The Times: Руските войски може да се окажат пред Киев още през юли

Военни лидери в Запада предвиждат катастрофален крах за Украйна
29 мар 2024 16:13, Петър Бойчев
186
The Times: Руските войски може да се окажат пред Киев още през юли
Снимка БГНЕС

Украйна може да претърпи съкрушително поражение през лятото, предупрежадава политическият аналаизатор Иън Мартин в статия за британския вестник The Times, публикувана под заглавие "Дойде време да поговорим за падането на Киев“.

Авторът подчертава, че през юли руските войски може да са достигнали до украинската столица Киев и уверява, че политиците на Запад приемат подобно развитие на ситуацията за доста вероятно, предава Фокус.

"Това е кошмарен сценарий, който западните политици сега обмислят. Събитията принуждават военни и цивилни лидери в Лондон, Вашингтон, Париж и Брюксел да планират катастрофалния крах на украинските сили, лишени от оръжията и боеприпасите, от които се нуждаят“, пише Мартин.

Замразяването на конфликта, на което мнозина на Запад се надяват, едва ли ще се случи, тъй като украинската отбрана няма да устои на руския натиск. Офанзивата на руските въоръжени сили ще има катастрофални последици както за Украйна, така и за Запада. В тази връзка Мартин призова британците да се подготвят за най-лошото и да не се надяват на "приятни изненади“ като преврат в Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
15
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
До до 16/ САМО ТРЪМП СПЕЧЕЛИ :D ПРИ ПОБЕДА НА ДЖО БАЙДЪН РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗАМИНАВА НА КИНО ЗАВИНАГИ :D ДЖО БОЙДЪН БЕШЕ МНОГО МЕКУШАВ ДОСЕГА И ИЗТРЕПА САМО ПОЛОВИН МИЛИОН ПУТИНИСТИ НО ТОВА ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ПРЕЗ ВТОРИЯ МУ МАНДАТ И БРОЙКАТА ЗНАЧИТЕЛНО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ :D
32
8
 
24
 
! Отговори
ефролиберал преди 1 месец
Е чакай бе?!?! Нали безсмъртните храбри хохали печелеха? Нали 90% от руската армия и техника беше унищожена??? Нали бензиностанцията с ракети вече нямаше нито ракети, нито рефинерии??? Какво стана???
31
4
 
18
 
! Отговори
ФАШАГИ ПРЕДАВАЙТЕ СЕ преди 1 месец
КОЛКОТО ПО-РАНО, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ
30
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази статия е звучен шамар за всички русофоби в Бг
29
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Укрите нямат жива сила. Не техника. Това бе и е целта на СВО. Не блицкрик.
28
1
 
0
 
! Отговори
ze nigmar преди 1 месец
Явно живеете в илюзорният свят на мечтите си...:))) няма да ги пусна...:)))
27
5
 
23
 
! Отговори
Врачанин русофил преди 1 месец
Аз ви казах отдавна че ще дойдете на моя само че аз ще съм на дядовия . Русофобчета мамини
26
2
 
26
 
! Отговори
ХХХ преди 1 месец
Това е без никакво значение ! Нали Зеленски няма да е убит или съден ? Ами ще харчи милиардите си от "помощи за Украйна" на някой остров или покрит нейде в родината си САЩ ! Бой до последния убит укра и никакви преговори зове Зеленски ! Не му пука за народа камо ли за страната ...просто тоя бизнес наречен война в Украйна носи много милиарди !
25
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен келеш преди 1 месец
Честит празник кАпейки!България-НАТО):):):)
24
3
 
17
 
! Отговори
aZ-ът преди 1 месец
Не е възможно. Либераслъка, вий не победихте ли вече ?
23
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма да се окажат, но важното е Днес.ру да пусне пак захранка за форумните копйеки, които между другото са толкова мало*yмни, че четат само заглавието и почват да бълват отдолу! А обикновено в текста пише пълно опровержение на нелепицата в заглавието
22
4
 
15
 
! Отговори
до 16 преди 1 месец
и с големи букви като луната да пишеш, измислената украйна отича в канала....
21
3
 
15
 
! Отговори
Доктор Вова изписа преди 1 месец
Средно на всеки час някъде на територия 404 пада по едно ФАБ-че. Това е лекарството, което доктор Вова изписа. Помага безотказно за денацификацията!
20
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
САЩ могат да ударят с ядрени ракети и Москва и Петербург. Но преди ракетите да стигнат целта си, цялата територия на САЩ ще бъде изтрита от географската карта.
19
0
 
2
 
! Отговори
ze nigmar преди 1 месец
Няма да ги пусна:)))но по същество явно живеете е илюзорния свя
18
2
 
9
 
! Отговори
селянин преди 1 месец
ами ся новата европейска война почва на 1 юли ако са им верни сметките а моята е на 9 май
17
3
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
не бойте се, българи! путин никога няма да нападне нашия народ, той знае че атлантическата хунта сега вилнее у нас, най-много да ги подплаши, да фанат пътечките на запад или зад океана!
16
22
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ПРЕИЗБЕРЕ ЛИ СЕ ДЖО БАЙДЪН ДОКЪДЕТО И ДА Е СТИГНАЛА РУСКАТА АРМИЯ ПРОГРЕСА И ПРИКЛЮЧВА И СЛЕДВА ПАДЕНИЕ СЛЕД ПАДЕНИЕ ЗА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ! НО ДОКАТО НЕ СЕ ПРЕИЗБЕРЕ ДЖО БАЙДЪН ПОЛОЖЕНИЕТО ЗА УКРАЙНА НЯМА ДА Е ЛЕКО ЗАЩОТО БОЙНИЯ ДУХ Е НЕСИГУРЕН ОРЪЖИЯТА СА НЕСИГУРНИ ЩЕ ГИ ИМА ЛИ НЯМА ЛИ ДА ГИ ИМА ПОЛОЖЕНИЕТО Е НЕСИГУРНО!! ПРЕИЗБЕРЕ ЛИ СЕ ДЖО БАЙДЪН АРМИЯТА НА УКРАЙНА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ЗАЩОТО ЩЕ Е ЯСНО, ЧЕ УКРАЙНА ПЕЧЕЛИ ВОЙНАТА!
15
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Никой не може да ме убеди, че запада не може да произвежда повече муниции и военна техника от Русия. Ако ги оставят без муниции, значи нещо задкулисно е договорено.
14
15
 
5
 
! Отговори
По-точно моля преди 1 месец
Не разбрах съвсем. Юли, ама коя година?