е 32-годишен асеновградчанин, работил като охранител и със сигурност става дума за самоубийство.
 
Образувано е досъдебно производство за склоняване към самоубийство, отбелязват от пресцентъра.
 
Според близки на загиналия той е имал проблеми с приятелката си, с която живеели на семейни начала от началото на годината. Според друга информация двамата сключили брак този месец. Местни жители твърдят, че момичето сутринта получило прощален SMS.

Все още тече разследване относно причините за самоубийството.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


213
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да какво са виновни жените, че има мъже с лабава психика. Жени колкото щеш, друга и толкова. Жената нито го е пребивала нито го е "спуквала" от бой. Сега тя ще се чувства виновна, че гламака му превъртели шайбите.
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"И мъжете зарязват жени заради любов и то по-често, но колко самоубийци жени има."Точно обратното е.
33
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А сега всички селяни прости, трябва да се явите в герберските пунктове и партийни централи, за печат, че сте д.ебили!"Василев, имаш 100 плюса от мен!Оправи ми настроението, човече!Благодаря!
32
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е какво все жените са ви виновни? Много пък слаби станаха тези мъже. И мъжете зарязват жени заради любов и то по-често, но колко самоубийци жени има. И винаги на всеки самоубиец някой трябва да му е длъжен, все на него се съчувства. Все някой е крив, че е посегнал на живота си. А това, че той не уважава собствения си живот.... А това, че тази лудост, която го води до това е могла да доведе и до друго. И убииците и самоубииците са си все психопати.
31
7
 
14
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Всеки случай е сам за себе си, трябва да се изследва от специалисти и експерти!Но каква е статистиката на самоубийствата по време на социализма и сега?Животът е жесток селяни прости, най-малкото е, че при социализма имаше безплатно здравеопазване и хора, които имаха някакви психични проблеми се водят на диспансер , грижеха се за тях и се следеше състоянието им!А сега всички селяни прости, трябва да се явите в герберските пунктове и партийни централи, за печат, че сте д.ебили!Фил нКарагар!ЦРУ
30
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една от най-бедните страни в света купува остарели американски самолети за милиарди.
29
0
 
21
 
! Отговори
Жалко за... преди 4 години
...човека, да не го съдим строго и нека почива в мир!Съболезнования за близките, огромна трагедия...
28
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Русия е изостаналая държава. Българите направихем своя избор и живеем добре при американското партньорство!
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
АК-47Това не е полезен продукт, а машина за убиване! Втори опит...
26
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"работил като охранител и със сигурност става дума за самоубийство."При социализма нямаше професия орханител и затова българина си остана *** и не може да се адаптира към тази професия, виновни са 45 години социализъм.
25
1
 
8
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Има еврофондове, но парите отиват в определени фирми и хора, останалите аргатуват!Василев ти си най - добър, в концепцията за извънземната същност на фрау Меркел, Борисов и любовта между тях...
24
7
 
9
 
! Отговори
юбералес преди 4 години
Ако целта на отнемането на собствения си живот е да накараш някого да страда и да се чувства виновен цял живот, е подлост. Затова християнството го забранява.
23
15
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Когато бяхме с Русия България беше сред 30те най-разити страни в света.Това е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! Русия никогаж не е била сред развитите страни. Тя няма никаква добавена стойност, целият й БВП се формира от добивната промишленост!Ако ми кажеш поне един руски продукт (не добит, а произведен) на топ ниво, бих се замислил.
22
3
 
11
 
! Отговори
До Василев преди 4 години
Прав си за всичко, 100 %...................но на тая територия простите селяни са мнозинство(около 80-90% ) и няма да те разберат!!
21
5
 
30
 
! Отговори
Василев преди 4 години
Животът е жесток селяни прости!В офшорната банкова демокрация има много стрес , хора с психични проблеми и самоубийства, защото средствата за производство са приватизирани и държавата не може да води социални политики!Има магистрали, но на пътя шофират самоубийци, които не могат да мислят!Има лъскави санирани училища, но вътре излизат неграмотни и немислещи същества!Има еврофондове, но парите отиват в определени фирми и хора, останалите аргатуват!Има много деприсирани селяни прости!Лео!ЦРУ
20
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКогато бяхме с Русия България беше сред 30те най-разити страни в света.
19
1
 
42
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Глупаво е постъпил. Млад, здрав, работещ, живота е бил пред него Самоубийството е слабост. Каквито и проблеми да е имал с приятелката си, не са непреодолими. Има и други жени. Бог да го прости!
18
4
 
11
 
! Отговори
Кюляков преди 4 години
В никакъв случай обаче, не е по вина на човека Тиква!
17
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В тази "дръжава", ако не емигрираш навреме, свършваш по този начин...Ти към прекрасната Русия ли мислиш да го направиш?
16
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 18:Клик бейт ... трябва да има драма за да четат дребните и празни душички