Семейство и две деца са пострадалите при катастрофата на "Тракия"

Няма опасност за живота им
17 апр 2023 16:42, Красимир Ангелов
12
Семейство и две деца са пострадалите при катастрофата на "Тракия"
Снимка: БГНЕС, архив

Семейство и двете им деца са пострадалите при верижната катастрофа между пет автомобила на магистрала "Тракия", заяви говорителят на Областната дирекция на МВР в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Още по темата
Първоначалната информация след инцидента на километър 110 в посока София бе за трима пострадали.

Всички са настанени в Многопрофилната болница за активно лечение в Пазарджик с различни травми и наранявания, но са контактни, съобщава БТА. Според първоначалните медицински прегледи няма пряка опасност за живота им, защото родителите и децата са ползвали предпазни колани.

Движението в района на катастрофата вече се извършва в две ленти. Шофьорите да пътуват с повишено внимание, апелират от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Истината е че много газ давате всички, аре малко по-леко, малко не много и всичко ще е точно, а да и НЕ минавайте на червено!
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До КОНСТАНТИНОВ какво ти пречи бе, бензин ли ти хаби, или крушките пазиш?
9
2
 
16
 
! Отговори
да питам преди 1 година
дали магистралите са виновни за тези катастрофи или тия дето се мислят за безсмъртни карайки по тях ?
8
12
 
12
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ДО КОГА ЩЕ КАРАМЕ КАТО БЕЗМОЗЪЧНИ НА ФАРОВЕ ПРЕЗ ДЕНЯ. ЗАЩО КАТАСТРОФИТЕ ИЗОБЩО НЕ НАМАЛЯВАТ КАТО ТОВА БЕ ЦЕЛТА НА ТОВА БЕЗУМИЕ.
7
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато карам семейството си използвам само второкласни пътища където няма струпване на трафик. По тези пътища скороста е ограничена и няма опасност от катастрофи. Преди два часа се прибрахме безпроблемно докато ако бях на магистралата сега щях да съм в задръстването.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че са запазили що годе самообладание и не са направили някоя глупост като да навият волана рязко и да стане голяма мазаница.
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много обичат да се нашият на една боя разстояние един от друг. Особено при изпреварване. Един да намали поради неравност или нещо друго и един да се е заплеснал и ето ти белята. Добре, че този път се е разминало без жертви и другия път да помислят дали ако първия спре/намали ще имат време и те да го сторят, а и тези зад тях.
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
1-ви, има има. Като не си държиш волана и си гледаш пътя, а си забил поглед в телефона и зает с поредния "неотложен" чат.
3
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До баба мара Млъкни бе, твар! Голям трън в злото око ви е някой че пътувал, че ходил на почивка, че си ходил на село! Каква гнyснa сгaн сте само, нищ0жество!
2
21
 
16
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
за едното ядене се изтрепахте по пътищата това е наказанието на господ
1
8
 
12
 
! Отговори
да знаете преди 1 година
Верижната катастрофа се получава от автомобили движещи се на доста голяма дистанция един от друг, иначе няма начин..................