Дърво смаза три паркирани коли в Пловдив

Заради ранния час няма пострадали
9 юли 2024 13:43, Петър Бойчев
12
Дърво смаза три паркирани коли в Пловдив
Снимка БГНЕС

Дърво се стовари върху три коли и ги премаза. Инцидентът станал на ул. "Братя Търневи" в пловдивския квартал "Кършияка".

Дървото паднало върху паркираните автомобил около 4 часа тази сутрин и нанесло сериозни материални щети. За щастие при инцидента няма пострадали заради ранния час.

Един от клоните се е забил в задната част на паркирана кола. След подаден сигнал на място са пристигнали огнеборци, които са разчистили и са премахнали опасното дърво.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Пловдивдървоколисмаза
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Само ще ви кажа едно - Пловдив е на самоконтрол. Всичко е изоставено и пред пълно разбиване, улици, тротоари, мръсотия, обрасли паркове, западането е пълно след 15г управление на крадливи кметове.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен Кажи го това на мутри-ГЕРБ, защото те не просто режат клони, а виждаме, че и доста други части по тях също. Те тези дървета не падат като въшки. Някъде си има запазени и по 100-150 годишни дървета. Не случайно са паднали и не случайно точно в Пловдив след подрязване от Общината. Нали си хранят 9 зам. кмета. Да питат някой от тях какво става, аджеба!
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До ЛесничейКлоните на дърветата не трябва да се кастрят понеже пазят сянка.
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво на дървото борец за еко и био дървета следеайте примера му мачкайте колите
6
0
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 4 преди 2 месеца
Понякога е добре човек да замълчи, за да не се излага. Няма градЦки. Казва се градски транспорт. И в Пловдив е в трагично състояние.
5
1
 
9
 
! Отговори
Даааа... преди 2 месеца
Да , никъде в Европа няма джунгли, та дори и горите им изглеждат поддържани.Те, смешните кметчета крадат от препарата против комари за да си пръскат около вилите ,затова в село Пловдив ни изядоха комарите. Това е поредна година в която ни изяждат комарите, да не говорим каква *** е станал Пловдив последните години. Управлението на ГЕРБ ООД добре ни се отразява. Май трябва дружно да се изхождаме пред кметството за да сложат тоалетни из града, мизерници. Или са глупави или крадливи, но май са
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До До Чичо Нема да паркира като нема место. Ще кара без коли и има градцки.
3
2
 
7
 
! Отговори
До Чичо преди 2 месеца
А къде да спират хората, като се презастрои града и се продават разрешителните за строеж без достатъчен брой паркоместа?! Какви са законите и кой следи за тяхното спазване и прилагане. В момента на сграда с 30 апартамента се правят 10-15 паркоместа и готово - акт 16. От там идва същността на проблема. И такива сгради, а и такива огромни комплекси се направиха на всяка възможна зелена площ и междублоково пространство. А пък Пловдив вече 4-ти мандат (ГЕРБ) е ограбван и съсипван и нищо градивно.
2
8
 
7
 
! Отговори
Лесничей преди 2 месеца
Махайте ги тия дървета! Тротоарите са завзети от клони и всякаква растителност и човек трябва да ходи наведен, около блоковете в някои квартали е обрасло чак до покрива, не се вижда на повече от 2м от прозорците. Къде го има това? Кастрене не се извършва повече от 10 години, сухите и изгнили клони си стоят надвиснали над прозорци, коли и пешеходци, всички самораслеци се оставят и те да се превръщат в още дървета. Никъде в Европа градовете не са оставени да се превръщат буквално в джунгли!!!
1
2
 
5
 
! Отговори
Чичо преди 2 месеца
А опасно спрелите коли кога? По трютоари паркове и градинки