Починалият в Благоевград - от вирусна инфекция, а не от ваксината

Поразени са вътрешните органи и основно белия дроб
97
Починалият в Благоевград - от вирусна инфекция, а не от ваксината
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Остра вирусна инфекция, която е поразила вътрешните органи и основно белия дроб, е причината за смъртта на 47-годишния Ивайло Даламангов от Благоевград. Това е установила направената в четвъртък аутопсия.

Още по темата

Районна прокуратура - Благоевград разпореди проверка за смъртта на мъжа, починал пет дни след ваксинация. Ивайло Даламангов бе намерен мъртъв в дома си в кв. Грамада във вторник около 22 ч.

"Мъжът се е ваксинирал на 11 март, като е пристигнал в имунизационния кабинет на РЗИ заедно с майка си. Поставена му е била ваксина от партидата, която на следващия ден - 12 март, бе спряна за употреба. При ваксинирането не е съобщил за някакви придружаващи заболявания", каза директорът на РЗИ д-р Калоян Калоянов, цитиран от "24 часа".

Полицаи са изискали документацията по случая от инспекцията, за да съберат материалите по разпоредената прокурорска проверка.

Майката на Ивайло е поискала да се направи аутопсия. Съдебният медик е установил, че вследствие от острата вирусна инфекция, мъжът е получил остра дихателна и сърдечна недостатъчност, което няма как да стане след ваксиниране. Мъжът е имал и придружаващи заболявания. Установена е хипертрофия на сърцето, което означава, че най-вероятно е имал и високо кръвно. Взети са хистологични проби, ще се изследва допълнително и дали не е бил заразен с коронавирус, като резултатите ще станат ясни до седмица.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
15
 
! Отговори
Тиквун преди 3 години
Едно време си пишехме ОВИ на фалшивите бележки в даскало... А я гледай кво стана...човека даже не е разбрал,че го е имал .... И болен и ваксина са му боцнали,интересна работа
30
0
 
14
 
! Отговори
Хм !? преди 3 години
Е как така? Нали от СЗО беше разпоредено да се умира само от КОВИД 19? И наш Бойко съвестно изпълняваше това изискване...
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друг вирус? Как така друг вирус, то съществува ли друг вирус освен Ковид?
28
5
 
1
 
! Отговори
ДО 28 преди 3 години
най-общо се развива белодробна емболия и то в рамките на 24 часа и в повечето случаи е с леталиен изход
27
1
 
27
 
! Отговори
маймунски аденовирус преди 3 години
...Остра вирусна инфекция от инжектиран мамунски аденовирус? Примерно?
26
0
 
19
 
! Отговори
До до 18 преди 3 години
Абе то не знам дали има разлика, ама ако не е грип е още по-обезпокоително. Каква е тази вирусна инфекция която те довършва за 2 дена от здраво състояние, от къде се е заразил с този вирус, колко е заразен и т.н. Пред такава "вирусна инфекция" може да се окаже, че КОВИДА е като настинка, не мислиш ли?
25
8
 
5
 
! Отговори
до 23 Тато преди 3 години
да така и ще стане още през януари идната година Румен Радев ще бъде окошарен за подбуждане към метеж и съответно за подвеждане, че НЯМА ПАНДЕМИЯ
24
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха, добре. Верваме ви. Още утре отивам да се боцна с АстраШит!
23
1
 
0
 
! Отговори
До22 преди 3 години
Топло, в Сухиндол съм"завършил"!!!! Хайде сега разясни на нас неуките?
22
2
 
19
 
! Отговори
Бай Пешо преди 3 години
Във ваксинацията се крият страшно много пари за наши хора, и в момента ще мотаят, лъжат и мажат, и няма да казват истината за всеки смъртен случай на ваксиниран, само и само да не се провали кампанията в БГ. Същото е положението и при другите две ваксини, само където там играя още повече пари....а и ефектите при тях ще са след 2 години. Само гледайте веселбата. Ако очаквате че след ваксина ще се върне стария живот, излъгани сте. Дотук беше.
21
1
 
7
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Не вярваме на ГЕРБерски лъжи ! Долу ГЕРБ ! Виновниците в ЗАТВОРА !!!
20
4
 
0
 
! Отговори
до 18 преди 3 години
чудя се дали и гимназията в павликени си завършил, ЗАЩОТО между ГРИП и ОВИ има огромна разлика
19
0
 
1
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
А и като кафето се плаща с държавна (демек от моя джоб) пара, искам да пия кафенце за 15 лв. не *** за 4 лв.
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти да видиш,първият известен случай на грип от година насам и човекът взел че се гътнал? П.П. Да почива в мир!
17
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Явно патологоанатомът подписал аутопсията не се е разбрал с Кунчев, Мутафчийски, Симидчиев и т.н. Едните пеят в хор, че грип няма, а според другия човекът си е заминал от грип.
16
0
 
8
 
! Отговори
до 13 ОРУЕЛ преди 3 години
а ти пиеш ли си кафето сутрин с Наполеон Бонапарт или като СЕ погледнеш в огледалото виждаш куче, ЛЕКУВАЙ СЕ
15
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как така вирусна инфекция, откъде се е заразил, ако не от ваксината.
14
5
 
24
 
! Отговори
ааа преди 3 години
Е тоя човек как не е усетил, че нещо тотално не са неред нещата? За да ти увреди белия дроб и органите до такава степен, че да умреш няма как да стане за 1-2 ден и то без нищо да усетиш.По скоро след ваксинацията са се получили тромби, които са запушили артериите тук там и органите му постепенно са спрели да функционират.
13
0
 
11
 
! Отговори
Баче Кико преди 3 години
Аз съм като Баце - ще се ваксинирам като ми дойде реда. За "съжаление" съм накрая.
12
15
 
2
 
! Отговори
ORWELL 1984 преди 3 години
Хаха. Статията започва, че е направена аутопсия..... ️ ️ Русия е извършила дисекция на пациент Covid-19 след смъртта, направено е голямо откритие. Русия е първата държава в света, която прави дисекция на трупове на Covid-19 и след задълбочено разследване беше установено, че Covid-НЕ съществува като вирус. Това е ГЛОБАЛНА измама. Хората умират от '' продължително електромагнитно излъчване (отрова) ". Лекарите в Русия нарушават закона на Световната здравна организация (СЗО), който не позволява аутопсии на хора с Covid-19. умря. След период на научно откритие не може да се