Зам. директорка тръгна да разтървава ученици, те я блъснаха

Четирима непълнолетни са се сбили в училище в Сандански
15 окт 2024 13:08, Нели Христова
29
Зам. директорка тръгна да разтървава ученици, те я блъснаха
Снимка: БГНЕС

Заместник-директорка на училище в Сандански пострада, докато се опитва да разтърве ученици, съобщиха от полицията.

От там уточняват, че около 10:20 часа вчера на тел. 112 е получен сигнал за физическа саморазправа между ученици в учебното заведение.

Полицейските служители установили, че участници в инцидента са четирима непълнолетни младежи, като в опит да прекрати сбиването е блъсната и паднала на земята заместник-директорката на училището, която е получила охлузване на крака.

За случая е уведомена компетентната прокуратура и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от Темида
Цариградска: Съдиите сме в безсилна ситуация
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 3 секунди
Това са бъдещетоТи можеш *** трябва да отстояваш позиции да следваш мечти да се бориш ти си най добрия ти ще успееш ще станеш политик. И накрая става н.а.р.к.о.
26
0
 
1
 
! Отговори
до 23 преди 22 минути
Не казвам, че не се биехме помежду си. Правехме го доста по-често от сегашните младежи. Но спазвахме някаква мярка, а също и приличие. Не се пердашехме показно в училищата, освен в изключителни случаи. А не дай си боже да бутнеш даскала. Що се отнася до мутретата, те бяха назначени за такива. Измежду по-простоватите възпитаници на спортноте училища.
25
1
 
0
 
! Отговори
Чумбауамба преди 30 минути
Aй гет нокед даун,бът ай гет ъп ъген,ю ар невър гона кип ме даун
24
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 43 минути
До Капитанът - В чужбина бандите го решиха тоя проблем ... убиват и тях.
23
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 43 минути
До Анонимен 22 - Не знам братле ... най-бруталните мутрета изкочиха баш от соца....
22
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 54 минути
През мрачния социализъм тия четиримата първо щеше да ги бие даскалът по физическо. После щяха да ги побият заместник-директорът и след това директорът, в този ред. Ако се наложи, щеше да ги съветва и работещ в Детска педагогическа стая. Тази процедура в 98% от случаите имаше безотказен възпитателен ефект, в смисъл че пак щяха да си се бият хората, но не в двора на училището. Но сега не е мрачният социализъм, а светлата демокрация и съответно даскалите ядат бой
21
0
 
6
 
! Отговори
Da da преди 59 минути
ДА, на това му се казва ДЕМОКРАЦИЯ, СВОБОДА , ПРАВА на някой общности! Криворазбрана защита на детето! ДА ама НЕ ! Нестава така! Ще го разберем, но ще мине време, когато стигнем дъното на възпитанието, когато всеки го усети на гърба си!
20
0
 
7
 
! Отговори
Капитанът преди 1 час
Най опасното нещо са именно непълнолетните. С тях най много трябва да се внимава , защото ако извършат тежко престъпление, понеже са непълнолетни подлежат на символични присъди. За убийство ще им дадат 3-4 години .
19
0
 
9
 
! Отговори
Дедо преди 1 час
А полицаите направиха ли тестове за алкохол и наркотици на учениците?
18
1
 
9
 
! Отговори
Бай Хой преди 1 час
"те я блъснаха", e, като сте били там :), що не й помогнахте?!? :)
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Много сте прав
16
0
 
9
 
! Отговори
От 9, продължение преди 1 час
Специално за тях се предвиждат не само безплатни учебници, но и всякакви други пособия им се дават даром, а те дори не ги използват. Полага им се и безплатна храна, и училищен превоз. Всичко това от нашия джоб. Защо да правим тези дарения за децата на хора, които не ги стимулират да учат, а произвеждат многобройни бъдещи хрантутници? Защо да им даряваме и дипломи за основно образование, та да придобиват и законно право да управляват МПС?
15
1
 
9
 
! Отговори
Тя преди 1 час
Ще гладувам ,но учител в България не ставам !
14
2
 
8
 
! Отговори
Тя преди 1 час
Блъскат ,падаш, но има шанс да оцелееш а при стрелба к'во става ? Рискова професия за нищо пари !
13
0
 
15
 
! Отговори
От 9 преди 1 час
До 11 - Затова е уместно да има изключване и после да им се остави възможност да се подготвят като частни ученици. Това ще има като следствие един солиден контингент от подрастващи, които ще останат без основно образование, защото знаем в каква среда растат. Но каква е ползата от масовото раздаване на дипломи за основно образование, които нямат покритие? Тези деца не желаят да учат и само пречат на останалите, а също така са допълнителна тегоба за бюджета, защото специално за тях се предвижда
12
1
 
16
 
! Отговори
До Нури и до 8 преди 1 час
Това е добра идея, но според мен ТВУ-тата трябва да са няколко типа. В едните да бъдат въдворявани деца, които са вече изградени като престъпници. Обикновено родителите им умишлено са ги направили такива. Те не бива да с в една среда с други деца, защото им влияят зле. За малолетни момичета с леко поведение също трябва да има отделни ТВУ-та. Всички останали малки хулигани могат да бъдат обучавани в общо ТВУ, защото при тях проблем е само простащината и агресията, не са престъпници нито жрици.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Блъсната е от римляни, които са от съседното село склаве. Това село е известно с плантациите от канабис
10
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
До 5, или пък деца на пропаднали копейки?!? Гледат от Путин че може да напада когото си иска, и те прилагат същото
9
0
 
18
 
! Отговори
До Опа (№6) преди 1 час
Отдавна дискутираме тук необходимостта от узаконяването на наказание изключване за брутално или крайно просташко поведение. Но опцията записване в друго училище да може да се прилага само по веднъж за всеки отделен ученик. Продължи ли и там да се държи така - да му остане само вариантът частен ученик. И ако в края на годината се провали на изпитите - яка глоба за родителите, включително удържането й от безконечните помощи за един определен контингент. За целта ще трябва да се промени закон.
8
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Само тву-та ги оправят тези. Но държава де факто вече няма. Правосъдие превзето от мафията, границата не се охранява - влизат всякакви.