Проследете вота на 27 октомври с "Денят на избирателя" – изборното студио на Bulgaria ON AIR

С преки включвания, над 9 часа жив ефир, 6 новинарски емисии и специални репортажи телевизията ще отрази изборния ден
23 окт 2024 15:34, Красимир Ангелов
8
Проследете вота на 27 октомври с "Денят на избирателя" – изборното студио на Bulgaria ON AIR

С наближаването на вторите парламентарни избори за 2024 г. и поредните за последните няколко години, екипът на Bulgaria ON AIR отново е готов да изпълни своята мисия – да информира обществото с точна и навременна информация. На 27 октомври екипът на националната телевизия ще бъде на първа линия, за да предава на живо от изборните секции в цялата страна. Следете всичко важно от вота за 51-ия парламент, коментари на водещи политически анализатори, експерти, общественици и лидери на мнение, с изборното студио на Bulgaria ON AIR "Денят на избирателя".

Специалната изборна програма на телевизията ще обхване целия ден, като зрителите ще имат възможност да проследят случващото се в реално време както чрез ефира на телевизията, така и през различните дигитални канали на медията. С преки включвания, над 9 часа жив ефир, шест новинарски емисии, започващи от 9:30 ч. и продължаващи до 21:30 вечерта, телевизията ще отрази както актуалната обстановка в страната, така и как протича вотът на българите зад граница чрез специални репортажи.

"Денят на избирателя" ще стартира в 9:30 ч. с водещи Мария Константинова и Виктор Дремсизов. Те ще посрещнат гости от различни обществени сфери, включително маратонци, студенти, туроператори и други представители на българското общество, които ще споделят как виждат политическата ситуация през своята призма.

В 16:30 ч. „Денят на избирателя“ продължава с водещите Калина Донкова и Димитър Абрашев, които ще обсъдят хода на изборния ден с журналисти, фотографи, маркетолози, футболисти и други представители на различни професии. Мненията на професори и политически експерти ще бъдат акцент в следобедните часове, като всеки коментар ще предлага задълбочен анализ на настоящата политическа ситуация.

Кулминацията на изборния ден ще бъде в 19:00 ч. с вечерното студио, водено от Ганиела Ангелова. Изтъкнати гости като проф. Стоян Денчев, проф. Захари Захариев, Левон Хампарцумян, Бойко Илиев, Петър Витанов, Иван Христанов, Красимир Каракачанов и Асен Агов ще анализират резултатите и ще обсъдят бъдещите сценарии за стабилизация на политическата обстановка в страната.

Всичко за изборите на 27 октомври следете по Bulgaria ON AIR, както и онлайн на bgonair.bg и в социалните мрежи на телевизията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Bulgaria ON AIR
Още от Телевизия
Почина звезда от култовия сериал "Спасители на плажа"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Смех... преди 15 минути
10% избирателна активност!А, АЗ гласувам с номер 8!!!!!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонмине преди 57 минути
Народът ще избере да се отървем от псевдо комунистите на Възраждане, с които дори и БСП няма да искат да работят, т.е. ще бъдат поставени в политическа смърт...