Божков: ПП е комсомола на ГЕРБ, моята кауза е да помогна на България

Прибирането беше осуетено от Интерпол
Обновена: 9 сеп 2023 13:17 | 9 сеп 2023 12:52, Росен Стойчев
295
Божков: ПП е комсомола на ГЕРБ, моята кауза е да помогна на България
Снимка: БГНЕС

Прибрах се в България доброволно. Самото ми прибиране беше осуетено първо от Интерпол, имайки бюлетин за издирване, бях арестуван в Дубай, решението на съда беше да не бъда екстрадиран, молбата ми беше удовлетворена на 23 август и на 25 август беше първият полет.

Още по темата
Прибрах се доброволно, сам, без принуда. Това заяви бизнесменът Васил Божков на пресконференция, която се проведе онлайн.  

Властите в Дубай са го питали дали е сигурен, че ще бъде в безопасност, ако се прибере в България: "Подписах декларация, че се прибирам на собствена отговорност". Божков уточни също, че връщането му няма общо с убийството на Алексей Петров и смяната на Иван Гешев като главен прокурор.

Лицето Петър Петров - Пепи Еврото не го познавам и не знам колко е съпричастен към всичко, което се случи. Бяха унищожени всичките ми компании, арестуваха семейството ми. Нямам достъп до колекцията ми, не знам къде и как се съхранява.

"Докато Борисов е в политиката, държавата няма да се оправи. С Румен Радев даже не се познавам. Продължаваме промяната са комсомола на ГЕРБ, а Делян Пеевски е статуквото.

Нямам нужда от бизнес. Моята кауза е да направя нещо за България", обяви Божков.

"Мисля, че Хунтата ме нападна и ограби.  Няма споразумение с американците. Моят адвокат каза, че работя с тях. Съветът им беше да не се прибирам", добави Божков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още по темата: Васил Божковмедии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Имам кофти усещането че тоя човечец не му остава много живот.От бизнеса няма как да отидеш в политиката. Виж обратното е друга бира.А и да отвориш два фронта едновременно е много слаб стратегически ход. Щял да бори Тиквата и Доган (ДС) едновременно. Явно изобщо не е в час. Язък му за парите а не знае кой командва парада в Бг.Свършен е. Асан-Алексей вече го чака за кафе.
216
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
БОЙКО БОРИСОВ ПЪРВО ДА ИЗЧИСТИ ИМЕТО СИ И ТОГАВА ДА ИМА ПОЛИТИЧЕСКИ АМБИЦИИ
215
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Имам две ръце - Лява и Дясна! Като събера пръстите на (Лявата ръка - 1+1+1+1+1) със пръстите на (Дясна ръка - 1+1+1+1+1) се получава числото 10. Но като отида при медицинската сестра, тя има на Лявата си ръка 5 пръста а в дясната и ръка има 6 пръста и като ги събера стават 11. Та от там идва и името на Шестопръстата ръка. Така е и в политиката! Няма разлика!
214
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Пак и отново само дрън-дрън-дрън от бъдещ пандизчия!!!!!
213
0
 
0
 
! Отговори
Безродници преди 8 месеца
Ако иска да помогне на стадото в англо- краварската колония може да се обеси на пилона пред Козяк.
212
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако някой още се чуди защо го докараха честният бизнесмен целта е да бутнат правителството. Това не означава че тиквата е невинна
211
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Чудя се Божков като е толкова умен математик, защо му е било нужно да завършва второ висше в УНСС и то специалност " труд" ? Там отиваха да учат тези дето искат диплома, но ако може да е нещо лесно.
210
0
 
0
 
! Отговори
Хан Тервел преди 8 месеца
Умилих се до припадък!
209
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой и кога е осъдил Божков за някакво престъпление? Престъпник е Банкянската торба с ла ина, при това официално осъждам.
208
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Кой и кога е осъдил Ножков за някакво престъпление? Престъпник е Банкянската торба с ла ина, при това официално осъждам.
207
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Божков не може да стъпи на малкия пръст на Бойко Борисов!
206
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
хахаха всички дърти комунисти станаха антикомунисти !!!
205
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Българинът е толкова просттт, че като нищо би избрал престъпник като Божков за премиер !!!
204
0
 
0
 
! Отговори
Учуден преди 8 месеца
Гледах му т.наречената пресконференция.Не можа да начеше крастата и на най верните си ми,сирки на които плащаше да разнасят опонентите му,когато беше на гребенът на вълната!Въобще много т,ъпо изглежда тва момче и се чудя как така чрез почтен труд е натрупал милионите с които го хвалят?Или по скоро ми стана ясно,че е обикновенная м,утра!Бойко като човек и политик е друга вселена!Този черепясъл *** не му е и на малкия пръст на левия крак!!Вместо да си налегне парцалите,пак попари ще дроби?!
203
0
 
0
 
! Отговори
Учуден преди 8 месеца
На крив х,й вълната му пречела.на крива ракета космосът и пречел,а на Черепа му пречел Бойко??!!И какво ти направи Бойко,когато ти заплаши братя Найденови и баща им,че ако не ти предадът целия бизнес от лотарията,която те са измислили,ти ще им ходиш бавно?!Какво трябваше според теб да направи Бойко,когато двама мастити бизнесмени се явиха като свидетели пред прокуратурата и пред Гешев?Сигурно мислиш,че още си в цоциализма,когато Тошо дигаше телефонът и нареждаше на прокурора какво да прави?!
202
0
 
0
 
! Отговори
Балкански преди 8 месеца
Циркът " България" все повече заприличва на си.г.ански катун - непрекъснати свади, рязане на носове, уши, езици, скандали и демагогия , но...основно - крадене !! Колко може да понесе суверенът ? Ами, търпял е турско робство 500 г. ! Още 500 г. ли ще търпи безмерната т.ъ.потия на днешните гелосани пуяци, хомосексуалисти, шарлатани, откровени крадци ????
201
0
 
0
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 8 месеца
Не думи и обещания ( чували сме достатъчно много) а да си оповести програмата....която няма
200
0
 
0
 
! Отговори
Смех.... преди 8 месеца
ЧЕРЕПА СПАСЯВА БЪЛГАРИЯ----ДАВА ВИ БИЛЕТЧЕТА ЗА ОНЯ СВЯТ./ВИЕ САМО ПОЧНЕТЕ ПАК ДА ТЪРКАТЕ../....ХАХАХА...
199
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Доживяхме и божката да ни спаси! Ура другари хахахахахахаххахахахахах
198
0
 
0
 
! Отговори
Уж... пък преди 8 месеца
Уж математик пък политически награмотен. ГЕРБ са одъртелият Комсомол на БКП, а ПП/ДБ са сукалчетата комсомолчета на Демократическата партия на САЩ в България.