Разлято масло е причина за инцидента с автовоза, шофьорът е починал

Камионът все още не е изваден, движението е в едната лента
Обновена: 16 сеп 2022 07:20 | 16 сеп 2022 07:17, Анисия Иванова
19

С часове продължи спасителната акция на шофьора на автовоза, който снощи падна от надлез на автомагистрала "Струма" край Даскалово. Повече от два часа полиция и пожарна вадиха шофьора от кабината.

Той беше транспортиран в пернишката болница, но по-късно е починал. Други пострадали няма, съобщи Bulgaria ON AIR.
Още по темата


Камионът, който е с пернишка регистрация, е пътувал от София към Перник и е превозвал един автомобил. Заради разлято масло на пътя автовозът поднася, къса мантинелата и пада от моста.

И към този час камионът все още не е изваден, а движението в района се осъществява в едната лента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По новия участък на Южната дъга в София, онзи ден яко бе изливано масло или гориво! Не знан защо веднага не се проследи дирята и по камерите хванат "хубавеца". И с език да почисти участъка!!!! Ако някой се застъпи за "правата"му, до него!
15
0
 
2
 
! Отговори
До Док преди 1 година
Много правилно са ти отговорили, какво да направят ? За това се подава сигнал на 112 и тогава се изпращат или тези същите или други за обезопасяване и от пътноподдържащата фирма за почистване.
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е на магистралата а на ръкавче за слизане от магистралата и там ясно пише 40км/ч поне на 2 места има знак.Та или мантинелата и парапета защото там има и парапет са от вафли или братлето е карало с 80км/ч
13
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната на радеф е факт!!!
12
0
 
33
 
! Отговори
Док преди 1 година
Реална случка: от язовир Жребчево до Нова Загора(около 15км) на всеки ляв завой имаше обилно количество нафта(явно от резервоар на камион, може би спукан или без капачка). Колата ми поднесе и щях да се пребия. Както и да е. Карам по дирите от горивото и в Нова Загора гладам патрулка, спирам и обяснявам, така и така, нафта на пътя, опасност, при което шапките ми викат - ми аз какво да направя?! Ми като се пребие някой, тогава какво ще правиш?!, питам аз!!!!
11
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След локвата с разлято масло да не стои ушев сврян в храсталаците и да глобява за дрифт. Той е ненадминат майстор на шмекерлъка и мурафетчийството, така че нищо чудно.
10
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До бай брадър Ами качествена и направена както трябва мантинела.Гледал съм тестове на мантинели.Спират ТИР който се удря челно в тях.Странично е абсурно да бъде скъсана.
9
1
 
15
 
! Отговори
до 5 бай брадър преди 1 година
Абе брадъре, в кръгово кръстовище, па макар било и по магистрала, със 100км/ч ли трябва да се движиш?!
8
7
 
3
 
! Отговори
аде де преди 1 година
Не се споменава маслото отработено или ново е било!
7
2
 
12
 
! Отговори
1 преди 1 година
До бай брадърТи си вече вътре в кръговото, какви 100 км, даже може и с 200 да е карал....Блеел си е в телефона, то е ясно.Всички шофьори на камиони са не телефоните...
6
12
 
17
 
! Отговори
Росен Чехльов Банов преди 1 година
Съжалявам за загиналия човек, но само разлятото масло НЕ МОЖЕ да е причината. Вероятно го е видял късно, в последния момент, защото е гледал нещо друго, телефона си например!
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
докога трошки ще се движат по магистралите, сваляйте им номерата и прокуратурата да направи проверка как КАТ и сервизите си затварят очите
4
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бутафорна мантинела отне още един живот - докога!?
3
8
 
26
 
! Отговори
бай брадър преди 1 година
Не се гаврете с паметта *** шофьора и не намесвайте политиката. Каква ще е тази мантинела дето ще удържи камион движещ се по магистрала с 100км/ч?
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредното самоубийство като ония полицаи на кръговото в Нова Загора. Поне не е изтребил още няколко души. Язък за парапета-украса. Сега пак оная фукла дебела с мазната косица ще ни се кара по телевизията.
1
15
 
34
 
! Отговори
Иво преди 1 година
Боко тиквата като открадна половината от дебелината на мантинелите така става. Гербаво депесарската корупция убива.