Катастрофа затвори АМ "Тракия", има загинал

Има и ранени при инцидента
20
Катастрофа затвори АМ "Тракия", има загинал
Снимка: БГНЕС

Затворена за движение е автомагистрала "Тракия" заради тежък пътен инцидент, станал около 7:51 ч. тази сутрин в района на пътен възел Карнобат при 324 км, съобщиха от МВР-Бургас.

Лек автомобил, движещ се в посока Бургас, катастрофира самостоятелно, преминавайки през разделителната мантинела, като спира в насрещното пътно платно. По първоначални данни има един загинал пътник от автомобила, пострадали са водачът и двете му спътнички. Пострадалите са откарани към Бургас за оказване на медицинска помощ.

Цялото пътно платно в посока София и частично платното за движение към Бургас са в автомобилни части и остатъци от катастрофиралия автомобил. До приключване на огледа и почистване на пътното платно пътуващите за София ще се отклоняват през обходен маршрут: пътен възел Карнобат, стария път през с. Венец в посока София.

Движението към Бургас е много затруднено, тъй като се извършва в една лента - аварийната. Вероятно по-късно ще се затвори и платно за Бургас за почистването му, като трафикът за кратко ще се отбие през пътен възел Карнобат- Айтос, посочиха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Две могили преди 1 месец
7:50 сабахлем *** + 3 спъънички летят с вехто А3 към морето ... и самокатастрофирали, докато се кикотят и пеят хитове на Меди
15
1
 
3
 
! Отговори
Математик преди 1 месец
На магистрала посред бял ден да изпуснеш автомобила = чатене на телефона.
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ГЪДЮТова че караш бавно не значи, че караш безопасно, точно обратното е, ти си създаваш ситуация за тежко ПТП особено на скоростен път. Безопаснота скорост е тази с която шофират останалите участници в движението - дали караш с 80 или 200 км/ч на магистралата няма значение, създаваш предпоставка за ПТП.
13
0
 
8
 
! Отговори
Тез пък преди 1 месец
На широк прав път да катастрофираш? Това си е талант+книжка от зрънчо!
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво сте се заблъскали по тая "Тракия" бе успокойте се малко. Да не можеш да шофираш по еднопосочен път...
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И на 318 км има катастрофа
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ГЪДЮ 8 Правилно трябва да се кара нормално, който иска адреналин да ходи да кара на някоя писта, из обикновените пътища такива неща не трябва да се правят, това не е някакъв филм. Дори Пол Уокър от Бързи и яростни си загуби живота в подобна глупост, въпреки че не караше той.
9
3
 
4
 
! Отговори
Гочо преди 1 месец
Най безопасният път е Ихтиман Вакарел, хубавите пътища са предпоставка за ПТП с България ! Нашият Гочо му дай дараци и път с дупки да е в безопасност!
8
6
 
8
 
! Отговори
ГЪДЮ преди 1 месец
По едно време журналята зейнаха неистово против възрастните шофьори,че карали бавно.Бавно ,но не правят ПТП-та.На младите дихатели с книжки отпреди 1 година съвет-карайте със съобразена скорост и не се правете на емерсончовци/имам предвид Емерсон Фитипалди/.
7
1
 
4
 
! Отговори
THE BEST преди 1 месец
Лошото е, че обществото не реагира по никакъв начин на тези катастрофи по пътищата......Само родителите на Явор и Ани и други загинали по пътищата - искат да се промени нещо...... другите сме безучастни ..... за съжаление по -добре няма да стане....
6
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Купувам двигателя, тъкмо е демонтиран.
5
1
 
4
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 месец
Ква е причината аквапланинг или соларпаник, или друго
4
2
 
3
 
! Отговори
Алов преди 1 месец
Ада на България са пътищата кара ламбо има 10 апартамента,отива на морето и праз някой заспал или пиян те удря и всичко в небитието
3
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Магистрала е с 6 платна в едната посока това си е селски път да могат софиянци да, се пребират по родните места,
2
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На Тракия вместо рекламни пана, трябва големи знаци "Внимание, не заспивай!"
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заспиване на волана!