Починалият в Благоевград - от вирусна инфекция, а не от ваксината

Поразени са вътрешните органи и основно белия дроб
97
Починалият в Благоевград - от вирусна инфекция, а не от ваксината
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Остра вирусна инфекция, която е поразила вътрешните органи и основно белия дроб, е причината за смъртта на 47-годишния Ивайло Даламангов от Благоевград. Това е установила направената в четвъртък аутопсия.

Още по темата

Районна прокуратура - Благоевград разпореди проверка за смъртта на мъжа, починал пет дни след ваксинация. Ивайло Даламангов бе намерен мъртъв в дома си в кв. Грамада във вторник около 22 ч.

"Мъжът се е ваксинирал на 11 март, като е пристигнал в имунизационния кабинет на РЗИ заедно с майка си. Поставена му е била ваксина от партидата, която на следващия ден - 12 март, бе спряна за употреба. При ваксинирането не е съобщил за някакви придружаващи заболявания", каза директорът на РЗИ д-р Калоян Калоянов, цитиран от "24 часа".

Полицаи са изискали документацията по случая от инспекцията, за да съберат материалите по разпоредената прокурорска проверка.

Майката на Ивайло е поискала да се направи аутопсия. Съдебният медик е установил, че вследствие от острата вирусна инфекция, мъжът е получил остра дихателна и сърдечна недостатъчност, което няма как да стане след ваксиниране. Мъжът е имал и придружаващи заболявания. Установена е хипертрофия на сърцето, което означава, че най-вероятно е имал и високо кръвно. Взети са хистологични проби, ще се изследва допълнително и дали не е бил заразен с коронавирус, като резултатите ще станат ясни до седмица.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама нали нямаше грип у нас. Изведнъж дойде, че чак и жертва взе. 100% смъртност!
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали,уж нямаше мече грип или остри респираторни заболявания. Нали всичко е Корона. Светла му памет на човека, но вече се подиграват с хората.
9
8
 
2
 
! Отговори
д-р ХАУС преди 3 години
алооо, РАЗБИРАЧИТЕ, защо не дойдете вие да правите аутопсията
8
0
 
7
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Залейте ефира с новини за няколко умрели за да оберете кликовете, после колкото и да казвате, че не е заради ваксината, никой няма да повярва, дори това да е истината. Медиите са единствената причина за скептицизма на хората. Локдауните няма да свършат или докато нямаме достатъчно ваксинирани или докато нямаме достатъчно умрели от вируса. До тогава кръчма и молче няма да видим защото предизборното отваряне свърши, тъй като изборите ще са минали
7
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И един Мармот завива шоколад!!!!!!!
6
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами че ваксината е вид вирусна инфекция бе! Тази на Астра Зенека е с вирус от шимпанзе, което уж трябвало да е безопасно за хората
5
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мъжът се е ваксинирал на 11 март, като е пристигнал в имунизационния кабинет на РЗИ заедно с майка си. Поставена му е била ваксина от партидата, която на следващия ден - 12 март, бе спряна за употреба. При ваксинирането не е съобщил за някакви придружаващи заболявания"Нямал е никакви придружаващи заболявания, а в заглавието пише друго.
4
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно когато почине някой неваксиниран е от вируса, когато почине ваксиниран пак е заради вирус. Между другото не трябва ли мераклиите за ваксиниране да дадат информирано съгласие което да не се свежда само до подписване на декларация, че сами са решили да се ваксинират.
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аааа, без такива. Знаем ние принципа - ако е Ковид - СЪС, ако е ваксина - ОТ. Да не се пробват да го опровергават с някакви си факти ...
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това е единствения човек с вирусна инфекция , която не е ковид!Лъжци и убийци = гербаджии!
1
0
 
24
 
! Отговори
да даааа преди 3 години
Да.Канарчетата отлетяха на юг!