Тръмп за нелегалните имигранти в САЩ: Животни!

Предупреди, че насилието и хаосът ще обхванат Америка
73
Тръмп за нелегалните имигранти в САЩ: Животни!
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Доналд Тръмп нарече "животни" имигрантите, които пребивават в Съединените щати незаконно. В реч в Мичиган той прибягна до унизителната реторика, която използва неведнъж по време на предизборната си кампания, предаде Ройтерс.

Кандидатът за президент републиканец, заобиколен от няколко служители на правоохранителните органи, изброи няколко криминални случая, свързани със заподозрени лица, които са в страната нелегално, и предупреди, че насилието и хаосът ще обхванат Америка, ако не спечели изборите на 5 ноември.

Докато говореше за Лейкън Райли - 22-годишна жена от Джорджия, за която се твърди, че е убита от венецуелски имигрант, намиращ се в страната нелегално - Тръмп заяви, че някои имигранти са подчовеци.

"Демократите казват: "Моля ви, не ги наричайте животни, те са хора". Аз казах: "Не, те не са хора, те не са хора, те са животни", каза Тръмп, който беше президент в периода 2017-2021 г.

По време на предизборните си речи Тръмп често твърди, че имигрантите, пресичащи незаконно границата с Мексико, са избягали от затвори в родните си страни и подхранват свързаната с насилие престъпност в Съединените щати.

Въпреки че наличните данни за имиграционния статут на престъпниците са оскъдни, изследователи твърдят, че хората, живеещи незаконно в САЩ, не извършват насилнически престъпления в по-висока степен от родените в страната граждани, отбеляза Ройтерс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Доналд Тръмп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не го виждам как ще върне милионите руснаци с фалшиви паспорти обратно в Раша. При предното си царуване Тръмпи направи опит и не му се получи. Рашките кръв повръщат, назад не се връщат. Сега пак плямпа предизборно. Ако успее да ги върне, Путин ще го черпи.
11
8
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ТОЯ СЕ ЗАКОПА!! 99.9% ОТ ВСИЧКИ В САЩ СА НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ :D САШ ЩЕ УМРЕ БУКВАЛНО АКО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ! НЕ СЕ ЗАЛЪГВАЙТЕ , ЧЕ ОТНОШЕНИЕТО НА ТРЪМП КЪМ ОСТАНАЛИТЕ ХОРА НЕ Е СЪЩОТО!
10
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Типичен дълбоко комплексиран бял расист и ксенофоб -финансов и данъчен измамник - за МИЛИАРДИ- с поредното расистко изказване да печели избиратели- само факли и качулки липсват...или не
9
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Щял да спечели изборите тоя, преди 4 години Джо го отнесе с 200 с огромна разлика, въпреки фалшификациите и помощта от Кремъл
8
6
 
8
 
! Отговори
Съсел АкаДенкофф : преди 1 месец
У нас мигрантите се интегрират отлично и пият кафе с местните команчи на Витошка. Така е демократично! И евроатлантическо!
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Че те са си животни. Типичен пример са мисирките на които им е спуснато, понеже псевдомедията е купена от един от спонсорите на соростията - блумбърг, който беше даже и кандидат за президент. Мисирлъка е с птичи мозък, за него няма значение откъде иде фуража, как да разбере една мисирка какво е конфликт на интереси?
6
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оранжавия клоун ще търка наровете във федерален затвор сред мигранти
5
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До истински мъж "95% млади мързеливи и нагли мъже." Това е описанието на българските КГБфили, погрешно наричащи себе си "русофили". Е, поне на тези, които са млади де. Сред тях има и много млади пенсионери на 65-70 години, които още въздишат по манифестациите и времето, когато още самальота е летял.
4
13
 
6
 
! Отговори
Пичага преди 1 месец
До истински мъжТи си истински расист. Мъж? Едва ли. По-скоро си страхливец.
3
4
 
26
 
! Отговори
истински мъж преди 1 месец
Да ви попитам умопомрачени либерасти:В Европа влизат араби,африкански снежинки и азиатци-95% млади мързеливи и нагли мъже.Да ви попитам откъде те ще си намерят жени?Да ви кажа ли?Вашите дъщери,сестри,братовчедки,че дори и вашите жени,ще са подложени на атаки от тях.А вие какво ще можете да сторите?Нищо,или почти нищо,защото либерасткото ви възпитание няма да ви го позволи.А,манталитетът на тези високоцивилизавани не-хора,дали ви е ясен?Така,че не плюйте Тръмп.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо наличните данни за имиграционния статут на престъпниците са оскъдни? Защото байДжо оряза финансирането на полицията, съкрати и изцяло ликвидира полицейски участъци. Сега силите на полицията в Пиндостан стигат само за разследване на убийства, но не и за разбойничество, грабежи и кражби. В Канада е същото. По телевизията ви убеждават да не заключвате колата си пред дома, да оставите ключовете на таблото и $100 та, който я открадне, да има да зареди. Трюдошенко...
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обикновените хора в САЩ казват същото като нас,че влизат само млади мигранти без жени,които приличат на войници.Това е работа на глобалистите.Бай Дрън е от тях.После ако не слушат и не искат да дават оръжие ще ги тероризират с тези наемници.Всички държави са го закъсали заради побърканите глобалисти.В Давос онази шаманката с боядисаното с кръв лице им е изпила мозъка.Искат да палят войни,за да "съкращават" свръхнаселението,защото лабораторния вирус ковид спря да действа.