Пиян мъж преби жена си в Слънчев бряг

Ритал я по краката и корема
17 авг 2023 10:18, Стела Стоянова
27
Пиян мъж преби жена си в Слънчев бряг
Снимка БГНЕС, архив

25-годишен мъж преби съпругата си в Слънчев бряг, съобщиха от полицията.

Инцидентът е станал на 16 август на плажа пред бийч бар.

Той я е ритал по краката и корема.

Мъжът я е нападнал безпричинно и след употреба на алкохол. Той е задържан за 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: побойпиян мъж
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
То за това човек трябва да си отваря очите, като си избира партньор. Насилниците, истериците и психически нестабилните мъже и жени винаги имат индикации в поведението, дори и да се прикриват първоначално и да се преструват. Ако нещо вътрешно те притеснява първоначално, значи реално в последствие ще страдаш доста.
26
2
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 8 месеца
Да не била бляла, като го избирала, и това го пише жена - направо се излагате, аз съм от потърпевшите, жена ми каква беше, каква стана, няма нито място, нито начин, нито искам да опиша. Вие сте попаднала на добър, бъдете малко съпричастна.
25
1
 
7
 
! Отговори
анонимна преди 8 месеца
И още нещо - такъв го избрала, да го трае е още една крайно гллупава и вредна теза. То ако беше тъй, един развод нямаше да има. Всичките ми познати, независимо от пола, доста се промениха след брака и то към лошо. На 20 ще прецениш правилно, ама друг път.
24
2
 
2
 
! Отговори
анонимна преди 8 месеца
До българин - стига с фалшивата теза как жените харесвали подобни ....Тук - там да, но като цяло твърдо не. Аз ще задам въпрос - дето работя, има много скромни, недостатъчно привлекателни културно казано, никой не им обръща внимание, за разлика от "оборотни", дето търчат подире им вкупом? Стига с тези обвинения към жените, не че няма зли и отвратителни от тях, но това постоянно грачене срещу битите показва чудовищна прростотия.....
23
4
 
6
 
! Отговори
БЪРГАРИН преди 8 месеца
НЯКОИ ЖЕНИ ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА,ЗАЩОТО ЗА ТЯХ МЪЖЕТЕ С ТАТУСИ И МУСКУЛИ СА НАЙ-ГОТИНИТЕ , А ОБИКНОВЕНИТЕ И СКРОМНИ МОМЧЕТА,КОИТО НЯМА И ДА СИ ПОМИСЛЯТ ДА УДАРЯТ ЖЕНАТА ДО СЕБЕ СИ ЗА ТЯХ СА ШМАТКИ
22
0
 
3
 
! Отговори
Оги преди 8 месеца
На един един приятел жена му е пиянка и като се напие го тормози постоянно,но него го е страх от нея.
21
1
 
2
 
! Отговори
Жик Так преди 8 месеца
До Жена не е толкова лесно да се избяга, ониа след като им мине гнева почват да ги търсят постоянно, а и самата жертва е вече привързана към насилника си. Ако има и дете нещата стават още по-сложни.Но да логиката говори че веднъж набият ли те яко, нале не само един шамар ами баш си бой, тогава няма смисъл да продължаваш каквото и да било с въпросния човек.
20
6
 
3
 
! Отговори
Надя преди 8 месеца
Моят мъж е много добър но единственото нещо което не ми харесва в него е че ходи брадясал, косясъл,не си мие зъбите и в следствие на това те изчуряха.Винаги е с едни и същи плетени обувки и анцунг ,не се къпе и мирише на пот и вкиснало.Но вече съм свикнала!
19
0
 
10
 
! Отговори
Св преди 8 месеца
Сигурен съм че сватбата им е била като от приказките, всички са били радостни щастливи, клипчета, снимчици, 4етажна торта ... Що се трепят да захранват излишно тая индустрия, като статистиката сочи, че после над 50% от браковете завършват или така или с развод.
18
3
 
3
 
! Отговори
Баба Петя преди 8 месеца
Важното е да се обичат.
17
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Анонимен 16. Стига фантазира бе дедко че ше ти изпаднат кастанетките.
16
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Това е последица от женчовизацията на нацията. Сега ако отиде бащата на момичето да му пренареди мутрата тоя *** ще получи обезпечение, а бащата ще лежи 6 месеца. Преди 20г някой ако набие сестра ми или дъщеря ми отивам и му разкатавам фамилията. Сега ще има 15 статии, 1000 експерта и 20 дела защо съм му строшил крачетата и избил зъбките. Сега насилника ще получи 30 дена ословна, а ако го пребият, тоя дето го е пребил ще лежи! ЖЕНЧОВИЗАЦИЯ!
15
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
тая спала ли е кога го е избирала или е купена мургаве ла
14
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Жена. Па да не съм аз избирал мъжа и ? Да е гледала и да не е бляла.
13
4
 
13
 
! Отговори
Жена преди 8 месеца
Докато има жени, които търпят такива мижитурки ще ги има и тях. Да си събира партакешите и да бяга от тоя ***. Мара Отварачката рИва една седмица как оня я е пребил и сега много го обича. Ами като си търсят мъж да ги издържа ще търпят и да ги бие....
12
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Она ако не се е правила знаци с гларуси и тоя е фанал пък на.
11
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Васко Далаверата. Ено време са ги заливали с катран и перушина. Близко си.
10
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Откакто спрях да пия и пуша преди 10 години съм без приятелка, приятелите ми също странят от мен, никой не ми обръща внимание, само факти споделям.
9
11
 
6
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 8 месеца
Аз съм Васко Далаверата тираджия гастарбайтер и според мен тя се е евала с някой и той я е фанал и заради уроненото достойнство я е бил но аз смятам че жената трябва да се остриже и води гола по площада да я видят хората.
8
3
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 8 месеца
бият само неграмотните и прос-ти хора нямат образование и занаят и само се биятзатова се разделяите докато сте живи и тръгнете по правия път вземаите книжките