Защо си заслужава да видите Шотландия

Страната ще ви плени със своите красиви кътчета
29 юни 2014 09:53, Теодора Драгоева
4
Защо си заслужава да видите Шотландия
Снимка: Georg Scharf

Шотландия е много повече от мъжките поли и традиционното ястие хагис. Тя е страна с богата и древна история. Заради своите забележителни природни пейзажи Шотландия е много подходяща дестинация за туристи с фотографски наклонности, които обичат да увековечават в снимки местата, които виждат.

Шотландската природа е много разнообразна и напълно достатъчна причина човек да се замисли да посети страната. Все пак тя се намира сравнително близо до България и няма да ви се наложи да пропътувате половината земно кълбо, докато стигнете до това приказно място.

Планини, блата, безброй крайбрежни острови, крайбрежни скали и гора – това са природните красоти, на които може да се насладите, ако решите да почивате в Шотландия.

Едни от най-интересните места за туристите са тези, в които се слива природа и исторически структури. Древните крепости и рушащите се мостове изглеждат почти като естествени продължения на провинцията.

Посетете галерията на Tialoto.bg и разгледайте снимките, които ще ви убедят, че задължително трябва да включите Шотландия в списъка с местата, на които трябва да отидете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
haha преди 10 години
В Шотландия има вещици, доказано.
3
0
 
1
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
пред последната снимка е от северна Ирландия. Giant's Causeway. И при хубаво време се вижда Шотландия през морето.
2
1
 
11
 
! Отговори
феномен преди 10 години
За да останем да живеем там.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Галерията с фотоси е великолепна!