Тръмп безмилостно се подиграва на Байдън, имитира го колко е изгубен

Двамата се борят за президентското място
30 окт 2023 14:02, Нели Христова
62
Тръмп безмилостно се подиграва на Байдън, имитира го колко е изгубен
Снимка: БГНЕС

Бившият президент Доналд Тръмп безмилостно се подиграва на съперника си и настоящ президент на САЩ Джо Байдън.

По време на предизборен митинг в Лас Вегас, Тръмп стигна толкова далеч, че започна да имитира объркания Байдън, който не може да намери изхода от сцената.

"Той не може да свърже две изречения, а отговаря за евентуална ядрена война", каза Тръмп пред тълпа обожаващи го поддръжници.

Позовавайки се на често обърканите излизания на Байдън от сцената след публични обръщения, Тръмп каза на публиката, че е подготвен да свърши по-добра работа в намирането на рампите от вероятния си опонент през 2024 г.

"Виждам стълба там, виждам стълба там. Ако трябваше, бих скочил направо от там (показвайки към предната част на сцената). Мога да успея, около четири фута е", каза той.

След това Тръмп се впусна в пантомима как Байдън се губи, докато търси изход от подиума.

"Той е напълно изгубен", каза Тръмп за състоянието на ума на президента, когато той приключи с изнасянето на реч.

След това той се завъртя в кръг около сцената, имитирайки начина, по който Байдън често изглежда изгубен, докато чака водач да дойде да го придружи от подиума.

В един момент Тръмп се обърна и започна да размахва ръце в престорено объркване, а феновете започнаха да скандират името му.

На митинг през изминалата седмица Тръмп се подигра на Байдън, че е използвал "детските стълби", за да се качи на Air Force One.

Байдън използва по-късо стълбище, за да се качва и слиза от президентския самолет след поредица от нашумели спънки.

"Изкривеният Джо дори не може да се качи по стълбите за деца", каза Тръмп през смях.

Той каза в Ню Хемпшир, че бъдещите избиратели вероятно биха искали лидер, който е в състояние да излезе от Air Force One "с високо вдигната глава", като същевременно е в състояние да "маха на всички", без да се страхува от падане.

Позовавайки се на много по-късите, по-здрави стълби, които се разгъват от "корема" на самолета, използван от Байдън, той разкъса бъдещия си опонент: "Тези момчета използват малките стълби. Наричаме ги детските стълби. Той го превърна в обичайна практика, защото не може да се качи нагоре или надолу."

Миналия месец Байдън беше изведен от сцената на събитие от съпругата си, първата дама Джил Байдън - която често е виждана да напътства съпруга си, когато той очевидно не е в състояние да го направи сам през цялото време на президентството си.

След като двойката, съответно, изнесе забележки на вечеря на кампанията за правата на човека във Вашингтон, окръг Колумбия, Джил се присъедини към съпруга си на сцената, за да го поведе към изхода.

По време на почти трите си години на поста Байдън направи изключително голям брой публични гафове, което накара медиите и обществеността да поставят под въпрос физическата му годност за работата.

През май Байдън падна на земята на церемонията по откриването на Академията на военновъздушните сили. Епизодът предизвика безпокойство в и извън Белия дом и наложи някои корекции в протокола му за пътуване.

Появи се драматично видео от събитието, което показва как президентът се спъва в черен чувал с пясък, който е на сцената, където президентът поздравява завършващите кадети.

"Бях натоварен с пясък", пошегува се той пред репортери след падането.

През юни миналата година Байдън падна от велосипеда си пред пресата. Можеше да се чуе задъхване, докато Байдън лежеше на земята за 10 секунди, преди Тайните служби да му помогнат да стане. По-късно Белият дом каза, че кракът му се е закачил за педал, докато се е опитвал да слезе, но не е бил наранен.

Освен това Байдън многократно се е спъвал докато се качва и слиза от Air Force One по време на различни чуждестранни и вътрешни посещения.

