Летателен апарат се разби до детска градина край Киев

Има жертви, може и да са деца
18 яну 2023 10:19, Елка Василева
35
Летателен апарат се разби до детска градина край Киев
Снимка: архив, БГНЕС

Жители на град Бровари, близо до украинската столица Киев, съобщиха тази сутрин за взрив близо до детска градина, последван от голям пожар. Според очевидци, цитирани от украински медии, става дума за паднал хеликоптер или дрон.

Още по темата
В "Телеграм" се появиха кадри, за които се твърди, че показват горящата детска градина, отбелязва агенция УНИАН.

Според "Телеграм" канала "Реалният Киев" всичко около сградата е обгърнато в дим и гори.

Говорител на киевската областна полицията е казал за УНИАН, че при падане на хеликоптер близо до детска градина в Бровари са загинали петима души, като сред тях може да има и деца.

Проверяваме информацията за жертвите и обстоятелствата около случилото, съобщи в "Телеграм" заместник-ръководителят на президентската канцелария Кирило Тимошенко, цитиран от Ройтерс. Той каза също, че всички служби за справяне с извънредни ситуации са на място.
(БТА, Десислава Иванова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
9
 
39
 
! Отговори
НЛО #404 преди 1 година
Украински военен хеликоптер атакува детска градина в Бровар. Висока вероятност от масово самоубийство на висши украински политици. Сред загиналите се предполага, че е министърът на вътрешните работи и висши офицери. Овцестадото ликува. Военно-промишленият комплекс на сащ печели стотици милиарди, България пропада в дълбока политическа и икономическа криза. Пари за война има в излишък, за добър живот- не. Демокрацията побеждава...
3
7
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Летателния апарат е Украински хеликоптер сега ще видим дали няма да се опитат да обвинят Русия ? Защото всичките им опити удариха на камък най смешни бяха с цирка за Буча!
2
5
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Учудвам се, че все още не са обвинили руснаците. Хахаахах. Укритата сами си стрелят по жилищните блокове, сега сами си взривяват детските градини... не им трябва враг, те ще се самозатрият.
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
може, а може и не учените още не са остановили. Пак ли Путин е виновен или хунтата на Урките.