The Times: Руските войски може да се окажат пред Киев още през юли

Военни лидери в Запада предвиждат катастрофален крах за Украйна
29 мар 2024 16:13, Петър Бойчев
186
The Times: Руските войски може да се окажат пред Киев още през юли
Снимка БГНЕС

Украйна може да претърпи съкрушително поражение през лятото, предупрежадава политическият аналаизатор Иън Мартин в статия за британския вестник The Times, публикувана под заглавие "Дойде време да поговорим за падането на Киев“.

Авторът подчертава, че през юли руските войски може да са достигнали до украинската столица Киев и уверява, че политиците на Запад приемат подобно развитие на ситуацията за доста вероятно, предава Фокус.

"Това е кошмарен сценарий, който западните политици сега обмислят. Събитията принуждават военни и цивилни лидери в Лондон, Вашингтон, Париж и Брюксел да планират катастрофалния крах на украинските сили, лишени от оръжията и боеприпасите, от които се нуждаят“, пише Мартин.

Замразяването на конфликта, на което мнозина на Запад се надяват, едва ли ще се случи, тъй като украинската отбрана няма да устои на руския натиск. Офанзивата на руските въоръжени сили ще има катастрофални последици както за Украйна, така и за Запада. В тази връзка Мартин призова британците да се подготвят за най-лошото и да не се надяват на "приятни изненади“ като преврат в Русия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Они да не се окажат пред Влисейскию дворец, че както е тръгнало.
12
3
 
15
 
! Отговори
ФАБчето лекува преди 1 месец
Помага при най-различни състояния на полова и политическа дезориентация. Лекува! Масовото производство на ФАБ-3000 започна. Лекът иде! Не се притеснявайте евроатланти, ще има за всички!!!
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Евроатлантик съм. Записах се доброволец да ходя да почивам на Слънчака като бежанец от Украйна, но ВСУ ме прибраха от клуба барабар с диджея и охраната и ни пратиха на фронта в Авдеевка. Там за пръв път опитах от лекарството ФАБ. От цялата рота оцелях само аз. Но, казвам ви с ръка на сърцето, това лекарство е уникално. Наистина помага! Лекува! Пристрастяващо е! Слава на Русия!!
10
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бой до последната урка като Бандера :)))
9
1
 
22
 
! Отговори
До 6 преди 1 месец
Това не могат да проумеят евроатлантичетата списващи тук. Те се радват, че Русия била много слаба щото видиш ли фронтът бил застинал. Не могат да осъзнавт, че Русия буквално стъпваше на пръсти. Досега не бяха ударяли центровете за енергийно производство, само кабели и трансформатори. Не че не можеха, но преднамерено не го правеха за да не тормозят населението. Сега обаче нещата загрубяха. Свърши се. Изключват Украйна! ОТ ЩЕПСЕЛА!
8
2
 
23
 
! Отговори
БРОЕНИ ДНИ преди 1 месец
Броени дни ни делят от началото на масирана офанзива. Всичко от левия бряг на Днепър минава в Руски ръце. После следва Одеса и Транснистрия.
7
26
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
МОЖЕ И ТАКА ДА СТАНЕ! А МОЖЕ И ДЖО БАЙДЪН ДА СПЕЧЕЛИ 2-РИ МАНДАТ И РУСКАТА АРМИЯ В УКРАЙНА ДА СТАНЕ НА ПАРЧЕТА БУКВАЛНО :D ДОКАТО ДЖО БАЙДЪН НЕ СЕ ПРЕИЗБЕРЕ СИЛАТА НА УКРАЙНА ЩЕ Е В ПЪТИ ПО-МАЛКА!
6
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разбрахте ли евроатлантичета. Майка Русия най-после реши, че се налага да изключи Украйна от щепсела. Ударите по ТЕЦ-овете го показаха. Милиони са без ток. Скоро офанзивата започва. А ЗАПОЧНЕ ЛИ, НЯМА ДА СПРЕ. ВИЕ ЩЕ СТЕ В РОЛЯТА НА БЕЗМЪЛВНИ ЗРИТЕЛИ
5
17
 
7
 
! Отговори
ъ преди 1 месец
Днес.bg пак прецакаха евроатлантиците да лопат извънредно по клавиатурите. В петък вечер:) Иначе макар да звучи добре, написаното ми се струва малко вероятно. Практиката показва, че въпреки хленченето, мощният Запад все пак успява да осигури на укрите 2-3000 снаряда дневно. това е достатъчно да упорстват в отбрана.
4
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Циркончето като удари близо до Харков бункера, после на Запад изведнъж заваляха некролози на висши военни. Причина за смъртта казват били Ковид, това онова. Случва се! Ама тия в Украйна за цивилни ли ги пишат или не ги калкулират въобще? Щото вече станаха хиляди такива.
3
3
 
35
 
! Отговори
ДВА РОВА преди 1 месец
Имаше до Киев две системи Патриот. Два патриота. Стояха гордо до летището и пазеха НАТОвското небе. Сега ня техно място има ДВА РОВА!
2
4
 
30
 
! Отговори
Няма страшно преди 1 месец
Кокорчо подсигури армията ни! От нашите партньори ФАЩ ще купим 30,000 свръхмодерни чувала за скромната сума от 100,000 долара на чувал! Това прави 3 милиарда долара! Евтиния! Така ще има как да върнем нашите войски, от където са ни наредили да ги пратим. Разбира се за транспорта ще ни таксуват отделно нашите пратньори от ФАЩ. Но няма страшно, Кокор потвърди че ще е на народни цени, като за партньори!
1
6
 
39
 
! Отговори
ХоХо преди 1 месец
Туй ва чака, ако чакате натю и саш да ва пазят