Учител изтърва боен пистолет в час

Инцидентът е станал в училище в Силистра
Обновена: 14 фев 2020 22:59 | 14 фев 2020 22:36, Красимир Ангелов
71

Учител изпусна бойния си пистолет по време на час в училище в Силистра. Куриозният случай се разигра вчера, а от днес преподавателят вече не работи в училището.

Димитър Димитров работи от две години в училище "Иван Вазов". Изпуска пистолета си пред петокласниците в час по история и цивилизации, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Днес сутринта го извиках на разговор да даде своите обяснения във връзка с това което се е случило по време на третия учебен час. Колегата Димитров потвърди всъщност, че от връхната му дреха действително е изпаднало оръжие, което е законно притежавано от него. Нещата се стекоха така, че той сам изяви желание и подаде своето заявление за напускане по взаимно съгласие", каза директорът на училището.

Пред директорката, Димитров обяснил, че притежава пистолет законно
, тъй като е работил като полицай. Носел го е със себе си, защото смятал след часовете да постреля на стрелбището.

Вчера е бил извикан в Районното управление на МВР в Силистра да предаде оръжието си. Случаят се следи и от Регионалното управление на образованието.

С учениците днес е работил психолог, а на мястото на провинилия се учител е извикан заместник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тарикати на максимална пенсия и сравнително добра заплата за гр.Силистра.
42
4
 
8
 
! Отговори
Gangster Paradise преди 4 години
Опасно е да си учител в бг, трябва да си добре въоръжен, защото дечицата са разглезени, нагли и опасни.
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много такива има в училищата бивши полицаи с педагогическа,,правоспособност,,и заради такива добрите учители работят в търговските вериги като продавачи.
40
0
 
3
 
! Отговори
до 26 преди 4 години
Тогава се учеше на добро ниво математика,физика,химия,биология.И тогава и сега който иска да учи-учи и успява в живота.Всичките медалисти по тези науки ще се реализират идеално в живота,а тези дето не искат да учат-ами ще мият чинии,тоалетни,ще носят тухли,вар,керемиди,бетон с кофи ит.н.За всяка работа трябва да има и работници!
39
1
 
6
 
! Отговори
Да допълня... преди 4 години
До Скитник 30 Дали е имал чорап в джоба за маскировка ?
38
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много чудно с каква диплома е назначен в училището да преподава?Този човек какво образование има?Нали доскоро е работил в полицията?
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами то един ден да изтраеш тия петокласници, два дена да издържиш, ама после ти иде да запашеш кобура и да зачакаш с интерес кой ще е наглия "късметлия" навлизащ прекалено устремно в пубертета.
36
0
 
2
 
! Отговори
пецата преди 4 години
май е гледал Joker с Хоакин Финикс
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Робовладелската аристокрация се поддържа не само с икономическа власт,а и със силата на оръжието ,за да предизвика класов респект и уважение.Носенето на оръжие от бивши полицаи (учители) е морално разложение и има отвратителни цели.
34
3
 
6
 
! Отговори
@ 34 преди 4 години
Мисля, чеехубаво че нямаш пистолет, правилното решение според мен е да му застреляш подивелия пес, след което да му набиеш канчето,или ако не е възможно физически продто да си тръгнеш, застреляния пес и пистолетът на кръста ще са досъатъчни за да го респектират и да му дадат урок.
33
4
 
25
 
! Отговори
. преди 4 години
Разпънетв го на кръст, изпуснал си пистолета човека, голяма работа, тия със ситуациите драматизират все едно е убил човек, та оръжието му взимат , а навън върлуват истински престъпници, май няма по захлупено племе от гснчовото никъде по географията ...
32
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имането на оръжие е нещо хубаво например оня ден някалъв див селянин насъска кучето си срещу мен за да предизвика възхищението на женските пт групата му.Когато му казах да си държи кучето почна да се държи агресивно.Ако имах пистолет щях да го застрелям и тъпият *** щеше да знае че ако се прави на голям мъж това може да свърши зле за него.
31
4
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 години
Добре, че не е изтървал шмайзера или някоя лимонка :)))
30
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да станало е гаф е Според мен ама сега като започнат децата са стресирани среща с психолози разговори и детска педагогическа стая съд прокуратура разследване разпити като че кой знае какво е станало а в същото време за далеч по-сериозни неща наказани не се виждат. Да и аз съм учител ама вече бивш Защо ли Задължително инспектората трябва да е намесен...
29
2
 
36
 
! Отговори
Скитник преди 4 години
Бивш полицай, щял е да ходи след училище до банката, да "изтегли" с пистолета малко пари!?
28
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марш в Щатите. Тръмп искаш и да въоръжава учителите. Явно при нас прогреса е много бърз.
27
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То при днешните ученици не с пистолет с с лека картечница да влезеш пак ще си неподготвен !
26
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От всички човешки слабости и недъзи, най-страшният е глупостта. Този безмозъчен *** е роден в духовна нищета, така и ще си отиде. По-страшното е, че някой му е позволил да учи децата.
25
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навремето, по Тодор Живково време, в училище се изучаваше начално военно обучение (НВО). Учителите бяха пенсионирани полковници, които идваха униформени на работа, но никога въоръжени! Тоя бивш милиционер трябва да му се отнеме разрешителното. Вероятно е слабо вменяем и не знае как и къде се съхранява и носи оръжие.
24
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вчера имахме мъртво пияна леля, отиваща да с кола да учи децата рано сутрин. Днес Рамбо... Ще ми обясни ли някой за какво му е на един учител БОЕН ПИСТОЛЕТ в час с петокласници?!!! Това са ненормални същества, които не трябва да се допускат в радиус от поне 300 м. от училище.