Над 100 000 доброволци в руската армия от началото на годината

Те са подписали договори с Въоръжените сили
Обновена: 3 апр 2024 10:42 | 3 апр 2024 10:34, Петър Бойчев
70
Над 100 000 доброволци в руската армия от началото на годината
Снимка БГНЕС

Повече от 100 000 души вече са отишли да служат в руските въоръжени сили по договор от началото на годината, съобщи руското министерство на отбраната, предаде ТАСС.

"В Москва и други руски градове броят на желаещите да постъпят на военна служба по договор във Въоръжените сили на Руската федерация значително се е увеличил. От началото на тази година повече от 100 хил. души вече са се записали на военна служба по договор във Въоръжените сили на Руската федерация", заявиха от министерството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: армияРусиядоброволци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заплатата, която руснакът получава в провинцията е между 25 000 и 50 000 рубли. Ако се запише в армията му дават по 200 000 на месец. За човек с кридити, ипотеки или без работа разликата е огромна. Ако го убият голяма е вероятността семейството да получи мисля, че беше 7 000 000 рубли. За тези пари може да се купи малък апартамент в дълбоката провинция. Войната е добър вариант за много семейства без значение дали ще се върне. Показателно е че московчани не се записват за доброволци.
66
3
 
3
 
! Отговори
До Боби преди 1 месец
Мини завод за лед фарове казваш.И на кво ще ги слагат тези лед фарове.на танковете ли.Или може би на руския москвич за да спечели формула 1.
65
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако ние сме във война 99% ще дезертират.. Факт.
64
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Важното е, че в Белия Дом се провежда трансджендърска оргия.
63
6
 
5
 
! Отговори
Войната преди 1 месец
До бобиту.Не ми обяснявайки колко развити са при *** ти те от блатная много те моля.Видяхме ги как крадът от хладилници и перални та до тоалетни чинии.Не ми обяснявай и че в блатная някого са го пуснали свободно нещо да прави-нема смисъл.Целта е пропаганда.На тази смешна държава сбирщина от кви ли не приходите и са от диаманти,нефт,дървесина и газ.И тоалетната у дома е лукс у 90%от населението.Щото са много технологични и роботизирана нъл
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доброволци!?:/
61
8
 
4
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
До Войната РФ е техническа 0 ??? сериозно??? Направи си труда намери обзор от януари 2024 година завод Камаз. Руски блогер го пуснаха практически да се разхожда свободно в завода. И да снима каквото иска. Защото имат малко персонал - инжинери автоматизацията и роботозацията е над 95%!!! Гида на въпросния Блогер каза единствения начин при липса наперсонал да оцелееш като завод е Роботизация и Авроматизация. Скоро Консорциума ще произвежда 100% ОТ ЧАРКОВЕТЕ (Да Мини завод за ЛЕД фарове са купили)
60
7
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
Малко инфо: 6 месечен договор особенно ако имаш сертифицирани изпити от предишна служба с опции СВО или заместване на кадрови военни които заминават на СВО нейде по руската територия, Договор за оперативен резерв(въпросните 300000 които ги мобилизираха) викат ги в запас с истински учения и имат някакви добавки Безсрочен кадрови договор за тези които ще правят кариера. Договор към Росгвардия(военизираните части - ОМОН/SWAT) Росгвардия обикновен патрулен смени по 12ч... Не всички доброволци в СВО
59
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
хахахахахах ))))))) мдаа, тия доброволци ги виждам всеки ден в града, бият се, та пушек се вдига
58
9
 
10
 
! Отговори
Войната преди 1 месец
Вече русия я загуби имайки предвид кои са и съюзници.На всички е ясно че пундин и престъпната му орда е тръгнала да граби,изнасилва,убива и тн.Това е нормално тъй като пундин за 20 год не успя да направи русия велика и развиваща се.Приходите и идват единствено от износ на суровина,но технически е пълна 0.И понеже го осъзнават се втурнаха да грабят.А къде има за грабене около русия-на изток ли,на север ли или пък на юг.Не само на запад.
57
6
 
9
 
! Отговори
емо преди 1 месец
докато в русия доброволци се записват в армията, в украйна не само че няма доброволци, но се окозва актимна съпротива на мобилизацията. познайте кой ще победи във войната, като победата му ще бъде справедлива.
56
2
 
4
 
! Отговори
дирижабъл преди 1 месец
На местата на заминалите войници можем да сложим таджикистанци.
55
2
 
9
 
! Отговори
денс преди 1 месец
Гениално! Войниците се увеличават, работниците намаляват. Другото е ясно.
54
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Още като почна войната всички руснаци се изнесоха от БГ . Плажовете се напълниха с украинци.
53
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези т.нар ,,доброволци,,от Петербург и Москва ли са или от останалата част на блатната степ
52
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дано скоро на Русия не и се налага да води война с някой друг освен с украинците че ще трябва вместо танкове и бронирана техника да ползва салове и лъкове
51
2
 
10
 
! Отговори
А кой преди 1 месец
Ще остане да работи в усрията се питам
50
1
 
12
 
! Отговори
Явно преди 1 месец
Авдиевка ще се окаже по голяма мелачка за месо от Бахмут
49
5
 
12
 
! Отговори
Искат да кажат преди 1 месец
Доброзорци
48
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За руснаците ясно,а колко украинци се записаха доброволци? Тези които ги ловят по улиците и ги мятат в бусове и пикапи не се броят. Между другото наркосите и ISW информират че русите са превзели Водяное и от няколко дни контролират височините на Часов Яр. Нещо по въпроса?????