Божков: ПП е комсомола на ГЕРБ, моята кауза е да помогна на България

Прибирането беше осуетено от Интерпол
Обновена: 9 сеп 2023 13:17 | 9 сеп 2023 12:52, Росен Стойчев
295
Божков: ПП е комсомола на ГЕРБ, моята кауза е да помогна на България
Снимка: БГНЕС

Прибрах се в България доброволно. Самото ми прибиране беше осуетено първо от Интерпол, имайки бюлетин за издирване, бях арестуван в Дубай, решението на съда беше да не бъда екстрадиран, молбата ми беше удовлетворена на 23 август и на 25 август беше първият полет.

Още по темата
Прибрах се доброволно, сам, без принуда. Това заяви бизнесменът Васил Божков на пресконференция, която се проведе онлайн.  

Властите в Дубай са го питали дали е сигурен, че ще бъде в безопасност, ако се прибере в България: "Подписах декларация, че се прибирам на собствена отговорност". Божков уточни също, че връщането му няма общо с убийството на Алексей Петров и смяната на Иван Гешев като главен прокурор.

Лицето Петър Петров - Пепи Еврото не го познавам и не знам колко е съпричастен към всичко, което се случи. Бяха унищожени всичките ми компании, арестуваха семейството ми. Нямам достъп до колекцията ми, не знам къде и как се съхранява.

"Докато Борисов е в политиката, държавата няма да се оправи. С Румен Радев даже не се познавам. Продължаваме промяната са комсомола на ГЕРБ, а Делян Пеевски е статуквото.

Нямам нужда от бизнес. Моята кауза е да направя нещо за България", обяви Божков.

"Мисля, че Хунтата ме нападна и ограби.  Няма споразумение с американците. Моят адвокат каза, че работя с тях. Съветът им беше да не се прибирам", добави Божков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още по темата: Васил Божковмедии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
0
 
0
 
! Отговори
Уоле преди 8 месеца
Тоя не се чува какво говори !
176
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
190 С уточнението, че Божков не е против ПП,ДБ, а ги смята за незрели, инфантилни. Затова ги нарече "комсомол"/на любимата му БКП/ДС/, което не означава, че е против тях. Нали черепа плати протестите и преврата, които донесоха ПП на власт? Сега удари по Борисов, пок в услуга на ПП,ДБ.
175
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нищо ново и съществено не каза, същото си говорят и кварталните лелки в градинките
174
0
 
0
 
! Отговори
Е те така преди 8 месеца
Слафчо ги управляваше по телевизора в НС и ония скачаха като на пружинки да му гласуват
173
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Арестант с 19 обвинения, с мярка за домашен арест "гривна", дава пресконференция от вкъщи, в която казва, че ще работи за България и изказва съмнения, че изобщо, ще има дело, съд и затвор, е пародия за всяка правосъдна система и доказателство, че е в центъра на срамна договорка с правосъдието. Позор.
172
0
 
0
 
! Отговори
Алена преди 8 месеца
Гражданите на Република България избрахме да ни управлява коалицията на непримиримите борци срещу корупцията - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС , и който говори против тях е национален предател. Съвсем скоро само да приключим важната съдебна реформа и да приемем новата конституция и такива индивиди ще намерят своето място по лагерите.
171
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
16е Светът и затворите по света, са пълни с престъпници с дипломи за висше образование. Умните убийци са много по-опасни от необразованите. Та и Божков, който носи зловещия прякор "черепа" и който е грозен и противен, като череп. Слуга на ДС, КГБ и Американските служби, кокто дойде...
170
0
 
0
 
! Отговори
ТЕРОРИСТ ГРОЗЕН преди 8 месеца
ЧЕРЕПЧЕТО ДОШЛО ДА КРАДЕ ОЩЕ- ИДВА ДА ВЗЕМА ВЛАСТТА- ТИ ДА ВИДИШ, НА ИЗБОРИТЕ СЕ ВЗЕМА ВЛАСТ ИЛИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ ЗА ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА НАРОДА СИ- В ЗАТВОРА Б О К Л У К Г Р О З Е Н. ДА ПОВТОРИМ- ПЕЧЕЛЯТ СЕ ИЗБОРИ А ТЕРОРИСТИТЕ ЗАВЗЕМАТ ВЛАСТТА.
169
0
 
0
 
! Отговори
Xa-xa преди 8 месеца
До Бг ограбена държаваВай, вай - с тази смешна армия, с тъпите си началници ли???
168
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Тоя изби кочinata... Каква кауза, какви 5 лева, чува ли се какви ги плещи...
167
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Престъпник и кауза? Колко хора пропищяха от Божков черепа, има и трупове...За каква кауза говори този череп?
166
0
 
0
 
! Отговори
Xa-xa преди 8 месеца
Мале, мале докъде я докарахме!!! Тоя да оправя България? Мани, мани, въх, въх....
165
0
 
0
 
! Отговори
ЖАЛЪК, МНОГО ЖАЛЪК преди 8 месеца
ДА ВЗЕМЕМ ВЛАСТТА...РЕЧЕ БОЖКОВ- МАХАЙТЕ МАШИНИТЕ- ЩЕ ГИ МАНИПУЛИРА С МИЛИАРДИТЕ СИ...
164
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дайте ги тези компромати де
163
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
176 Защото Божков им е платил и защото няма място за тези против черепа.
162
0
 
0
 
! Отговори
,spas преди 8 месеца
Божков вместо да се крие като мишка и да се страхува дали всеки момент ще му видят сметката се прибра,но с каква точно мисия ще разберем !Ако остави нещата така,всичко което е градил рухва.Не си го представях да се излага по този начин,след дългогодишната му слава на олигарх
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сигурен ли е Божков, черепа, че 60% негласували, ще гласуват срещу Борисов? Кой направи Божков "защитен свидетел срещу Борисов"? Ако е САЩ, защо Щатите се намесват във вътрешните работи на България? И накрая, ако е "защитен свидетел срещу Борисов", Васил черепа има възможност да изложи всичките си доказателства срещу Борисов, пред съда. Ако няма такива, значи не е никакъв "защитен свидетел срещу Борисов", а посмешище, карикатура на себе си и на тези, които са му дали този статут.
160
0
 
0
 
! Отговори
Бг ограбена държава преди 8 месеца
Само Военен режим Пиночет оправя нещата!
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Божков е собственост на дпс
158
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Защо манипулираш лаковете, остави да се види народната "любов" към ДС и ***, остави. Докъде стигнахме, тоя с поглед на чист психопат пресконференции да дава и да се бута да управлява... Пък и фенове да има. Абе маани