Въпреки че Байдън провежда кампания за преизбиране през 2024 г., проучванията показват, че (поне) 73% от американците смятат, че той е твърде стар за поста. На 80 години две трети от собствената партия на президента смятат, че той е твърде стар.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
0
 
! Отговори
АнтиЗомби преди 6 месеца
Перуката се подигравал на Байдън, но му станало скучно и звъннал на президента на Турция - Орбан :))
45
3
 
10
 
! Отговори
Joe Bidet преди 6 месеца
Браво на най-великия президент на Америка през последните 100 години. Само така! Гавра със смешния *** памперс, който не само че не знае къде се намира, ами от всяка седмица 4 са му почивни дни и 1 работен. Гаврата с корумпирането дяволско изчадие в Белия Дом трябва да не спира НИКОГА, докато не пуккккне най-накрая. Браво г-н Тръмп, цялата планета е с Вас. Освен глобалистката сатанистка *** де. Само те са с/у вас.
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Истината боли.
43
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще продължава да се подиграва, ама скоро от дранголника на хладно. Добре че бе пуши, че скоро няма кой да му носи цигари. Всипките му бъдита се отказаха от него и взеха да го топят.
42
4
 
26
 
! Отговори
Факт преди 6 месеца
Байдън е подигравка с американския народ, изфабрикувана от Дж. Сорос и неговата банда! Пълно унижение за някога великата нация... Съмнява ме Тръмп да може да оправи последствията от пагубното влияние на вехтия рептил, толкова са зле нещата. .
41
3
 
25
 
! Отговори
разбирач преди 6 месеца
тръмп е най-добрият президент в историята на сащ, под негово ръководство не започват войни, а започва подготовка за колонизация на марс с устойчиви земни растения, предимно лишеи и мъхове, които ще преобразуват CO2 в кислород
40
2
 
18
 
! Отговори
Американ преди 6 месеца
До пияница мистик: Глynaв си ти. Тръмп отвори очите на Америка за много неща, основни негови политики, лицемерно критикувани от демокретите бяха "срамежливо" усвоени и продължени в тяхата администрация. Тръмп си има неговите характерови недостатъци, но това не е голям проблем за успешно управление.
39
1
 
12
 
! Отговори
Джо Бидона преди 6 месеца
Сменете ми памперса!
38
0
 
12
 
! Отговори
Американ преди 6 месеца
Не твърде стар, а твърде дементен. Повечето хора на тази възраст, поне в Америка, са достатъчно здрави в главата и тялото, но не и Джо.
37
18
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 6 месеца
И двамата не стават за нищо. Байдън е прекалено стар, демократите са луди, че го номинират пак него за президент. А за Тръмп пък изобщо не ми се говори. По-глупaв президент САЩ никога не са имали от самото си основаване.
36
2
 
4
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
До Анонимен/32 "Republicans eat their young" - дай линк да видим, дали не лъжеш като либерален демократ.
35
0
 
14
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
До Анонимен/36 "Днес Тръмп каза , че Унгария е държава, която граничи както с Украйна ,така и с Русия." - и е прав. Както беше прав, когато даде Швеция за пример за държава с остри проблеми с имигрантите. Тогаз всички европеидни про'с'таци му се смяха седмица. После погребаха 5 шведа и арестуваха на два пъти поне над 100 бунтващи се пришълеца.
34
1
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 6 месеца
Гледаш Байдън - виждаш САЩ.
33
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Днес Тръмп каза , че Унгария е държава, която граничи както с Украйна ,така и с Русия. А миналата седмица каза ,че Виктор Олбав е за пример и е президент на Турция.
32
1
 
8
 
! Отговори
11 преди 6 месеца
До Анонимен 29 --- Зеленият клоун къв е, бе налъм?
31
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тръмп е уговорял за мавзолей в Русия.
30
0
 
12
 
! Отговори
оракул на боб преди 6 месеца
Няма,няма скука в тяхната кампания.
29
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Поне демократите не си ядат децата, както заяви Тръмп преди няколко дена по време на пресконференция. "But remember, Republicans eat their young, they eat their young. Terrible statement, but it's true" Човека обяви партията си за канибали, но иначе Байдън бил изкуфял.
28
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шут-президент!?
27
13
 
8
 
! Отговори
фикусът на баба ви преди 6 месеца
Вчера на същия Тръмп му обясняваха на сцената в кой град се намира. Толкова за нeнормалния нарцистичен лъжец.