Пътник без билет нападна машиниста на влака от Пловдив

Разправил се и с кондуктора
5 авг 2024 13:53, Стела Стоянова
21
Пътник без билет нападна машиниста на влака от Пловдив
Снимка БГНЕС, архив

Пътник от Панагюрище се ядосал за направена му забележка и се разправил с кондуктора, а след това нападнал и машиниста на влака от Пловдив за родния му град, съобщиха от МВР.

Информацията за случилото се е постъпила във Второ районно в Пловдив около 9,10 ч. в неделя.

Според предварителните данни преди потегляне на композицията на Централна гара 31-годишен панагюрец се качил и легнал на няколко седалки. Кондукторът му направил забележка, а след това го предупредил и да напусне влака, тъй като се оказало, че няма билет. Пътникът обаче се разярил и се опитал да се саморазправи със служителя, последвал го и влязъл след него в кабината, където ударил машиниста.

Веднага е подаден сигнал до екип на жандармерията, осигуряващ обществения ред на територията на гарата, и униформените отвели извършителя в районното управление. Направена справка в полицейските регистри показала, че мъжът е с множество регистрации и присъди. Срещу него е образувано досъдебно производство за нанасяне на лека телесна повреда по хулигански подбуди.  С постановление на наблюдаващия делото прокурор от Районна прокуратура – Пловдив той е привлечен като обвиняем и приведен в ареста за срок до 72 часа, пише "24 часа".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: влакнападениемашинист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Бирата преди 1 месец
Ако кондукторът му бе дал охладена бира щеше да седне,за да я изпие.М,да!
16
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Може би се е случило в мотриса "Дезиро", в която няма отделен локомотив, а кабина - нещо като при автобусите - в предната част стоят шофьор и кондуктор. Т.е. от останалите пътници ги дели стъклена врата.
15
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Навремето влаковете се обслужваха от н-к влак и поне един кондуктор, зависи от бр. на вагоните. На дългите маршрути имаше милиционер от транспортна милиция. Първото купе на първия вагон беше служебно за тоя персонал. ВАЖНО! Машината е отделена от композицията и там влизат само машинистите. Никой друг. Тук какво чудо е станало, но билетите се проверяват когато влакът потегли. Второ, как тъй ще го последва в машината, че и машиниста да го отнесе. Нещо не се връзва инфото с логиката на жп транс.
14
1
 
7
 
! Отговори
Истината е ... преди 1 месец
Почти съм сигурен, че наглецът не е от ***. Софиянец съм, но в последните 3 години пребивавам в Панагюрище. Тукашните роми са кротки и работливи хора. Най-нагли са "българите" (срамно е, че се наричат българи). Голямата част от панагюрци са по рождение нагли и прости. В града има най-голям процент автомобили БМВ спрямо други градове в България. Лятната униформа на панагюрския маргинал с БМВ е къси ***, джапанки и преметната през глава чанта-диагоналка. Дори и на маратонките си лепят "БМВ"
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
.... но са си същите нагли малки npocтaкuнu. Често пъти по говора им личи, че доскоро са живяли в друг край на България. Досега ми се е случвало да видя само едно такова нагло момче и на всичко отгоре пътуваше с майка си. Двамата седнали, а до тях стои млада жена, коремът й като в 8-и месец. На пл. "Журналист" някой направи забележка на момчето, майка му като оса се озъби даго защитава. И момчето не направи място на бременната. Възпитание!
12
0
 
6
 
! Отговори
На всичко отгоре преди 1 месец
заел няколко седалки, за да си полегне! Години наред виждах нахални момиченца на по 14-15 г. да заемат седалки в градския транспорт и не им пука, че възрастни хора до тях стоят прави. Качва се контрольор, установява, че момичетата нямат билети и не носят карти. Нямали пари, не може да ги глоби. Не му се разправя повече с тях и ги сваля на първата спирка, а те после се качват на следващия тролей или трамвай. Момчетата като че ли не са чак толкова нагли. Сега вече пътуват по други правила, но са
11
1
 
17
 
! Отговори
w преди 1 месец
Тук е дивия запад. Кондуктора отваря купето, вкарва цевна на Колт 46 и изревава - Всички билети!
10
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другият вариант от сигънейшъните са тия с бира и надута колонка или си слуша музика като у тях си. Все едно транспортът е негов и други хора няма.
9
2
 
14
 
! Отговори
Асана Вишнаанан преди 1 месец
Мой братя в Бхарата качва влак без билет от хиляда годин. Хас!
8
2
 
25
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
Сигурно е от тия , дето имат тен ( от слънцето , де ) !
7
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На такива трябва да се забранява да се качват във влаковете до живот.
6
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пътник ли? Щом няма билет - вън!
5
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
римляните са такива - нямат билет, обаче претенции много , и се излягат на седалките и овоняват насякъде - чак дървениците бягат от тях
4
2
 
59
 
! Отговори
Каква преди 1 месец
лека телесна повреде бе? Машинистът е длъжностно лице и е ударен по време на изпълнение на служебните си задължения! Това е съвсем друг член по НК! Или той не важи за турчеещите се?
3
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Етноса да го познаем ли? Много обичам от тия дето влизат в купето и лягагат на ня няколко седалки, селяние и прост0тия
2
2
 
41
 
! Отговори
Тафрова от Лондон преди 1 месец
Клетия ромул...от дяк на дяк дасовете ще му искат билет???
1
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бхаратска работа. Упорито не искате да го напишете.