Добре режисиран трик: Готвил ли е наистина Тръмп?

Заведението е било предварително затворено
22 окт 2024 18:00, Инна Ангелова
30
Добре режисиран трик: Готвил ли е наистина Тръмп?
Снимка: Кадър Youtube

По време на предизборна спирка в ключовия щат Пенсилвания бившият президент Доналд Тръмп посети верига за бързо хранене, пържеше картофки и приемаше поръчки от клиентите. Дори даде импровизирана пресконференция през малкото прозорче на заведението, откъдето се издават готовите поръчки.

Доналд Тръмп дори отново “закачи” опонента си Камала Харис, която беше съобщила, че е работила в заведение по време на студентските си години. “Сега съм работил 15 минути повече от Камала... Тя никога не е работила тук“, каза бившият президент през прозореца на автомобила в неделя.

В социалните мрежи обаче се разпространяват слухове, че посещението на Тръмп в заведението за бързо хранене е било “добре режисирано“, а клиентите са предварително подбрани лица, съобщава Newsweek.

Според публикация в Reddit, е имало предварително подписано писмо, поставено на витрината на магазина от мениджъра на заведението, което гласи: “Планираме да бъдем затворени в неделя, 20 октомври до 16:00 часа, за да приемем посещение по искане на бившия президент Тръмп и неговата кампания." Бележката завършва с: “Извинявам се за неудобството от затварянето на нашия ресторант и искрено се надявам да ви обслужа много скоро.“

Все пак от изданието съобщават, че не може да се провери автентичността на бележката.

Washington Post също съобщи, че ресторантът е бил затворен по време на посещението на Тръмп, а клиентите, които кандидатът за президент е обслужвал, са били проверени от Тайните служби и са позиционирани преди пристигането му.

От заведението единствено коментираха, че с гордост отварят вратите си за всеки, който пожелае.

Пълна смяна обикновено предполага 8 до 9 часа работа, но публикации в социалните медии показват, че Тръмп е работил там за по-малко.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от Русия
Руските медии фаворизират Тръмп, но кого предпочита Путин?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Този път горещ картоф за Камала!
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Марксистите не са демократи бе, другарю путинисти! :))))
27
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Трмп пак им бръкна в "демократичните" марксистки з...сещате се. :-) Много добър ход на камопанията му. Отразиха го навсякъде, а умнокрасивите газ пи...сещате се. :-) Мисирките разбира се, веднага са на амбрузата да плюят, ама както винаги ефекта е обратен. хахах
26
2
 
2
 
! Отговори
Свидетел преди 4 часа
До Анонимен Барека пече, раздава, що не и Бойко?Аз бих се наредил на сергията на Шиши - на бас, че неговите ще са най-вкусни и правени с небивал апетит и майсторлък! :))))
25
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Искам Бойко да пече кебапчета и да раздава наливна бира.
24
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Чакаме Камала в KFC например! Ако в БГ партиите ще си броят роднините, то в САЩ могат да си броят любителите на тази или онази храна или търговска верига.
23
2
 
1
 
! Отговори
Теди преди 4 часа
НОМЕР 16 ВСИЧКИ ОСТАРЯВАТ
22
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 часа
Бай Тръмп за едното президенство кво унижение требе да претърпи, на дръти годин готвач да става! Поне видя как се пържат картофки.
21
3
 
5
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 5 часа
И какво от това смешни ***? След три опита за убийство, какво искате от човека смешници. Някой друг президент направил ли е такова нещо досега ?
20
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
И Тръмп като наште които раздават кебапчета.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Ай стига бе! На всички ни е ясно, че е предизборен трик. И че не е работил реално. Целта беше да се покаже, че той поне навлече престилката и имитира работа, за разлика от лъжкинята Камала, която и това не е направила.
18
2
 
8
 
! Отговори
Готвил ли е преди 5 часа
или не е готвил, не е важно. Важното е, че предизборната кампания там е едно голямо шоу, веселие, голямо забавление за всички. Тук шоу няма. Партийните босове си разменят по някоя тъпоумна фраза и толкоз. Тук е тресавище. Пpocтoтия до шия.
17
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Едно време Мусолини също се е преструвал, че работи. Пропаганда кой както може.
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Стареца се изпуска кафяво, затова и винаги му слагат черни кърпи когато сяда някъде. Доста гнусно ще е да вземеш храна от него.
15
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
Двоен чизбургер, с двойни картофки, моля! И да не забрави сенилният старец малко повече кетчуп! :))))
14
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До Анонимен 10 Уго Чавес примерно, го правеше всеки ден в предизборно време :))))
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 часа
До О, божкеНай-вероятно охраната е взела мерки за сигурност. В Сащ повечето американци имат уръжия, което е съвсем нормално. Според мен след 20 години и в България ще е така.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
До Анонимен 1Камала сега като толкова знае и тя да заснеме клип като на Тръмп.
11
2
 
8
 
! Отговори
О, божке преди 6 часа
Абе, вие ходили ли сте в Америка? Там може да те пречукат за няма нищо и всеки е въоръжен. Този е кандидат за президент и два пъти му се размина. На косъм, ама не на косъм ми и го жулнаха даже. И вие искате да не е затворено? Ами не, цял ден е правил бургери и после малко каса е правил, докато нахрани целия ***, каквато е клиентелата на веригата!
10
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 часа
Няма значение дали е било режисирано или не. Колко често ще видите кандидат за президент да пържи и сервира картофи на избирателите.