Кой отвлече Лара, чуди се таткото Брендо

Няма врагове, категоричен е Евелин Банев
Обновена: 21 мар 2013 14:51 | 21 мар 2013 11:02,
112
Кой отвлече Лара, чуди се таткото Брендо
Евелин Банев-Брендо Снимка: архив, Булфото

"Нямам представа кой е отвлякъл дъщеря ми. Шокиран съм. Нямам врагове. Аз самият не ходя с охрана и ако въобще съм мислил, че това може да се случи, щях да наема някой да я пази." Това признал Евелин Банев-Брендо на италианските си адвокати след отвличането на 10-годишната му дъщеричка Лара, пише „Труд“. 

Шокиращата новина стигнала до Брендо два часа след похищението на момиченцето. Италианските му адвокати Малио Бруза и Серджо Спаньоло му я съобщили в затвора в Милано, където е задържан от май миналата година заради дело за наркотрафик. 

Дъщерята на Брендо – Лара, беше отвлечена на 5 март пред дома на семейсвото в столичния кв. „Бояна“.  Оттогава вест за момичето няма. Според полицаи не е поискан и откуп за свободата.

Още по темата
Според една от версиите детето е било похитено, за да мълчи Банев пред съда в Италия. Брендо е съден там за участие в банда за наркотрафик след операция „Кокаинови крале". Според разследващите групата била отговорна за доставката на 40 тона кокаин годишно от Латинска Америка към Апенините и цяла Европа.

Очаква се съдът в Милано да произнесе присъдата си в края на юни или началото на юли. Веднага след това Брендо ще може да се прибере в България. 

Процесът в Милано ще приключи само за три месеца, тъй като се гледа по съкратената процедура. Това дава възможност, ако Брендо бъде признат за виновен, присъдата му да бъде намалена с 1/3.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бързото ЗАБОГАТЯВАНЕ......... ,до тук води !
58
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брендо ''бръмчи'' ,от 1996г.а тогава нямаше ---ГЕРБ ,май някой други бяха на власт !А как ще въртиш такъв НАЙ-ПЕЧЕЛИВШ бизнес ,без да си имаш ---СИГУРЕН ГРЪБ ?От митничаря ,до Съд. система .........,НА ТОВА СЕ КАЗВА -----''ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ''!РЕЗУЛТАТЪТ Е --СРАСТВАНЕ НА ДЪРЖ.ВЛАСТ С ПРЕСТЪПНОСТТА /поне така КАЗВАТ от Европата!Не казвам ---нищо ново ,всички сме свидетели на случващото се ---24г.
57
0
 
5
 
! Отговори
До 56, 57 преди 11 години
Много знаете, ама само по форумите...
56
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
---ду 57Прав си ,на само на ----БСП ,а и на цялата 3-на коалиция ,БАРАБАР СЪС СЪД. СИСТЕМА !
55
6
 
5
 
! Отговори
Дойн преди 11 години
До Анонимен 56Преди да говориш би било хубаво да се поинтересуваш от развитието на Брендо през годините, а не да плямпаш безцелно.
54
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брендо беше близък с БСП и затова не се страхуваше. Те не го закачаха и това всеки го знае. Но откакто Цветанов и Борисов го подпукаха, за него стана опасно.Затова италианските служби не смеят да го пуснат в България, защото знаят, че тук комунистите ще го очистят, защото твърде много знае. Затова отвлякоха дъщеря му за да му затворят устата.Това е истината. Няма какво повече да го коментираме.
53
6
 
12
 
! Отговори
Запознат преди 11 години
Ако г-н Банев бъде върнат тук ще му е края . Момичето ще бъде върнато ако даде клиентите на Цветелина и Бойко !
52
2
 
3
 
! Отговори
аристократ преди 11 години
Чудя се само, Брендо дали уважава качественото бренди?
51
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брендо беше близък с властта и затова не се страхуваше.Но откакто Цветанов и Борисов се отдръпнаха от него стана опасно.Затова италиянските служби не смеят да го пуснат в България,защото знаят,че тук нашите служби ще го очистят,защото твърде много знае.Затова отвлякоха дъщеря му за да му затворят устата.Това е истината.Няма какво повече да го коментираме.
50
0
 
1
 
! Отговори
хахаха преди 11 години
Ми де да знае,той си мислеше че ще мине метър.
49
1
 
13
 
! Отговори
Гледам, ама... преди 11 години
Тоя убавец не одел с охрана... А защо тогава щерка ти ходи с охрана на училище бе? И защо дачата ди е опасана от камери? И кой ги наблюдава?
48
1
 
12
 
! Отговори
до 37 преди 11 години
Първо Банев се казва Евелин,второ пише се сигурно и тежко,а не сигорно и тешко.Дори да имаш само осми клас,пак е недопустимо.
47
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Брендо ,...един от--- ''КВАЛИТЕТНИТЕ''----*** НА 24г.ПРЕХОД!
46
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Идва време за ---разплащане ,и финансово ,и физически !
45
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЗАКАКВО ЩЕ НИ ВРЪЩАТ ТОЗИ ***
44
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до 40 Най-големите врагове са тези ,които ти отнемат най-милото ----децата !Брендо е един от тях ,той УБИВА ДЕЦА ,...ВСЯКА СЕКУНДА!
43
0
 
10
 
! Отговори
екстрасенс преди 11 години
туй е едно обиукновено момче,реди се за ляб в квартала,ко да знайе туй момче..а детето не са го отвлекли,просто са го завели на дисниленд в Северна Кореа,койо му е чудното??
42
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
хахаха, тоя пък нямал врагове :D Циркът тепърва започва.
41
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво бре ,Брендо ''нямал''врагове ...!?!?!?Понеже съм потърпевш от дрогата ,аз съм му първият враг !Предполагам и всички родители ,като мен са му ----''ПРИЯТЕЛИ''!
40
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде сега брендо бил нарко трафикант и родата му не заслужавала милост.Брей.В същото време дума не обелвате за олигарсите дето ограбиха България и ви направиха най-бедните в Европа.Знаете ли колко контрабанда минава през нашите граници,контролирано от властта,включително и наркотици.Да не би Сретан Йосич да е търгувал с Борисов с картофено пюре.С"Ало Ваньо" всеки ден през митниците минават пратки с дрога,цигари и други стоки.А брендо ако не беше сигурен в приятелчетата си щеше да си осигури охра