Лекар крещи и се кара с пациенти, ще го проверяват

Видеото е заснето през лятото, но се появи преди дни
4 фев 2022 16:30, Ния Христова
44

Лекар от Спешното отделение в Хасково ще бъде наказан заради проявена вербална агресия към пациент. Назначена е и проверка на болницата. Етичната комисия към Българския лекарски съюз също се е самосезирала
 
Видеото е заснето през лятото, но се появи в социалните мрежи преди дни. Появиха се и десетки сигнали от други пациенти, потърпевши на д-р Жан Пейчев. 
 
"Смачкаха ме, крещеше ми се насреща, направиха ме на нищо, без дори да ми позволят да обясня", сподели пред Bulgaria ON AIR потърпевшата Ива Василева.
 
"Помолих въпросния лекар да вляза в кабинета. През това време видях как дърпаше дъщеря ми като парцал, тя беше буквално в безсъзнание", разказа Панайот Илиев.
 
Самият д-р Пейчев отказа коментар. 
 
Директорът на лечебното заведение - д-р Георги Гелов, призна, че има и други оплаквания от пациенти към същия лекар. 
 
Вижте повече в репортажа.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докторът изглежда поне близо 60-годишен. Не трябва да се прибягва с лошо към човека и закани, а да му се помогне, видимо по реакцията му....нещо му има - на психологическа или на психическа основа е, трябва да го види специалист, за да му помогне, но това поведение е крайно неприемливо и ненормално.
30
0
 
14
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Пак трият тук. Оставят коментарите на разни неориентирани в живота *** , защитници на правата на ромските тарикати , които живеят на нашия гръб. Защитници на ромите, идете да почакате в някое спешно отделение, да се нагледате на ромски номера, на неосигурени хитряги. Ако сте нормални, ще гръмне бушона още на 10та минута и никога няма да пишете глупости и да плюете лекарите!
29
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гелов и доктора нервак са си приятели от край време...прикриват се взаимно! Мислите ли, че ако нервака го беше страх от директора, щеше да си позволи да изтерясва така?!
28
2
 
18
 
! Отговори
777 преди 2 години
Хайде пак, и после биели ги...ами ще ги бият, докато не разберат , че пациента е човек а не номер с диагноза и има близки хора, които го обичат и се тревожат за него, така ще е. То да лекуваш хора, трябва да притежаваш не само диплома но и емпатия и човещина. Като не е по силите ти...друм. Няма да си играем тук на абстрактен хуманизъм.Хипократова клетва...дръжки!
27
0
 
4
 
! Отговори
До 23 преди 2 години
а една флейта да ми извъртиш първо може ли. после можеш да я включиш в иска си
26
2
 
9
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Който нарушава закона ще си носи последствията. А крещенето е макс. дребно хулиганство за 200 лева.
25
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чакай бе, как така ще ми повишава тон, на другото отгоре - да ми крещи и да ме заплашва със съд?! Аз да не съм невменяем, че да се отнася така?! Всеки е личност, няма право да унижава личността на човек!
24
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен - Тия, които си биха камшика и напуснаха, не получават! Те получават от 6 до 8 000 евро, в Германия, Белгия, Испания, Великобритания...
23
4
 
4
 
! Отговори
До 12 преди 2 години
GDPR. Веднага те осъждам.
22
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лекарите още ли получават по 1000 лева бонус месечно?
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ехо
20
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аман от номерата на църните. Лекарят трябваше да заведе иск за нанасяне на психически травми
19
6
 
16
 
! Отговори
123 преди 2 години
Този не е попаднал на правилните хора, да му *** канчето. По добре без 90% от БГ "лекарите" от колкото с такива нагли и неграмотни твари!
18
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преди 1989 година лекарите не си позволяваха такова отношение към пациентите и придружаващите ги, но след 1989 година някои лекари се чувстват като богове. Повечето са си свестни лекари.
17
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прави са били синигерите да ги бият. Е сега видяха истината и във Враца и в Хасково. А видяха и тези дето предадоха богу дух на стълбите пред болницата. Тогава изкараха виновни чистачката и шофьора.
16
0
 
9
 
! Отговори
Биографията на Жан П преди 2 години
Ето биографията на д-рsform: Д-р Жан ПейчевОбразование: Математическа гимназия, Пловдив, Випуск 1980Висше образование: Киевски медицински университет, 1988 г.
15
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ромски напеви от Сарасате
14
1
 
27
 
! Отговори
Назад във времето преди 2 години
Върнете се назад и ще разберете кой остави държавата без лекари. Беше време, когато млад лекар, за да придобие специалност трябваше лично и законно да плаща.Една вече бивш министър на здравеопазването и още подвизаваща се по телевизиите намали специализациите, защото било пренаситено с кадри.Да търсиш връзки и да плащаш, за да специализираш,къде го има другаде.Сега си хвърлят обвинения едни на други в боричкане з кокала, а лекари няма.Къде преуморени,къде чувстващи се безнаказани и всичко за с
13
15
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лошото е че още има много хора с комунистичско възпитание - страх ги е от лекарите и търпят такова отношоние Преди 89 година бе така , лекарите бяха като богове и правеха каквото си искат с пациентите
12
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки път като имате конфликт с някого / особено държавен служител / веднага вадите телефона и снимате Видеозаснемането е оръжието на нашетш време Ако не бе записът никой нищо нямаше да разбере и докторът щеше да продължава с отвратителното си поведения към други